Lithuania - Estonia (jäähoki)
28 Apr 2018, 19:30
Viik @10.22
Oddsring
Panus 7
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soccernet Betting Tournament 22
Collapse
X
-
Laupäeva hommikul
WTA Istanbul
Sakkari vs Hercog
Sakkari win@2,10 bethard 25 ühikut
Leave a comment:
-
13.00 Paide - Flora
BTTS YES @ 2,15 (Betcruise)
10 ühikut
13.00 Kure - Kalev
Over 3,5 @ 2,18 (Betcruise)
20 ühikut
16.00 Levadia - Tammeka
Under 3,5 @ 1,89 (Betcruise)
20 ühikut
Leave a comment:
-
Edukat turniiri kõigile.
1700 Burnley - Brighton English Premier League
Burnley @ 2.28 (MarathonBet)
Panus: 20 (45.6)
Burnley on tegemas väga head hooaega ja 7 koht kindlustab osalemise Euroopa Liigas.
Brighton on see aasta PL-s kogunud 10 punkti 16st võõrsilmängust. Võiduta on oldud viimased 6 mängu.
Leave a comment:
-
Osalejate nimekiri kinnitatud.
Lisaks laupäeval, pühapäeval, esmaspäeval olen offline. Ehk siis kusagil teisipäeval tuleb esimene punktitabel. Vabandan selle eest, aga mõnikord tuleb päriselu ka vahele.
Küsimuste korral kirjtuage mölasse ja eks targemad oskavad aidata.
Leave a comment:
-
ltrubetsky2, Rohukas7 ka osalevad.
3h on veel rahal minuni jõuda.
Leave a comment:
-
giga204 liitus ka.
NB! Täna kell 17.00 panen nimekirja lukku.
Leave a comment:
-
Õigust räägid. Tõepoolest on osavõtjaid juba 11.Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustMa peaks ka regatud olema, SBT20st.
NB! Alla nädala veel jäänud registreerumiseks.
Leave a comment:
-
Registreerituid osavõtjaid on nüüd 10, kuna Svenniid ja lauri432 tegid seda täna.
Leave a comment:
-
Seekord on nii, et saatuse tahtel vahemikus 28.04-30.04 ei ole mind Eestis ja ma viibin kohas, kus netile pääsemine on kahtlane. Ja üldse on tegu puhkusega nii et ma väga ei viitsi õhtul kusagil passida ja punkte liita. Sellest pakun ma 2 varianti:
a) ma jõuan kusagil 1. mai lõuna paiku Eestisse ning siis liidangi vahepeal liitmata jäänud punktid kokku. Seejuures jäävad paljud asjad iseenda südametunnistusele või "naabrivalve" alla.
b) keegi mängib telekavaatajat 3 päeva.
Kui keegi noor ja roheline aktivist olla ei taha, siis jääb variant a.
Seoses mu äraolekuga saab seekord registreeruda kuni 24.04 17:00, mis ei ole turnaalgusenädala reede vaid TEISIPÄEV. Olge mõistlikud ja kandke osalustasu kohe.
Lisaks mudisin reegleid sedasi, et TOP3 saab viimane nädalavahetus 4 panust ja ülejäänud 3. Tundub mõistlikum hetkel.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: