Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Viinahaua maestro blogis anti teada, et südaöösel reliisitakse youtubes Eesti D-kategooria muusikatähtede H.Hainsalu, Raits ja H.Kohv uus singel "Head uut aastat!". Süda väriseb erutusest igatahes, ent samal ajal saab ju kuulata sama kategooria staare nagu Patune Pool, Wild Disease (pärisnimi Toomas Saks?) ja Olavi Otepalu.
Kas tuleb ka halb lugu, seda näitab aeg.
Viinahaua maestro blogis anti teada, et südaöösel reliisitakse youtubes Eesti D-kategooria muusikatähtede H.Hainsalu, Raits ja H.Kohv uus singel "Head uut aastat!". Süda väriseb erutusest igatahes, ent samal ajal saab ju kuulata sama kategooria staare nagu Patune Pool, Wild Disease (pärisnimi Toomas Saks?) ja Olavi Otepalu.
Fikseerin ära, et minu kaks lemmikut ehk Vengaboys ja Popstaar Raits on kokku saanud ja kokku tuli korralik bänger. Võimalik, et parim sünnipäevalugu, mida ma kuulnud olen.
Leave a comment: