Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Valencia
Collapse
X
-
Mis te ikka sellest Canizaresest tümitate - ainuke, kes teisel poolajal üldse Valenciat vee peal hoidis. Oleks teised mehed natukenegi pingutanud, oleks ehk mingi lootus jäänud. Paraku aga...
-
Ma ikkagi küsin üle, et kas mulle tundus või oligi nii, et enne Canzat see pall tegi põrke, selle ämbri case juures.Mulle nagu kordusest nii tundus?
Leave a comment:
-
Ai kui kahju. Üksgi Hispaania klubi ei pääsenud poolfinaali, ega ka kaugemale. Lõpus lasta värav sisse, ai, ai, ai. Mängu skooriks jäi siis 1:2 Chealsea kasuks ja lõpptulemuseks 2:3 Chealseale. Kahju.
Leave a comment:
-
Tüüpiline Canizares - kaks supertõrjet ning siis selline ämber otsa.
Leave a comment:
-
Esimene poolaeg 1:0 Morientese väravast. Loodetavsti läheb Valencia ikka edasi ja, et suudetakse teisel poolajal veel mõni värav lüüa.
Leave a comment:
-
hea uudis et Morientes on jalle rivis. paris 90 minutit vist veel ei mangi, aga arvan et valjakul on ta kindlasti. loodetavasti ka otsustab selle edasipaasu ara ka
Leave a comment:
-
puhati jah, varust tulid mõned sisse ja siis domineerisid kogu teise poolaja, aga väravat ei suutnud lüüa. see oli seotud ka sellega, et athleticu mängijad veetsid enamuse teisest poolajast põhjuseta murul.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustAi ai ai. 1:0 Bilbaole, see ei ole hea, meil nüüd natuke kindlam tunne, aga loodetavasti suudab Valencia ikka kodus Chelseale ära panna.
Leave a comment:
-
Ai ai ai. 1:0 Bilbaole, see ei ole hea, meil nüüd natuke kindlam tunne, aga loodetavasti suudab Valencia ikka kodus Chelseale ära panna.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustEi tea mis tulemusega kodus mäng lõppeb, aga üks on kindel, Valencia läheb edasi!
Leave a comment:
-
Ei tea mis tulemusega kodus mäng lõppeb, aga üks on kindel, Valencia läheb edasi!
Leave a comment:
-
tra kull, et Vicente jalle katki on. mees ei saa end korralikku vormigi viia kui jalle vigastus. paistab et samasugune vigastus nagu Messil ja Eto'o l oli.
kodus siis jalle 0-0-le mangimine?
Leave a comment:
-
DSF näitas seda päris head mängu ja 1-1 oli lõpp, mis mulle täitsa sobib. No mestallal peaks Valencia ikkagi näitama teist kvaliteeti ja minekut ja ära ta tuleb!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: