Minu vaadatud/vaatamisel olevad sarjad. Rõhk ilmselgelt komöödiatel.
Arrested development - tip top. Mingiks fänniks ei saanud, aga korralik sari. Korralik komöödia.
Black books - esialgu kahtlesin, aga mida rohkem osasid vaadata seda kodusemana tundsin. Korralik briti huumor.
Blue mountain state - pigem ei soovita, aga inertsist vaatasin seni ilmutatud osad lõpuni. Uuesti kindlasti ei vaataks algusest peale. Veidi imelik ameerika tiinekate komöödia (vist?)
Boardwalk empire - Jäi minu jaoks lohisema. Nii sisu mõttes, kui ka selles mõttes, et jätsin osade vahele väga pikad pausid. Väga ei meeldinud. Eriti nalja ei saanud.
Eastbound & down - Kvaliteet. Vaataks uuesti. Korduvalt. Sai palju nalja.
Friends - tiptop. Nalja sai.
Homeland - Vaatasin 2 hooaega, rohkem ei viitsi halbade kommentaaride tõttu (ka siit teemast) tõmmata. Nalja ei saanud eriti.
It's always sunny in philadelphia - kvaliteet. Vaataks uuesti. Korduvalt. Nalja saab korralikult.
Kings - Mingi veidi imelik seriaalike. Ei teagi, mis ta IMDB hinne on? Ilmselt mitte väga hea. Aga mulle peaaegu meeldis. Olen mõelnud uuesti vaatamise peale. Võibolla uuel aastal. Nalja väga ei saa.
Lost - Parim sari üldse. 11/10. Kolm korda olen uuesti vaadanud. Algusest lõpuni. Viimati sellel suvel. Pärast jaanipäeva alustasin. Septembri keskel lõpetasin. Liiga pikki pause ei tohi teha, kui vaadata. Nalja saab kohati.
Misfits - kvaliteet. Vaataks uuesti. Nalja saab korralikult.
My name is earl - tiptop, aga uuesti väga ei viitsi vaadata. Nalja sai kenasti.
Parks and recreation - Ei tea, eriti ei meeldi. Kuidagi olen sundinud end seda vaatama, aga kui seda ka rohkem ilmub, siis ilmselt ei vaata rohkem. Nalja sai, kohati.
Party down - päris naljakas, huvitavad karakterid. Nalja sai iga episood.
Person of interest - vaatasin esimest kahte hooaega. Täitsa huvitav oli ja nalja sai ka, aga storri hakkas ära keerama ja loobusin järgmistest hooaegadest.
Reno 911 - tiptop. Kindel uuesti vaatamise materjal. Nalja igas osas.
Spartacus - Nalja mitte nii väga palju, aga sellegipoolest meeldis. Tisse vist oli palju näha.
testees - poole hooaja pealt känseldatud sari, milles oli sellegi poolest nalja korralikult.
That 70's show - korralik sari, aga uuesti ei viitsiks vaadata. Kui telekast just episood ette satub, siis vast kanalit ei vahetaks.
Inbetweeners - brittide tiinekate komöödia. Pigem naljakas.
Office US/UK - meeldis US oma rohkem. Naljakad mõlemad.
This is england - nii film, kui seeriad on naljakad ja võiks vaadata uuesti.
Trailer park boys - väga naljakas ja olen mõnda hooaega mitu korda vaadanud.
Workaholics - pigem normaalne sari. Mitte liiga naljakas, a sitta kah, võib vaadata.
Hetkel iga nädalaselt ühtegi sarja pole juba aasta-kaks vaadanud. On midagi soovitada, arvestades minu senist maitset? Mu maitse võiks olla siis üsna kerge/labane/lihtne-jälgida komöödia.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Minu väike list mida ma vaatan/olen vaadanud siis..
24
Ncis
Ncis Los Angeles
Ncis New Orleans
Person of Interest
Castle
Homeland
Csi
Csi Miami
Csi New York
House of Cards
Arrow
Flash
Criminal Minds
Covert Affairs
The Blacklist
Greys Anatomy
Lie to Me
Suits
Bones
Beauty and the Beast
Top Gear
Sherlock
Intelligence
Crisis
The Americans
CaliFornication
How to get away with murder
Leave a comment:
-
Endale täitsa meeldis rootslaste-taanlaste ühistöö Bron/The Bridge. See sari tuli vist isegi ETV pealt mingi aeg.
Leave a comment:
-
Bates Motel
Suurepärane eelstoori Hitchcocki Psychole. Huvitav script ja veel parem näitlejatöö, eriti noore peaosatäitja Freddie Highmore poolt, kes mängib kultustegelast Norman Batesi. Soovitan kõigile Hitchcocki ja Thrillerite austajatele.
Mulle väga meeldib, ootan huviga uut hooaega.

Life Unexpected
Järjekordne väga ilus ja hea draamasari persesuhetest ja inimeste igapäeva elust. Vägagi meeldivad karakterid ja näitlejatöö on ka viimasepeal. Kahju ainult, et seda ainult kolm hooaega vändati.
PS. Peaosaline Lux(Britt Robertson; Angie - Under the Dome) on väga nunnu tüdruk.
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: