Arvata võis, et see otsus lähiajal tuleb.
Eilset mängu vaadates - no tõesti seal on häid mängijaid, aga mängitakse kõvasti alla oma taseme.
AVB ? Kas Valencial äkki natuke vähe raha selleks pole ?
Kuigi too on ülemakstud ikka kõvasti, oma seniste premier league saavutuste valguses.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Valencia
Collapse
X
-
Algselt postitas dontastik Vaata postitustValencia's Coach Miroslav Djukic has been sacked after 23 games in charge. Valencia Mestalla coach Nico Estevez will take charge of Valencia on a temporary basis.
Leave a comment:
-
Valencia's Coach Miroslav Djukic has been sacked after 23 games in charge. Valencia Mestalla coach Nico Estevez will take charge of Valencia on a temporary basis.
Leave a comment:
-
kurat jube hooaeg.. no raske on sellist ebastabiilset meeskonda toetada..
ma arvan, et see serblane tuleks ära saata (teenib siiski üle miljoni aastas ja tulemuseks siis sellline hooaeg)
nüüd tuleks kasuks mingi uus staar koolitada nagu tehti mata või silvaga. mul on tunne, et vastasel juhul võivad tulla jälle finantsprobleemid, sest ei näe et siit champions league koht saadakse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustnüüd on siis mäng vähe paremini käima saadud ja tabelis 6. koht. Viimasel ajal on Jonas kastanid tulest välja toonud
Leave a comment:
-
Siiski, mängupilt, eriti viimasel pooltunnil, sugugi nii kindel polnud, eriti arvestades, et mängiti tabeli viimase vastu
Leave a comment:
-
nüüd on siis mäng vähe paremini käima saadud ja tabelis 6. koht. Viimasel ajal on Jonas kastanid tulest välja toonud
Leave a comment:
-
Swansea pole tegelikult mingi peksupoiss ka Premieris (hetkel on 4p, sest esimesed mängud olid Unitedi ja Tottenhami vastu) Üle keskmise meeskond ikka. 3 0 üleolek on muidugi liig, aga mina näiteks ootasin võrdset mängu. Seega nendele alla jäämine ei olnud mu jaoks ka nii suur üllatus, eriti arvestades asjaolusid mängus.
Leave a comment:
-
Uus peatreener. Postiga pole päris Soldado. Punktivahed on veel nii väikesed et rääkida suurest allakäigust. Minu arvates. Kaotatud on ka peamiselt võõrsil ja seda häid tulemusi näitavale Espanyolile ja Betisile, Barcelonalt oleks äärepealt viik saadud.
Turuga seonduvalt tundub et vist siiani neil rasked ajad finantsiliselt. Kokkuvõttes tundub päris ootuspärane seis. Ja Euroopa Liiga pole ju päris see koht ka
Leave a comment:
-
Härrased. Ärge unustage, et tegemist on siiski Valenciaga, kes viimased 4 - 5 aastat kindlalt CL turniiril sees olnud. Kvaliteedi langus pärast möödunud suve on drastiline ning tagajärjed fataalsed. Vaadake või La Liga tabeliseisu. Heavy fall.
Aga, et mitte liialt parastada, (konstanteerin fakti ja viskan võibolla kergelt nina peale suvise turu lahjat aktiivsust ) vahest on samm tagasi edasiminekuks hädavajalik.
Leave a comment:
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKui keegi ei ole veel Valencia allakäigus veendunud siis heitke pilk liveskoore edastavatele saitidele...
Leave a comment:
-
Kui keegi ei ole veel Valencia allakäigus veendunud siis heitke pilk liveskoore edastavatele saitidele...
Leave a comment:
-
Oh jah väga kehv mäng Valencia poolt, kuigi ma nägin ainult mängu lõppu ja 3 Espanyoli väravat.
3-1 on kole ja järgmised kolm mängu pole just väga kerged, aga edu Valenciale.
Leave a comment:
-
Ründesse on veel lisaks toodud umbes 8m eest 25a kolumbialane Dorlan Pabon. Lähi päevadel peaks ka ametlik kinnitus tulema.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: