Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustBetsafe'i liiga, kus peaks olema ka eraldi auhindu: wm47rovklc
Lisaks see hooaeg pakume igale mängule väravalööjaid ja kollaste kaartide saajaid. Ilmselt ka assiste tulevikus.
Leave a comment:
-
Aga kui seal mõni vähem tähelepanelikum klient oleksgi Donna Vekic 2:0 panustanud ja hiljem viga märganud, oleksite panuse tühistanud? Eeldan ei, kuigi panustamisreegleid hästi ei tunne
Leave a comment:
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustProovisid betida ka 2:0? Osadel bookidel on selliseid display issuesid palju, mida tegelt bettida ei saa ja refreshides ära kaovad. Williamhillil eriti.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
betsafe programm tennises täitsa katkine ikka
Bet365l ka näiteks handicapide ja 3way vahel seos puudub(kuigi neilt päris raske selliseid näiteid leida) kui mäng viigis.
Capture.JPG
Leave a comment:
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
eriti hea sait optimistidele ka, kui keegi sellelt seisult veel Vekici 2-0 peaks tahtma võtta
Leave a comment:
-
See on alatu laim. Betsafe on parim ettevõte, millel ei esine üldse tõrkeid.
Leave a comment:
-
eriti hea sait optimistidele ka, kui keegi sellelt seisult veel Vekici 2-0 peaks tahtma võtta
Leave a comment:
-
Avastasin, et Betsafe'i pakkumistele, kus on määratud ka max-bet, oli võimalus panna kahekordne panus (kui oli nt kirjas, et max-bet 3€, lasi tegelikult panna 6€). Kui oli võit, oli see kahekordne võit ka välja makstud. Mõni aeg tagasi hakati neid panuseid tühistama, kus olin pannud kahekordse summa, ja pärast seda muidugi sellele samale panusele õige max-betiga uuesti panustada ei saanud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas xerikx Vaata postitustOkei huvitav. Tavapärase panustamisega ei ole kordagi limiidi probleemi veel tekkinud (piletid 5-20€). Aga vot kampaania all ei lase 3€ panust teha. Kas ulatust mõõdetakse mingi % järgi? Et kui 1.50 lubab siis minu konto puhul on mingi 50% liinide maximumist?
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEsiteks, kui sa 3 eur panustada ei saa, siis kohe kindlasti on su limiite lõigatud.
Teiseks, kui manual requesti selle saadad, siis peaksid ikka saama. Kindlasti sa saaksid, kui mina või keegi mu balti kolleeg oleks online. Reaalsuses vastutab selle eesti tihtipeale keegi tüüp Maltal, kellel ei ole aega ja mõnikord ka taipu asjasse süveneda. Kahjuks.
Muide, igasugused pakkumised on parim koht teada saamiseks, kas te olete limiteeritud ja mis ulatuses.
Selleks on ammu juba SBT.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: