Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Betsafe

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas xerikx Vaata postitust
    Kas teil on Betsafes ka pakkumistega nii, et kuigi lubatud panus on 3€ siis, laseb panuse teha ainult kuni 1.5€ või siis saata panus ülevaatamiseks? Konto mul limiteeritud muidu ei ole. Saadan ülevaatamisele ja tuleb email:

Sinu Panuse taotlus (Estonia will score against Greece (max bet 3€)) on käideldud Betsafe poolt alljärgnevalt.
    Kogu vastuvõetud lisasumma: 0 EUR
    Tagasilükatud summa : 3.00 EUR

Kellele neid pakkumisi seal korraldatakse, mingitele valitud klientidele ?
    Esiteks, kui sa 3 eur panustada ei saa, siis kohe kindlasti on su limiite lõigatud.
    Teiseks, kui manual requesti selle saadad, siis peaksid ikka saama. Kindlasti sa saaksid, kui mina või keegi mu balti kolleeg oleks online. Reaalsuses vastutab selle eesti tihtipeale keegi tüüp Maltal, kellel ei ole aega ja mõnikord ka taipu asjasse süveneda. Kahjuks.

Muide, igasugused pakkumised on parim koht teada saamiseks, kas te olete limiteeritud ja mis ulatuses.

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ma arvan, et kuna Danskes enam ei saa, siis telekevaataja võttis asja üle ja nüüd liigub läbi Betsafe.
    Selleks on ammu juba SBT.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas xerikx Vaata postitust
    Kas teil on Betsafes ka pakkumistega nii, et kuigi lubatud panus on 3€ siis, laseb panuse teha ainult kuni 1.5€ või siis saata panus ülevaatamiseks? Konto mul limiteeritud muidu ei ole. Saadan ülevaatamisele ja tuleb email:

Sinu Panuse taotlus (Estonia will score against Greece (max bet 3€)) on käideldud Betsafe poolt alljärgnevalt.

Ma arvan, et kuna Danskes enam ei saa, siis telekevaataja võttis asja üle ja nüüd liigub läbi Betsafe.

Leave a comment:

• xerikx
    replied

Leave a comment:

• TrvP
    replied
    Mul täna terve päev, sh hommik olnud mobiilis leht ok. Samsung S7.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Muhamed Vaata postitust
    Nüüdseks siis leht täitsa maas, loodetavasti aastalõputurniiriks tagasi üleval..
    Suht pedevärk jah.

Leave a comment:

• Muhamed
    replied
    Nüüdseks siis leht täitsa maas, loodetavasti aastalõputurniiriks tagasi üleval..

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas enrito Vaata postitust
    Mitu aastat on öeldud neile, et leht ei hooma ära kustiganes laadida. Sestap keegi enam betsafe ei kasutagi, et see üks külaputka ole refereerides Petsi.
    Probleem on pigem selles, et see on liiga rahvusvaheline ja bürokraatlik.

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Mitu aastat on öeldud neile, et leht ei hooma ära kustiganes laadida. Sestap keegi enam betsafe ei kasutagi, et see üks külaputka ole refereerides Petsi.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas PETSPETSPETS Vaata postitust
    @telekavaataja juhtisin ka sellele juba tähelepanu mingi hetk, pole väga vahet ka kas android või iphone, sama jama ikka - jääbki laadima leht
    No ma üritasin kontoris seda teemat üles võtta, aga kõikidel mu kolleegidel läks ilusti tööle.

Mina kirjutaks probleemist ikkagi klienditeenindusse ja kui neid kirju on juba 2-3, siis nad teavad, et midagi on sitasti. Igaks juhuks mainige oma mudel või midagi. Ma olen IT-probleemidest väga kaugel.

Leave a comment:

• PETSPETSPETS
    replied
    @telekavaataja juhtisin ka sellele juba tähelepanu mingi hetk, pole väga vahet ka kas android või iphone, sama jama ikka - jääbki laadima leht

Leave a comment:

• Kutt1423
    replied
    Mul ka olnud probleeme, jääb laadima, aga siis vajutan suvalistele kohtadele ekraanil ja l
    petab laadimise ära ja saan sisse.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Muhamed Vaata postitust
    Ei ole küll kindel, et õigesse teemasse kirjutan, kuid kas kellelgi teisel ka mobiilse betsafe saidiga kõvasti probleeme? Mobiilist sisselogides sait jääbki laadima ja mitte kuidagi ei õnnestu siseneda, arvutist on ok.
    Mul on ka enda moblaga. Pole kordagi ise mobiilsesse Betsafe lehte enda mobiiliga saanud. Naise moblaga jumala ok.

Ei tea, mis telefon sul on, aga mul vajab vahetamist küll.

Leave a comment:

• Muhamed
    replied
    Ei ole küll kindel, et õigesse teemasse kirjutan, kuid kas kellelgi teisel ka mobiilse betsafe saidiga kõvasti probleeme? Mobiilist sisselogides sait jääbki laadima ja mitte kuidagi ei õnnestu siseneda, arvutist on ok.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Täiesti jabur tõesti. Edastasin info edasi. Vaatab, kas keegi võtab midagi ette. Probleem on nagu aru saan LIVE-bettinguga.
    Edasta Triobetile info ja, et lõpetagu oma ajupesu ja inimeste suunamine alateadlikult oma raha totaalses õnnemängus ära andma (iroonia). Tegelikult on see viimasel ajal tekkinud ja just Live beti ajal, et mingi ingliskeelne kena häälega näitsik hakkab arutama ruletti üle.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    betsafe kodulehel ei saa rahulikult panustada, mingi krdi mini kasiino popup tuleb lehe paremale poolele häälega peale ja selle kinni panemiseks peab rohkem tegema kui x vajutama
    Täiesti jabur tõesti. Edastasin info edasi. Vaatab, kas keegi võtab midagi ette. Probleem on nagu aru saan LIVE-bettinguga.

Leave a comment:

Working...
X