320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Betsafe

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Jah, tõesti Betsafe'l on oma liiga Fantasys. Auhindu ma ei maini, kuna sellega ei tegele üldse.

Lisaks see hooaeg pakume igale mängule väravalööjaid ja kollaste kaartide saajaid. Ilmselt ka assiste tulevikus.
    Reginald lööb värava @4

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Betsafe'i liiga, kus peaks olema ka eraldi auhindu: wm47rovklc
    Jah, tõesti Betsafe'l on oma liiga Fantasys. Auhindu ma ei maini, kuna sellega ei tegele üldse.

Lisaks see hooaeg pakume igale mängule väravalööjaid ja kollaste kaartide saajaid. Ilmselt ka assiste tulevikus.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    haha, väga hea

Leave a comment:

• Cule
    replied
    Aga kui seal mõni vähem tähelepanelikum klient oleksgi Donna Vekic 2:0 panustanud ja hiljem viga märganud, oleksite panuse tühistanud? Eeldan ei, kuigi panustamisreegleid hästi ei tunne

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitas Cule Vaata postitust
    Proovisid betida ka 2:0? Osadel bookidel on selliseid display issuesid palju, mida tegelt bettida ei saa ja refreshides ära kaovad. Williamhillil eriti.
    Panus klikitav, pilet tuleb ette ja refreshiga midagi ära ei kao. Aga ega lõpuni järgi proovida ei saa kuna enamikel panustel on minu maksimaalne lubatud panus väiksem kui 50 senti võimisiganes see nende miinimumpanus on.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Seal on ühel turul kõrgem marginaal kui teisel. Juhtub.

Leave a comment:

• Cule
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust

betsafe programm tennises täitsa katkine ikka
    Sellist oddsi erinevust sama outcome turgudega näeb tegelt ilmselt suurem osa bookides, eks see teadlikult nii juba tehtud. A la keegi ei beti seda correct score 2-1, 1-2, aga match winner kõige tähtsam tennises ja seal meelega ilmselt juba limiteeritud odds.

Bet365l ka näiteks handicapide ja 3way vahel seos puudub(kuigi neilt päris raske selliseid näiteid leida) kui mäng viigis.

Capture.JPG

Leave a comment:

• Cule
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust

eriti hea sait optimistidele ka, kui keegi sellelt seisult veel Vekici 2-0 peaks tahtma võtta
    Proovisid betida ka 2:0? Osadel bookidel on selliseid display issuesid palju, mida tegelt bettida ei saa ja refreshides ära kaovad. Williamhillil eriti.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    See on alatu laim. Betsafe on parim ettevõte, millel ei esine üldse tõrkeid.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    lulz.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied

eriti hea sait optimistidele ka, kui keegi sellelt seisult veel Vekici 2-0 peaks tahtma võtta

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied

betsafe programm tennises täitsa katkine ikka

Leave a comment:

• panustaja22
    replied
    Avastasin, et Betsafe'i pakkumistele, kus on määratud ka max-bet, oli võimalus panna kahekordne panus (kui oli nt kirjas, et max-bet 3€, lasi tegelikult panna 6€). Kui oli võit, oli see kahekordne võit ka välja makstud. Mõni aeg tagasi hakati neid panuseid tühistama, kus olin pannud kahekordse summa, ja pärast seda muidugi sellele samale panusele õige max-betiga uuesti panustada ei saanud.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas xerikx Vaata postitust
    Okei huvitav. Tavapärase panustamisega ei ole kordagi limiidi probleemi veel tekkinud (piletid 5-20€). Aga vot kampaania all ei lase 3€ panust teha. Kas ulatust mõõdetakse mingi % järgi? Et kui 1.50 lubab siis minu konto puhul on mingi 50% liinide maximumist?
    Sa oled õigel teel.

Leave a comment:

• xerikx
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Esiteks, kui sa 3 eur panustada ei saa, siis kohe kindlasti on su limiite lõigatud.
    Teiseks, kui manual requesti selle saadad, siis peaksid ikka saama. Kindlasti sa saaksid, kui mina või keegi mu balti kolleeg oleks online. Reaalsuses vastutab selle eesti tihtipeale keegi tüüp Maltal, kellel ei ole aega ja mõnikord ka taipu asjasse süveneda. Kahjuks.

Muide, igasugused pakkumised on parim koht teada saamiseks, kas te olete limiteeritud ja mis ulatuses.

Selleks on ammu juba SBT.
    Okei huvitav. Tavapärase panustamisega ei ole kordagi limiidi probleemi veel tekkinud (piletid 5-20€). Aga vot kampaania all ei lase 3€ panust teha. Kas ulatust mõõdetakse mingi % järgi? Et kui 1.50 lubab siis minu konto puhul on mingi 50% liinide maximumist?

Leave a comment:

Working...
X