Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas Darren Vaata postitustMul on Cannu meistritöö olemas, olen pakkumistele avatud :PJoga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMis mõttes, livebet lõppenud - mida ta jahute?
Pluss ma pakuks, et isegi lõpptulemust poleks kinni pandud (lollid/julged oleks saanud viigile ja Rootsi võidule ka panna, Saksamaa võidule poleks ilmselt pakkumisi vastu võetud).sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustMõtlen sama, et livebet ei koosne ainult mängu võitjale panustamisest. Kornerid, kaardid, väravate arv jne.
Pluss ma pakuks, et isegi lõpptulemust poleks kinni pandud (lollid/julged oleks saanud viigile ja Rootsi võidule ka panna, Saksamaa võidule poleks ilmselt pakkumisi vastu võetud).
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustRootsi võitu vast mitte, pigem handicapidega.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustSamas soovitan alati soosida kodumeeskonda, kuid suured suudavad ka võõrsil teha, ja meelde jätta, et Brasiilia liigas ei ole koondisepause!
Kommentaar
-
Tegin vahelduseks hommikul korraliku tuuri liigades ja valisin umbes 30-40 ennustust välja tabelite, statsidel põhinevate nõuannete põhjal ning tegin hulganisti euroseid kombosid, mis kattusid üsna vähe, et oleks töö juures huvitav liveskoori jälgida. Umbes 75% läks täppi. Tegin kokku 14 5- kuni 7-tiimisest kombot. Enne koju jõudmist täpseid kombosid ei vaadanud ning olin küllaltki veenunud, et mõned tulid ära, sest mäletasin, et paaril juhul olid mööda läinud tulemused üsna kindlasti samas piletis. Aga võta näpust.... 6 korda oli ühega mööda läinud, ülejäänud kahega, üks kolmega ka.
Need mängud rikkusid ära:
Evian TG - Toulouse under 2,5 (skoor: 0-3)
Crystal Palace - Millwall 1 (skoor: 2-2)
Real Madrid - Celta Vigo, handicap 0-2, 1 (skoor 2-0)
Nice - Saint Etienne 2 (skoor 1-1)
Viktoria Plžen - Jablonec 1 (skoor 1-1)
Orduspor - Elazigspor 1 (skoor 2-2)Last edited by Tanel; 21.10.12, 01:38.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar