Algselt postitas Diz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
-
See kaitseliin lihtsalt....oeh.
Araujo jookseb ka väljakul ringi nagu debiilik.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Diz Vaata postitustHetkel vist pigem Koeman jätkab, aga iseasi kauaks.
Hispaania meedias on põhiliselt kaks nime läbi käinud - Xavi ja Roberto Martinez, kellest viimane oleks küll väga jube lahendus.
Leave a comment:
-
Mis sel erilist vahet, kes jätkab. Messi pohmell on veel pikk. Üldse hispaania agoonia on pikk. Seega harjugem varakult.
Leave a comment:
-
Hetkel vist pigem Koeman jätkab, aga iseasi kauaks.
Hispaania meedias on põhiliselt kaks nime läbi käinud - Xavi ja Roberto Martinez, kellest viimane oleks küll väga jube lahendus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustVõib lahjemat sorti mürki võtta, et Xavi nimi ringleb puhtalt seepärast, et klubi legend väljakul. Ilmselt treeneritoolil ta paremaid tulemusi tootma ei hakkaks, kui Koeman hetkel teeb. Nagu elu on näidanud, pole hetkeseis treenerite taga. Või on ridamisi ebapädevaid lootse sattunud pärast Enriquet?
Kui midagi muuta, siis ikkagi sel hetkel, kui oled omadega põhjas ja proovida ikka midagi uut- ehitada, mitte lekkeid paanikas näpuga peatades. Koemani ja Laporta kätš, kus palju süüd ka viimase asjatutest sõnavõttudest ei aita kaasa.
Xavi...kui midagi, siis vähemasti on tal mingi visioon ja seljatagune. Euroopa Liigas saab end tõestada (äkki). Natuke meenutab Unitedi kulgemisi Moyesi ja COga. Küll pole Barcal muidugi päris sellist eelarvet enam.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustXavi saadaval praegu?
Leave a comment:
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustPraeguse seisuga oleks ikka hea kui Euroopa liigasse saaks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustSulle infoks, siis Barcal on täitsa ultrad olemas, tavapäraselt nad kogunevad enne mängu Camp Nou juurde ja teevad mürglit, olen ise ka ühele sellisele peale sattunud. Ultrad näiteks olid ka need, kes Figole kurikuulsa seapea viskasid.
Mängule neid ei lubata, selles saab tänada hetkel taas presidendiks olevat Laportat, kes nad esimese võimule tuleku juures staadionilt bännis. Selle kohta on olemas ka paar päris ägedat dokumentaali.
Siit saad rohkem lugeda https://en.wikipedia.org/wiki/Boixos_Nois
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustOkei. Selle mänguga läks vähe perse, sest Ryanairi lend Milanost Valenciasse hilines 3,5 tundi ja ma seetõttu mängule ei jõudnud. Õnneks salajane33 ja enrito jõudsid ja võivad oma muljeid ise edasi anda.
Asenduskaubaks sain Barcelona-Levante mängu. Camp Nou on võimas, praktiline aga aegunud. Noored poisid eesotsas Gaviga väga muljetavaldavad. Publiku lemmik on endiselt #10 ja Dupoi on teie parim mängija.
Nüüd aga põhiline küsimus: miks Barcelonal ultrafänne ega -sektorit pole? Peamine, mida sellel pooltühjal staadionil kuulda võis rahvalt, oli "BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA" ja sisuliselt kõik. 2-3 laulu veel terve mängu peale. Kus fännid on? Ma olen varasemalt näinud päris mitmeid Serie A mänge ja kõigil on oma ultrad, kes staadionil päris normaalselt möllavad. Rääkimata siis Skandinaaviast ja muudest tuntud ultrakohtadest. Kuuldavasti Mestallal ka eriti mingit kaasaelamist polnud. Hispaanias pole ultrafänne?
Ahjaa, kui keegi huvitub Barca capist, siis mul üks väga soliidne cap Camp Noult ostetud elukaaslasele, et ta ei peaks staadionil päikesepistet saama. Seda capi vaja ei läinud, sest olime rõdu all. Niiet müüa Barca cap.
Mängule neid ei lubata, selles saab tänada hetkel taas presidendiks olevat Laportat, kes nad esimese võimule tuleku juures staadionilt bännis. Selle kohta on olemas ka paar päris ägedat dokumentaali.
Siit saad rohkem lugeda https://en.wikipedia.org/wiki/Boixos_Nois
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMenüüs La Liga mäng Valencia-Real Madrid. Sel pühapäeval. On keegi Mestallal / Valencias käinud ja tahab soovitusi jagada?
Asenduskaubaks sain Barcelona-Levante mängu. Camp Nou on võimas, praktiline aga aegunud. Noored poisid eesotsas Gaviga väga muljetavaldavad. Publiku lemmik on endiselt #10 ja Dupoi on teie parim mängija.
Nüüd aga põhiline küsimus: miks Barcelonal ultrafänne ega -sektorit pole? Peamine, mida sellel pooltühjal staadionil kuulda võis rahvalt, oli "BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA" ja sisuliselt kõik. 2-3 laulu veel terve mängu peale. Kus fännid on? Ma olen varasemalt näinud päris mitmeid Serie A mänge ja kõigil on oma ultrad, kes staadionil päris normaalselt möllavad. Rääkimata siis Skandinaaviast ja muudest tuntud ultrakohtadest. Kuuldavasti Mestallal ka eriti mingit kaasaelamist polnud. Hispaanias pole ultrafänne?
Ahjaa, kui keegi huvitub Barca capist, siis mul üks väga soliidne cap Camp Noult ostetud elukaaslasele, et ta ei peaks staadionil päikesepistet saama. Seda capi vaja ei läinud, sest olime rõdu all. Niiet müüa Barca cap.
Leave a comment:
-
Võiks öelda, et selle hooaja parim mäng. Pidev surve vastastel, nii palju võimalusi (Depay oleks võinult vabalt 3-4 väraga mängu lõpetada, aga realiseerimine jäi vajaka), Levante esimene võimalus tekkis alles 82 minutil.
Fati tagasitulek ja värav oli muidugi emotsionaalselt ülivõimas, taaskord särasid noored, Dest tundub vasakäärel veel parem on kui paremal ja oli ohtlik terve mängu. Gavi tegi taaskord suurepärase mängu, tegu on 17 aastase noorukiga ja selline tunne nagu aastaid meie keskväljal mänginud, sellised söödud.
Kui Ter Stegen ja Depay välja jätta, võiks meie koosseis vabalt olla meestest, kes kõik 24 või nooremad.
Leave a comment:
-
Vist Levante lihtsalt nii sitt, aga see oli nagu päris Barca mäng juba.
Ansu sõi lõvikonservi pärast mängu ka ""We are Barcelona. We are going after La Liga, after the Champions League and we are going to fight for all titles."
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: