Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
SBT MM-eri
Collapse
X
-
Osalejate update:Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMakstud juba, olin oudis hetkeni ja sain nüüd ära teha, nagu lubatud, et täna.
Edu kõigile
1. telekavaataja
2. mazz
3. Tauri.T
4. Kaurr
5. QRKood
6. Mõmmik
7. -RoMaRiO-
8. Nasfal
9. j6u1uv4n4
10. richardkoppel154
11. Underdoggie
12. ChelseaFC
13. Meintz
14. lauri432
15. Linnupoja
16. Svenniid
17. karl54
18. Staadium
19. Kutt1423
20. EgoTrip
Nagu varem sai öeldud, ootan nädalavahetuse ära, kui selle ajaga keegi huvi üldse välja ei näita, siis esmaspäeval panen lukku.
Leave a comment:
-
Makstud juba, olin oudis hetkeni ja sain nüüd ära teha, nagu lubatud, et täna.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKuna lubatud päeval aka täna (noh samas mingil imekombel veel võib) ma Linnupoja raha ei näinud, siis 20. koht on igale uuele tulijale vaba. Kes ees see mees.
Kui nädalavahetusega ei kirjuta mulle ega teemasse keegi, et tahaks veel osaleda (ma mõtlen, et 24 täis saada), siis panen 20. osalejaga lukku ja rich hakkab endale alagruppi valima.
Seega, kui teil on veel huvi, siis kirjutage kas siia teemasse või privasse ja küll see tähelepanu äratab.
Edu kõigile
Leave a comment:
-
Kuna lubatud päeval aka täna (noh samas mingil imekombel veel võib) ma Linnupoja raha ei näinud, siis 20. koht on igale uuele tulijale vaba. Kes ees see mees.
Kui nädalavahetusega ei kirjuta mulle ega teemasse keegi, et tahaks veel osaleda (ma mõtlen, et 24 täis saada), siis panen 20. osalejaga lukku ja rich hakkab endale alagruppi valima.
Seega, kui teil on veel huvi, siis kirjutage kas siia teemasse või privasse ja küll see tähelepanu äratab.
Leave a comment:
-
Osalejate update:
1. telekavaataja
2. mazz
3. Tauri.T
4. Kaurr
5. QRKood
6. Mõmmik
7. -RoMaRiO-
8. Nasfal
9. j6u1uv4n4
10. richardkoppel154
11. Underdoggie
12. ChelseaFC
13. Meintz
14. lauri432
15. Linnupoja (sisuliselt tegu bronniga, raha jõuab hiljem)
16. Svenniid
17. karl54
18. Staadium
19. Kutt1423
20. EgoTrip
20 on täis (klausliga, et Linnupoja kannab ikka osalustasu)
Aga edaspidi võiksid inimesed siia ka kirjutada, kui nad kavatsevad osaleda. Edaspidiseks osalemiseks on vaja 24 osavõtjad kätte saada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEhk siis Romario ei lenda kusagilt EsiliigaB
Leave a comment:
-
Kui nüüd puhtjuhuslikult on keegi pikalt SBT turniiri kõrvalt jälginud ja on omanud huvi osaleda, siis see turniir on reaalselt parim proovimiseks, kuna:
1. 10 eur on vähem kui 12 eur
2. Panustada saab kõige äralihvitud turule üldse (MM). Ehk siis Romario ei lenda kusagilt EsiliigaB või j6u1uv4n4 tennise panustega laivi.
3. Suhteliselt kerge on edasi saada (tõenäoliselt peab alguses saama TOP2-te alagrupis, mis koosneb kas 5 või 6 liikmest).
Soovitan proovida...
Leave a comment:
-
Osalejate update:
1. telekavaataja
2. mazz
3. Tauri.T
4. Kaurr
5. QRKood
6. Mõmmik
7. -RoMaRiO-
8. Nasfal
9. j6u1uv4n4
10. richardkoppel154
11. Underdoggie
12. ChelseaFC
13. Meintz
14. lauri432
16. Svenniid
17. karl54
18. Staadium
19. Kutt1423
Üks garanteeritud koht on veel vaba.
Leave a comment:
-
Osalejate update:
1. telekavaataja
2. mazz
3. Tauri.T
4. Kaurr
5. QRKood
6. Mõmmik
7. -RoMaRiO-
8. Nasfal
9. j6u1uv4n4
10. richardkoppel154
11. Underdoggie
12. ChelseaFC
13. Meintz
14. lauri432
16. Svenniid
17. karl54
18. Staadium?
Leave a comment:
-
Alagruppidest edasipääsejate peale on vist suhteliselt keeruline koefe teha, sest peale minu on seal veel teisigi uusi nägusid? Aga mingite võrdsete koefidega võiks ju panna ntks mingi milline alagrupp kontoseis on peale alagrupiturniiri parim ja hiljem võiks teha üldvõitja peale.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNo kas keegi on nõus mingi kümneka nimel niipalju riskima. Eks see plekk jääb ju igavesti. Lisaks madalale summale, mida panustada saab, panin ka kõrge riskitaseme e. juba väga väikese aktiivsuse puhul oleks tähele pandud.
Ma võin mingid panusevõimalused teha (on üldse ideid, mida võiks pakkuda?) ja südamest loodan, et keegi pole nii rumal, et hakata selle asja pealt skeemitama.
Leave a comment:
-
No kas keegi on nõus mingi kümneka nimel niipalju riskima. Eks see plekk jääb ju igavesti. Lisaks madalale summale, mida panustada saab, panin ka kõrge riskitaseme e. juba väga väikese aktiivsuse puhul oleks tähele pandud.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustJust
Teine küsimus veel, et mis oleks, siis saanud kui ntks üks osalejatest oleks ntks meelega kaotanud ja kõik tema sõbrad ja tuttavad oleks vastavale tulemusele panustand H2H paaris, kas oleks mingi jama ka tulnud?
Ma võin mingid panusevõimalused teha (on üldse ideid, mida võiks pakkuda?) ja südamest loodan, et keegi pole nii rumal, et hakata selle asja pealt skeemitama.
Leave a comment:
-
JustAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustSBT MM eripanused?
Teine küsimus veel, et mis oleks, siis saanud kui ntks üks osalejatest oleks ntks meelega kaotanud ja kõik tema sõbrad ja tuttavad oleks vastavale tulemusele panustand H2H paaris, kas oleks mingi jama ka tulnud?
Leave a comment:
-
SBT MM eripanused?Algselt postitas Nasfal Vaata postitustVõibolla on läbi käinud, aga kas on ka sul aega/mõtteid/võimalusi ka triobeti midagi panna või eelmise korra madala aktiivsuse tõttu ei hakka enam seda ette võtma?
Leave a comment:
-
Võibolla on läbi käinud, aga kas on ka sul aega/mõtteid/võimalusi ka triobeti midagi panna või eelmise korra madala aktiivsuse tõttu ei hakka enam seda ette võtma?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: