Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

SBT MM-eri

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rahvaspordipäev
    replied
    Paneks end ootejärjekorda siis.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Makstud juba, olin oudis hetkeni ja sain nüüd ära teha, nagu lubatud, et täna.

Edu kõigile
    Osalejate update:
    1. telekavaataja
    2. mazz
    3. Tauri.T
    4. Kaurr
    5. QRKood
    6. Mõmmik
    7. -RoMaRiO-
    8. Nasfal
    9. j6u1uv4n4
    10. richardkoppel154
    11. Underdoggie
    12. ChelseaFC
    13. Meintz
    14. lauri432
    15. Linnupoja
    16. Svenniid
    17. karl54
    18. Staadium
    19. Kutt1423
    20. EgoTrip

Nagu varem sai öeldud, ootan nädalavahetuse ära, kui selle ajaga keegi huvi üldse välja ei näita, siis esmaspäeval panen lukku.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kuna lubatud päeval aka täna (noh samas mingil imekombel veel võib) ma Linnupoja raha ei näinud, siis 20. koht on igale uuele tulijale vaba. Kes ees see mees.

Kui nädalavahetusega ei kirjuta mulle ega teemasse keegi, et tahaks veel osaleda (ma mõtlen, et 24 täis saada), siis panen 20. osalejaga lukku ja rich hakkab endale alagruppi valima.

Seega, kui teil on veel huvi, siis kirjutage kas siia teemasse või privasse ja küll see tähelepanu äratab.
    Makstud juba, olin oudis hetkeni ja sain nüüd ära teha, nagu lubatud, et täna.

Edu kõigile

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kuna lubatud päeval aka täna (noh samas mingil imekombel veel võib) ma Linnupoja raha ei näinud, siis 20. koht on igale uuele tulijale vaba. Kes ees see mees.

Kui nädalavahetusega ei kirjuta mulle ega teemasse keegi, et tahaks veel osaleda (ma mõtlen, et 24 täis saada), siis panen 20. osalejaga lukku ja rich hakkab endale alagruppi valima.

Seega, kui teil on veel huvi, siis kirjutage kas siia teemasse või privasse ja küll see tähelepanu äratab.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Osalejate update:
    1. telekavaataja
    2. mazz
    3. Tauri.T
    4. Kaurr
    5. QRKood
    6. Mõmmik
    7. -RoMaRiO-
    8. Nasfal
    9. j6u1uv4n4
    10. richardkoppel154
    11. Underdoggie
    12. ChelseaFC
    13. Meintz
    14. lauri432
    15. Linnupoja (sisuliselt tegu bronniga, raha jõuab hiljem)
    16. Svenniid
    17. karl54
    18. Staadium
    19. Kutt1423
    20. EgoTrip

20 on täis (klausliga, et Linnupoja kannab ikka osalustasu)

Aga edaspidi võiksid inimesed siia ka kirjutada, kui nad kavatsevad osaleda. Edaspidiseks osalemiseks on vaja 24 osavõtjad kätte saada.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Ehk siis Romario ei lenda kusagilt EsiliigaB

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kui nüüd puhtjuhuslikult on keegi pikalt SBT turniiri kõrvalt jälginud ja on omanud huvi osaleda, siis see turniir on reaalselt parim proovimiseks, kuna:

1. 10 eur on vähem kui 12 eur
    2. Panustada saab kõige äralihvitud turule üldse (MM). Ehk siis Romario ei lenda kusagilt EsiliigaB või j6u1uv4n4 tennise panustega laivi.
    3. Suhteliselt kerge on edasi saada (tõenäoliselt peab alguses saama TOP2-te alagrupis, mis koosneb kas 5 või 6 liikmest).

Soovitan proovida...

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Osalejate update:
    1. telekavaataja
    2. mazz
    3. Tauri.T
    4. Kaurr
    5. QRKood
    6. Mõmmik
    7. -RoMaRiO-
    8. Nasfal
    9. j6u1uv4n4
    10. richardkoppel154
    11. Underdoggie
    12. ChelseaFC
    13. Meintz
    14. lauri432
    16. Svenniid
    17. karl54
    18. Staadium
    19. Kutt1423

Üks garanteeritud koht on veel vaba.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Osalejate update:
    1. telekavaataja
    2. mazz
    3. Tauri.T
    4. Kaurr
    5. QRKood
    6. Mõmmik
    7. -RoMaRiO-
    8. Nasfal
    9. j6u1uv4n4
    10. richardkoppel154
    11. Underdoggie
    12. ChelseaFC
    13. Meintz
    14. lauri432
    16. Svenniid
    17. karl54
    18. Staadium?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    üldvõitja peale! juhul kui enda võidu peale bettida tohib

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    No kas keegi on nõus mingi kümneka nimel niipalju riskima. Eks see plekk jääb ju igavesti. Lisaks madalale summale, mida panustada saab, panin ka kõrge riskitaseme e. juba väga väikese aktiivsuse puhul oleks tähele pandud.

Ma võin mingid panusevõimalused teha (on üldse ideid, mida võiks pakkuda?) ja südamest loodan, et keegi pole nii rumal, et hakata selle asja pealt skeemitama.
    Alagruppidest edasipääsejate peale on vist suhteliselt keeruline koefe teha, sest peale minu on seal veel teisigi uusi nägusid? Aga mingite võrdsete koefidega võiks ju panna ntks mingi milline alagrupp kontoseis on peale alagrupiturniiri parim ja hiljem võiks teha üldvõitja peale.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Just

Teine küsimus veel, et mis oleks, siis saanud kui ntks üks osalejatest oleks ntks meelega kaotanud ja kõik tema sõbrad ja tuttavad oleks vastavale tulemusele panustand H2H paaris, kas oleks mingi jama ka tulnud?
    No kas keegi on nõus mingi kümneka nimel niipalju riskima. Eks see plekk jääb ju igavesti. Lisaks madalale summale, mida panustada saab, panin ka kõrge riskitaseme e. juba väga väikese aktiivsuse puhul oleks tähele pandud.

Ma võin mingid panusevõimalused teha (on üldse ideid, mida võiks pakkuda?) ja südamest loodan, et keegi pole nii rumal, et hakata selle asja pealt skeemitama.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    SBT MM eripanused?
    Just

Teine küsimus veel, et mis oleks, siis saanud kui ntks üks osalejatest oleks ntks meelega kaotanud ja kõik tema sõbrad ja tuttavad oleks vastavale tulemusele panustand H2H paaris, kas oleks mingi jama ka tulnud?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Võibolla on läbi käinud, aga kas on ka sul aega/mõtteid/võimalusi ka triobeti midagi panna või eelmise korra madala aktiivsuse tõttu ei hakka enam seda ette võtma?
    SBT MM eripanused?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Võibolla on läbi käinud, aga kas on ka sul aega/mõtteid/võimalusi ka triobeti midagi panna või eelmise korra madala aktiivsuse tõttu ei hakka enam seda ette võtma?

Leave a comment:

Working...
X