Tänud telekavaatajale, et ikka ja jälle viitsib seda asja siin korraldada.
Osalen kindlasti ka järgmisel SBT-l, eks endalgi omad väiksed eesmärgid mida sooviks täita. Seekord tuleb tunnistada, et kolme esimest püüda vist poleks suutnud. Õnnitlused neilegi ming järgmise korrani.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soccernet Betting Tournament 21
Collapse
X
-
Lõppes tõesti rajult, aga olgem ausad, jõuluvanal oli ka piisavalt ressurssi viimasteks päevadeks kogutud, et natuke rohkem riskida. Algusest peale läks tal tennisega hittima ja kui tal hakkab tennisega hittima...
Ühesõnaga jõuluvana on tõusnud vaata, et kõikides kategooriates SBT edukaimaks mängijaks. Tõeline väljakutse, eh?
Mul endal oli plaan, mida viimasel päeval teha, aga see oleks toonud vaid teise koha. Kindlasti ootan kõiki osalema järgmisel turnal, mis on selle hooaja viimane. VÕitlus TOP7 koha eest saab olema ränk.
Uuendatud statistikat saab vaadata SIIT.
Ega rohkem polegi midagi öelda, rahad panin teele. Pean tunnistama, et see SBT võttis kõige rohkem läbi kuidagi, imelik, arvestades, et osavõtjaid oli vähe.
Aga tänud kõigile osalemast ja loodan veelgi suuremat aktiivsust SBT22-s.
Leave a comment:
-
Ma osalen järgmises ka, jah.
Päris hull lõpp taaskord. Võtsin seekord turniiri isegi tõsisemalt, tahaks ühe korra ikka võita ka, aga eks jääb siis tulevikku. Lõputaktika vedas seekord muidugi alt ka.
Leave a comment:
-
Lõppjärjestus:
1. j6u1uv4n4 102 EUR + 40 EUR Betsafe boonust
2. richardkoppel154 61 EUR + 20 EUR Betsafe boonust
3. -RoMaRiO- 20 EUR
4. ltrubetsky2
5. telekavaataja
6. EgoTrip
7. mazz
8. Tauri. T
9. giga204
10. QRKood 20 EUR Betsafe boonust
11. underdoggie 20 EUR Betsafe boonust
12. Mõmmik
13. Kaurr
14. ChelseaFC
15. Busby
16. Linnupoja
17. lauri432
Korraldaja poolt läheb 20 EUR boonus kasutajale QRKood. Viimased 9 turniiri kogu aeg on olemas, viimased turniirid ka kindlalt pinget lõpuni pakkumas. Loodan, et SBT22-st saab sinu 10 turniir.
Kõik Betsafe boonused üritan korraldada teie kontodele homme/ülehomme.
Leave a comment:
-
Oli pingeline SBT. Esimese kolme kvartali jooksul leidus häid tennise panuseid palju, ning olin kerges sõiduvees. Viimasel kvartalil oli juba keerulisem häid panuseid leida ja hakkasin rohkem rändom õnne peale minema. Reede õhtul tundus, et RK154 võidab kõik oma 100 ja 200 ühikulised panused, aga õnn ei soosinud teda. Romario mängis kavalalt ja tegi ainult paar suuremat panust per kvartal mis alati võitsid (võitsin ise ka nendega, tnx
). RK154 ja Romario olid mõlemad üldvõitu väärt, kuid seekord läks nii.
Tänud telekavaataja turna eest, näeme järgmises!
Leave a comment:
-
Brasiilias lüüakse selliseid, Inglismaal ei suudata penaltistki sisse lüüa.
Ferrari mehaanikud ei saa ka hakkama.
Palju õnne võitjale. Oli huvitav turniir.
Telekavaataja, tänud et viitsid SBT turnasi korraldada. Osalen ka järgmisel.
PS! Nagu ajalugu on näidanud, et kui ma lõpetan jõuluvana järel teisena, siis järgmise turniiri võidan mina.
Leave a comment:
-
Kokkuvõtted homme.
Esikolmik, kas osaleme ka hooaja viimases?
Leave a comment:
-
22:00 Brasiilia jalka
Chape vs Figueirense
Figueirense first half win@5,70 marathon 330 ühikut
Leave a comment:
-
Ma pole arvuti taga. Vaata palju richard potentsiaalselt saada võib. Romario punktid teada.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: