seda nad võivad teha küll.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitusteile oli hispaania lichtensein mängu over 1.5 koef trio veaga 20.00
lükkasin sinna peale natuke raha
selline küsimus, et kas nad tavaliselt tühistavad sellised asjad ära?
mäng lõppeb ilmselt hispaania veenva võiduga ja pärast mängu on neil õigus öelda, et sorry, me eksisime ja maksava ainult mulle tagasi summa mis ma sinna peale lükkasin?
Kommentaar
-
pole kahjuks 21 ja ei saa seal pokkerit mängida.
ah, vaatab kuidas siis jääb, üritan teha väljamakse ja kui see nurjub, siis nurjub
äkki tead veel öelda, et isegi kui pole 21, siis saan pokkerikontole raha ikkagi kanda?
tahan nagunii seal varsti triobet live satekaid mängima hakata ja cashi, kui eesti riigi arust piisavalt vanaks saan
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitusteile oli hispaania lichtensein mängu over 1.5 koef trio veaga 20.00
lükkasin sinna peale natuke raha
selline küsimus, et kas nad tavaliselt tühistavad sellised asjad ära?
mäng lõppeb ilmselt hispaania veenva võiduga ja pärast mängu on neil õigus öelda, et sorry, me eksisime ja maksava ainult mulle tagasi summa mis ma sinna peale lükkasin?
Mis puutub canceldamisse, siis see on reeglites sees ja tavaline asi. Sellise asja ärakasutamine põhimõtteliselt väga harva tasub ära - üldjuhul lihtsalt võetakse su limiiti allapoole.
Kommentaar
-
Algselt postitas kapitan Vaata postitustsihuke pull, et sai hernandeze peale väike nuts pandud, aga vana isegi ei alustanud põhist. kas siis triobetis selle eest raha autom. tagasi ei antagi? pff -.-
Kommentaar
-
No ilmselgelt.
Algselt postitas Epic Vaata postitust
Käi perse Pellegrini!
Kommentaar
-
Algselt postitas kapitan Vaata postitustno näedsa, ma isegi olen samal arvamusel ja mõtlen, et kas peab nüüd pöörduma kirjakesega nende poole v?
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustOn rahulik laupäeva õhtu ja triobet paneb lihtsalt ilma ühegi selgituseta konto kinni. See uus tonybet tundub huvitav.
Inglise keelne kiri/küsimus aadressile support@triobet.ee või siis .com lõpuga ja saad selguse kiiresti!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar