Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Ei mäleta, millal viimati nii kehva Barcat nägin, kaitse on täielik rongiõnnetus. Bayern võidab CL-i!
Leave a comment:
-
Semedo ja Roberto koos platsile saata, lisaks veel samale äärele, on omaette huumor muidugi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustBaqyern on kergelt parem, aga võimaluste poolest võiks Barca olla ka rohkem löönud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Temp0 Vaata postitustPoleks seda kunagi arvanud. Welcome to Barca, Cristiano! ?
Ma ei mõista eriti seda Dembele tervenemise hullust - vend pole 2020 aastal vist ühtegi mängu mänginud ja nüüd äkki Bayerni vastu oodatakse Messi teist tulemist?
Leave a comment:
-
Kuna 2020 pole veel piisavalt pöörane olnud, siis on ainult loogiline, et Barca tõmbab Bayernile korraliku sauna täna. Reaalsuses on muidugi raske näha kuidas üldse keegi peaks Bayernile see hooaeg vastu saama. Kaotusseis või juhtimine, Setien peab oma vahetused täna 100% paika saama, ja õigeaegselt... Väidetavalt on täna ka Dembele pingil olemas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustTäna on siis see päev, kus panustan 10€ bayerni edasipääsu peale, aga kui barca edasi saab, siis barca fännina olen väga õnnelik. Win-win situatsioon
Mina ei usu Setieni jalgpallimale oskustesse.
Leave a comment:
-
Täna on siis see päev, kus panustan 10€ bayerni edasipääsu peale, aga kui barca edasi saab, siis barca fännina olen väga õnnelik. Win-win situatsioon
Mina ei usu Setieni jalgpallimale oskustesse.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: