Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• fcfloraforever
    replied
    Võtke välja penskarid!

Leave a comment:

• saaaaar
    replied
    Paar tükki võiks veel lüüa meile, see kaitse on seda väärt.

Leave a comment:

• onoz9
    replied
    Ei mäleta, millal viimati nii kehva Barcat nägin, kaitse on täielik rongiõnnetus. Bayern võidab CL-i!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Barca vs Davies viienda värava ajal 😂

Leave a comment:

• decrakas
    replied
    Barca saab vähemalt uue treeneri kui see mäng nii jätkub

Leave a comment:

• mboopi
    replied
    Semedo ja Roberto koos platsile saata, lisaks veel samale äärele, on omaette huumor muidugi.

Leave a comment:

• Diz
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Baqyern on kergelt parem, aga võimaluste poolest võiks Barca olla ka rohkem löönud.
    *Kergelt parem* jep jep

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Bayern on kergelt parem, aga võimaluste poolest võiks Barca olla ka rohkem löönud.
    Last edited by Vask; 14.08.20, 21:35. Põhjus: Kirjavigade parandus

Leave a comment:

• Diz
    replied
    Okei, adios.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Ka vigastatud Umtiti on positiivse koroonatesti teinud.

Leave a comment:

• dinero
    replied
    Algselt postitas Temp0 Vaata postitust
    Poleks seda kunagi arvanud. Welcome to Barca, Cristiano! ?
    Ära nüüd igat Kroonika ja Elu24 uudist ka usu.

Ma ei mõista eriti seda Dembele tervenemise hullust - vend pole 2020 aastal vist ühtegi mängu mänginud ja nüüd äkki Bayerni vastu oodatakse Messi teist tulemist?

Leave a comment:

• mboopi
    replied
    Kuna 2020 pole veel piisavalt pöörane olnud, siis on ainult loogiline, et Barca tõmbab Bayernile korraliku sauna täna. Reaalsuses on muidugi raske näha kuidas üldse keegi peaks Bayernile see hooaeg vastu saama. Kaotusseis või juhtimine, Setien peab oma vahetused täna 100% paika saama, ja õigeaegselt... Väidetavalt on täna ka Dembele pingil olemas.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitust
    Täna on siis see päev, kus panustan 10€ bayerni edasipääsu peale, aga kui barca edasi saab, siis barca fännina olen väga õnnelik. Win-win situatsioon
    Mina ei usu Setieni jalgpallimale oskustesse.
    Ühes mängus võib kõike juhtuda, aga selge, sakslased on favoriidid kogu turna võidule. Eelis on võib-olla pingevaba minek, kuid kahtlemata ei ole barcal füüsiliselt Bayernile palju vastu panna. nii imelik kui see ka ei ole, siis väga tõenäoline on väravatevaene viik ja siis penaltid. Kel penaltiseerias favoriit on, üliraske öelda, aga ter Stegen on minu meelest juba ammu parem vv kui Neuer, küll ma ei mäletagi enam, millal Barca ametlikult (st mitte pre-seasonil) penalteid viimati lõi.

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Täna on siis see päev, kus panustan 10€ bayerni edasipääsu peale, aga kui barca edasi saab, siis barca fännina olen väga õnnelik. Win-win situatsioon
    Mina ei usu Setieni jalgpallimale oskustesse.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Ronaldo läheb Leedsi.

Leave a comment:

Working...
X