Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mina kui selline nõrganärviline, siis mulle käib pinda et soccernet.ee avalehel see Cristiano Ronaldo mängust tuleb hääl iseenesest. Korraldage palun kast kus hääle mutele saab panna..
Aitäh.
mina kui selline nõrganärviline, siis mulle käib pinda et soccernet.ee avalehel see Cristiano Ronaldo mängust tuleb hääl iseenesest. Korraldage palun kast kus hääle mutele saab panna..
Aitäh.
Huvitav, kes küll seda Kristiina mängu oma mobiili tahaks?
Aitäh.
Ma ei tea, kui ma hiirega sinna peale ei lähe, siis ta ei häälitse mul...
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kui tahate foorumisse reklaami panna, siis premeerige klikkijaid näiteks "Kirjakasti" mahu suurendamisega. Sellisel juhul võiksin klikkida küll. Ja iseenesest selle idee eest palun mu mahtu 100 sõnumini suurendada. Aitäh
Vahest oleks võimalik ära kaotada see 10 tähemärgi seadus?
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Eitea küll, kas teil selleks võimu on, aga närvi ajab see asi, kui uudiste all kommentaarides, saavad kõik ükskõik mis nimega postitada ja mõned debiilikud teevad seda teiste nimede alt ajades lihtsalt ajuvaba möla. Kas on võimalik teha, nii et postitada saab vaid oma nime alt, või on selleks vaja mõnda itimeest ?
Kommentaar