Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Dokfilm

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Devil Vaata postitust
    22 aprill on dokule hea päev

Pit No 8
    See on see eestlaste tehtud, right?

põlevkivilt üle maagaasile ja selle energiallika revolutsioonile jänkidemaal. oscarikandidaat 2010. mulle meeldis isegi rohkem kui inside job, sest ta oli väga mõnusalt jutustatud ja inimeselähedane.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Kel Tšernobõli vastu rohkem huvi, siis poolakatel on välja tulemas film, kus külastatakse veel tundmatuid kohti.
    Alone in the Zone

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Kust näeks mingit head Tšernobõli filmi?
    Sai mingi aeg tagasi vaadatud neid hulgim, aga nimed ei tule enam meelde - üldiselt lihtsalt viska "chernobyl" kuskile torrentiotsingusse ja vaata mis pakutakse. Ainuke mis meeles on nimeliselt - The Battle of Chernobyl on täitsa asjalik.

Inside Job oli ka, päris huvitav vaatamine jah. Triple A for everyone, its just our opinion. Klassika!

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
    kiindel, et see õige pealkiri? IMDB seda ei leidnud
    Pyramids of Waste aka The Light Bulb Conspiracy

Panen filmi lingi ka, kuigi antud versioonis puuduvad inglise keelsed tölked saksa ja prantsuse keelsetes kohtades.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Ma eriline dokfilmilemb pole, aga Pyramids of Waste on päris äge dokk sellest, kuidas toodetakse asju, mille eluiga on sihilikult lühike. Printerites on kiip, mis paneb nad peale teatud arvu läbikäidud pabereid veateateid saatma, misjärel on odavam uus printer osta. Lambipirnide eluiga lepiti kartellileppena kokku 1000 töötunnile, kuigi juba varasemalt olid olemas märksa pikemaealised lahendused. Nailonsukkadel silmad jooksevad, ipodidel ei saa akusid vahetada jne, samal ajal saastub maailm nö vananebud ja mahakantud tehnikaga. Vähe Zeitgeitlik shit on, aga elab üle.
    kiindel, et see õige pealkiri? IMDB seda ei leidnud

aga vaatasin ka Inside jobi ära. Reccomend mulle meeldis enim selle hariduse poindi välja toomine ja see kui Harvardi professor pani, et "give your best shot!"

Leave a comment:

• eika
    replied
    Ma eriline dokfilmilemb pole, aga Pyramids of Waste on päris äge dokk sellest, kuidas toodetakse asju, mille eluiga on sihilikult lühike. Printerites on kiip, mis paneb nad peale teatud arvu läbikäidud pabereid veateateid saatma, misjärel on odavam uus printer osta. Lambipirnide eluiga lepiti kartellileppena kokku 1000 töötunnile, kuigi juba varasemalt olid olemas märksa pikemaealised lahendused. Nailonsukkadel silmad jooksevad, ipodidel ei saa akusid vahetada jne, samal ajal saastub maailm nö vananebud ja mahakantud tehnikaga. Vähe Zeitgeitlik shit on, aga elab üle.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Devil Vaata postitust

Pit No 8 ja Lobotomy - mõlemad linastuvad Solaris Kinos.
    Esimene on ilmselt see

aga teine?

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Kust näeks mingit head Tšernobõli filmi?

Leave a comment:

• Devil
    replied

Pit No 8 ja Lobotomy - mõlemad linastuvad Solaris Kinos.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    viimase dokioscari omanik. meeldis.

lempar cnut oli see mishkin - 'the instability of Iceland financial system' - well played.
    Isiklik lemmik oli AIG financial productsi boss, kes pärast 11 miljardi jama korraldamist konsultandina tööle jäeti. Kuupalgaks marginaalsed miljon dollarit kuus.
    Hea film, ETV võiks ka oma Afganistani dokkide vahele seda näidata.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    viimase dokioscari omanik. meeldis.

lempar cnut oli see mishkin - 'the instability of Iceland financial system' - well played.

Banksy tehtud filmi vaatasin ka ära. see prantslane oli esimesest kaadrist ebameeldiv ja kuna kuskilt oli mulle ajusoppidesse topitud pealkiri 'Banksy: Exit through the Gift Shop' arvasin ma, et film hakkab olema tänavakunstnikust. ootasin, ootasin ja ootasin. lõppkokkuvõttes ebameeldiv elamus, aga filmi ei saa vist selle tõttu halvaks pidada. lihtsalt nimebisnes imeb.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Täna, kohe, ETV. Juudid valitsevad maailma. Muahhahaa, peaks lõbus vaatamine olema http://etv.err.ee/index.php?0561450

Leave a comment:

• Devil
    replied
    04.02 20.00 Red Bull & Shaun White “Project X” (USA 2010)

Lennu Monoloogid 3D jõuab Solaris Kinno 18.02, 17.02 peaks olema esmaesitlus rahvale.

Leave a comment:

• vincent
    replied

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Ma olin lapsena kommunist (õigemini pioneerirühma juht) ja Patrice Lumumumumumba ja Kongo teema südamelähedane. Siiamaani mäletan kuidas lugesin mingit kongo raamatud, kus neegrid kiskusid küüntega hiniinipuu koori nii, et selle puumahl oli verest heleroosa...

Üldiselt see teema, mida tegid kuubalased kaugel kongos, võib olla huvitav. Ma ise ei ole näinud/varastanud:

http://www.amazon.com/Cuba-African-O.../dp/B0013B34XU

Leave a comment:

Working...
X