Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soccernet.ee vutiturniir ja suvepäevad 2017
Collapse
X
-
premmi, bundesliga, hispaania jt pooldajad võiks ikka oma satsid kokku panna, kui juba foorumis nugade peal olevad juve-roma-lazio pooldajad said ühise azzurri satsi kokku pandud, siis mis see teistel ära ole.
-
Algselt postitas elx Vaata postitustEi ma arvan, et Dinosaurused peaksid ikka ausa tiimi välja panema ja alla 1000 posti ning 10 aasta näitajaid ei tohiks sisse võtta, muidu komplekteeritakse kõikidest ripakile jäänud jalgpalliarmastajatest iga aasta võitev meeskond kokku:P
Vastukaaluks võib ju Täkkude tiimi teha
Samas vaadates viimase kahe sõnavõtja avatare - peaks ju olema küll kelle mütsi alla koonduda.
Kui see aasta Dinosaurustesse kahjuks ei sobi (?), oleks satsi otsingutel küll.
CV: muidu täitsa hale, aga ikka mängin hobi korras. Suveturniiri saldoks on täpsustamata arv väravaid (eiei pole ulmeliselt löönud, ei mäleta lihtsalt) & samapalju topelt hulle möödalööke; 0 kaarti (neid vist ei jagata ka); ei kakle, hoian oma MMA mode: off; kohtunikuga pörgata vöin kui miski väga vastukarva on; positsioon: rünne (ega sel turniiril taktika möttes naisi kuskile mujale ei panda ka vast kui värav topelt, niiet sobib); peaga ei mängi.
Leave a comment:
-
aastad on vennad ja olen valmis jällegi dinosauruseid võitlusesse vedama.
kaks esikohta ja üks kolmas koht viimase kolme aastaga pole ilmselgelt juhus.
ps. täidan vist kõik tingimused pika puuga (samas hoian sujuvalt alla 7000 postituse, et üritust toetada)
Leave a comment:
-
Ei ma arvan, et Dinosaurused peaksid ikka ausa tiimi välja panema ja alla 1000 posti ning 10 aasta näitajaid ei tohiks sisse võtta, muidu komplekteeritakse kõikidest ripakile jäänud jalgpalliarmastajatest iga aasta võitev meeskond kokku:P
Vastukaaluks võib ju Täkkude tiimi teha
Samas vaadates viimase kahe sõnavõtja avatare - peaks ju olema küll kelle mütsi alla koonduda.
Leave a comment:
-
Võin ka see aasta Dinode eest uuesti mängima tulla, kui mängijatest peaks puudust olema.
Leave a comment:
-
Foorumiaastate ja postitustega ei hiilga just, aga ja, kui vastuväiteid pole- jätkaks traditsiooni & oleks ka see aasta Dinode tiimis! ((:
Leave a comment:
-
Mina olen hetkel vabaagent(Bosmani reegel). Pakkumised saata agendile 🤑
Leave a comment:
-
Algselt postitas difender Vaata postitustSellel aastal ka Dinosauruste meeskond kokku pannakse?
Leave a comment:
-
Mul on hea meel teatada, et Aegviitu saame joogiks külma Hoegaardenit, poole liitri hinnaks 2 raha, pole paha või mis?
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustSuht not cool. Mis sellest jutust sai, et mängimise eelduseks on promilline joove?
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKas söögi-joogi alamrubriigis kirjeldatu tähendab, et ka kella 5 aeg hommikul on janustel võimalik viimased õlled teha, mitte ei pea kutsuma kiirabi, et ehk annavad manustamiseks metadooni?
Leave a comment:
-
Kas söögi-joogi alamrubriigis kirjeldatu tähendab, et ka kella 5 aeg hommikul on janustel võimalik viimased õlled teha, mitte ei pea kutsuma kiirabi, et ehk annavad manustamiseks metadooni?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: