Algselt postitas tarry
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Maailma kõige hirmsamad laulud
Collapse
X
-
Naine,kes teeb kana häälitsusi...Ega ma Reikopist midagi muud poleks arvanud ka. Eriti eredalt on meeles kuidas ta kommenteeris,kui seesamune..habemega naine või naisteriietes mees esines. Jätkus kiidusõnu paremale ja vasakule. Kui aga Poola hakkas esinema siis oli "Vanemad viige oma lapsed teleka eest ära,kohe tulevad avala dekolteega poola neiud lavale".
-
Just vaatasin Ringvaates,kuidas Reikop ütles,et see tema selle aasta lemmiklugu!Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
Leave a comment:
-
-
Ma tegelikult ei kuula sellist muusikat, aga õnneks-kahjuks on mul FB-s mõned sõbrad, kes jagavad täiesti siiralt totaalset paska.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustAgent on siin teemas kõva postitaja olen tähelepannud. Johtuval sellest, puht huvipärast. Mõnu kas sa kuuladki ainult halba muusikat. Või on see mingi fetish kuulata päevajooksul teatud kogus “häid laule” ?
Leave a comment:
-
Guest repliedAgent on siin teemas kõva postitaja olen tähelepannud. Johtuval sellest, puht huvipärast. Mõnu kas sa kuuladki ainult halba muusikat. Või on see mingi fetish kuulata päevajooksul teatud kogus “häid laule” ?
Leave a comment:
-
Patune pool ja need teised vene tümmi peale kirjutatud pätsid?Algselt postitas elx Vaata postitustmis võiks olla nende tänane vaste?
Leave a comment:
-
-
Päris huvitav oleks teada mida tänapäevatiinekas sellisest loost arvab? Kuigi sellel konkreetsel lool oli väga madal hinne, siis 95nda vaib on tal korralikult sees. Antud loo koopiaid (või peaks vastu pidi ütlema) esitati ju suurtel rahvarohketel suvetuuridel ehk see stiil läks peale. Samas, peale läks ka Meie Mees, N-Euro, "üks bänd mille nimi mulle ei meenu", erinevad tüdrukutebändid ja ma arvan, et kõige hullematest pole ma kuulnudki.. mis võiks olla nende tänane vaste?
Leave a comment:
-
-
Aajaa, näe, panin puusse.Algselt postitas kyps Vaata postitustHuvitav, et ma sellest loost midagi ei teadnud. Prince Ital Joe ja Marky Marki "United" oli meie seltskonnas kõva hitt ja videos 1:28 ajal kõlava "peace" õigeaegne hüüdmine andis kinnitust, et napsuga pole veel liiale mindud. https://www.youtube.com/watch?v=JHB4gftLjGw
Minu andmetel aastail 1994-1997 kevad said madalaimad hinded:
A-3 "Kord ühel päeval" 1,49 (55), 13.08.1995
Black Bird "I´ll Leave You" 1,64 (50), 02.07.1995
Normaalne Seltskond "Kurat ja põrgu ja kiilakas naine" 2,05 (51), 06.05.1995
Die Pohh "Turtles Song" sai 2,35 (39) 06.11.1994
Leave a comment:
-
Huvitav, et ma sellest loost midagi ei teadnud. Prince Ital Joe ja Marky Marki "United" oli meie seltskonnas kõva hitt ja videos 1:28 ajal kõlava "peace" õigeaegne hüüdmine andis kinnitust, et napsuga pole veel liiale mindud. https://www.youtube.com/watch?v=JHB4gftLjGwAlgselt postitas eika Vaata postitustKlassikat ka 90ndatest
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: