Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Dokfilm

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Malice in the Palace Netflixis on hea
    Yup, see Christy Martini oma samast sarjast ka korralik.

see oli mulle huvitav - kuidas osta jalgpalliklubi, kui oled Hiina villain?

tegevus peamiselt Inglismaal. paljude klubide nimed käisid läbi, aga enam ei mäleta. blufimeister väitis, et Tottenham jäi Romanist ilma, sest staadionile polnud võimalik normaalselt sõita. Derby käis kindlasti läbi mingis kontekstis, aga huvitavaid tükke oli igalt poolt. eks igaüks peab ise otsustama, mis osad tõsi, mis osas prooviti muljet avaldada. soovitan kõigile.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Malice in the Palace Netflixis on hea. Pole pikk ja hea tagasivaade, kaala, ära sina vaata, ma ei viitsi lugeda, kuidas BLM ja trump ja biden ja taliban ja ekre sõprade klubi jms...
    O'Neal jätab seal krdi hea mulje, hoopis teine perspektiiv...

Leave a comment:

• $$$
    replied

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    keegi seda Britney asja pole vaadanud/julgeb soovitada?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    HBO Knutby: pimedas usus (also known as Pray, Obey, Kill) on korralik triangel. mõrvast hakkab hargnema sassis kristlaste kogukond. 6 osa saab harutada sealseid liine ja küsimusi jääb ka peale seda õhku.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Kuskil homsest Jordan ja Co siis ka Netflixis saadaval, aitame viia selle Eesti Top 10-nesse.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Tuleb ka siin see kohustuslik tükk ära mainida: Tiger King Sõnad liigsed, peab ise nägema.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Jaga ja valitse. Roger Ailesi lugu (24 päeva vaadatav @ ETV). soovitan. pask nimega Loudest Voice on saanud mõningaid auhindu-nominatsioone, khm-ostetud-khm, ja tuleb ka siinsesse teleprogrammi. säästke ennast 10h raiskamisest sarjale, mille iga stseen on nimega "Roger Ailes oli jätis, pane hullu Russell Crowe" parts 1 to 150 (ehk juba enne filmi vaatamist selge) ja vaadake dokfilmi.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Maailma kõige huvitavamast mehest ka dokk valminud.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust
    Oeh, see esimene pool dokist pani ikka kangesti igatsema seda aega, kui koondis väravaid lõi...
    Nii on, mõnus nostalgia ning vägevad meeleolud tulid kohe meelde. Samas teisalt tegi ka väga kurvaks.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Stok
    Täna kell 20 on ETV pealt Kostja film. Huvitav, et see ainult tund aega kestab, samas kui ma vaatasin youtubes neid musti intekaid mitme tunni jagu. Kohe varsti saan teada.
    Oli täitsa hea vaatamine, veidi liiga pehmelt ehk läheneti Poola klubi idootsusele tollal, aga no olgu. Samas veidi sürreaalne oli enda tänavaid alguses näha

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Oeh, see esimene pool dokist pani ikka kangesti igatsema seda aega, kui koondis väravaid lõi...

Leave a comment:

• salajane33
    replied
    Algselt postitas Stok
    Täna kell 20 on ETV pealt Kostja film. Huvitav, et see ainult tund aega kestab, samas kui ma vaatasin youtubes neid musti intekaid mitme tunni jagu. Kohe varsti saan teada.
    Pidi konkursi reeglite tõttu mahtuma 59 minuti sisse: https://soccernet.ee/artikkel/filmi-...lt-teistsugune

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Stok
    Nägin nüüd ise ka seda filmi esmakordselt. Mul on siiralt hea meel, kui tehakse Eesti spordi ja/või Eesti jalgpallist midagi. Konstantin Vassiljev on vägev inimene.

Ma ise teeks 2 korda dünaamiliselt ja sisukamat. Aga ma pole filmitegija ka, seega vaid rõõmustan selle nägemise üle.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Stok
    Polnud näinud seda varem. Filmina üsna keskpärane, aga jalkafännile loomulikult maiuspala.

Leave a comment:

Working...
X