Algselt postitas Navas
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa just hindaks Zahknat kõige suurema väärtusena sealt, miks sa ta välistaksid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustHuvitav, miks Betsafe pakutavad koefid laskesuustamisel on nagu algklasside tase? Ma tahaks uskuda, et laskesuustamine on niivõrd populaarne hetkel, et betsafe külmutab ennast ise väga potensiaalikast turuosast välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMis turgu sa mõtled täpsemalt?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustLaskesuustamise turgu üldiselt. See mu enda arvamus, aga vaadates mida näiteks siin Coolbetid ja pakuvad, siis tekib küsimus, et miks keegi peaks Betsafe eelistama kui tahab laskesuustamisele panustada.
Coolbet paneb tõesti hullu, aga see on ka selline panustatud aeg/klientide huvi teema.
Samas, kui on ideid Eesti sportlaste käekäigu peale, siis andke teada mulle või klienditeenindusse.
EDIT! Või kui on huvi millegi erilise peale panustada, siis ka klienditeenindus ja vastutavad isikud panevad need turud kohe üles ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee pole nii populaarne kui sa arvad.
Coolbet paneb tõesti hullu, aga see on ka selline panustatud aeg/klientide huvi teema.
Samas, kui on ideid Eesti sportlaste käekäigu peale, siis andke teada mulle või klienditeenindusse.
Kommentaar
-
Täna, siis see laskesuusatamise päev ja koefid ilusti üleval. See naiste top10 paneb mõtlema küll ja võeti ju Ameerika etapilt 9. koht kus küll osad staarid puudusid, aga siiski. Kes aga kõige vähem märke üles jätab, siis selle MMi järgi võiks valida kas Tuuli või Johanna, aga see TOP10ne sõit võib naistel täna vabalt soolas olla! Pöidlad pihku!
See on jah siuke betsafe/laskesuusatamise teema
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMiks buukid niimoodi ennatlikult maskavad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar