Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• LeeRomeno
    replied
    Aguero siis ametlik, 2a leping, väljaostuklausel 100m, kuuldu järgi võttis korraliku palgalangetuse vastu.

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Võib-olla alustaks sellest, et teeks finantsi korda, mitte ei paugutaks überpalkasid edasi kõikidele free transferitele?
    Tead nende palganumbreid juba?

Ja sinu rahustuseks võin öelda, et hetke koosseisu meeste palkasi kärbiti juba. Suure palgalisi müüakse järjest maha jne... Sellega tegeletakse.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Veidi heat-mappe teile läinud hooajast.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitust
    Korralikust keskkaitsjast on puudus olnud juba 4-5 hooaega. Ei tea kas Eric Garcia seda rolli täita suudab, aga vanast Piquest on kindlasti parem.
    Samuti polnud Barcal see hooaeg strikerit. Depay ja Aguero suudavad selle koha täita. Ainus küsimärk on Wijnaldum, et kuhu tema platsil mahutatakse.

Kui sul on mingeid paremaid ideid, kuidas konkurentsis sellise finantsseisuga püsida, siis kuulaks hea meelega.
    Võib-olla alustaks sellest, et teeks finantsi korda, mitte ei paugutaks überpalkasid edasi kõikidele free transferitele?

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Et tõmmate kiirelt kõik tasuta vennad kohale ja siis vaatate, kes see treener üldse olla võiks ja mida nende meestega teha?
    Korralikust keskkaitsjast on puudus olnud juba 4-5 hooaega. Ei tea kas Eric Garcia seda rolli täita suudab, aga vanast Piquest on kindlasti parem.
    Samuti polnud Barcal see hooaeg strikerit. Depay ja Aguero suudavad selle koha täita. Ainus küsimärk on Wijnaldum, et kuhu tema platsil mahutatakse.

Kui sul on mingeid paremaid ideid, kuidas konkurentsis sellise finantsseisuga püsida, siis kuulaks hea meelega.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas staykool Vaata postitust
    Ma ei arvagi, et Suarezi müümine oleks vale samm olnud (kui siis summa + barca maksab pool palka kinni), vaevalt et keegi oleks uskunud, et ta Atleticos 20 väravat kõmmutab.
    Minu meelest on lihtsalt imelik, et tuuakse hooaeg hiljem sarnane vana ründaja suure palgaga sisse.
    Aga ju siis on vaja, loodetavasti on uue presidendiga mängijateturul tegutsemine läbimõeldum kui eelmisega
    Ma vastupidiselt usun, et enamus vendi sai aru, et Suarez on kvaliteet vend ja lööb ükskõik mis muus satsis 20+ kolli. Vähemalt mul oli 0 kahtlust, et Suarez õnnestub - vahet pole, kas Atleticos või Juves.

Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitust
    Aguero
    Depay
    Eric Garcia
    Wijnaldum

Kõik mehed tasuta suvel meile tulemas. Võimas.
    Et tõmmate kiirelt kõik tasuta vennad kohale ja siis vaatate, kes see treener üldse olla võiks ja mida nende meestega teha?

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Wijnaldum'it te ei ole kuidagi ära teeninud
    Hmmmm???

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Wijnaldum'it te ei ole kuidagi ära teeninud

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Aguero
    Depay
    Eric Garcia
    Wijnaldum

Kõik mehed tasuta suvel meile tulemas. Võimas.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Metslane89 Vaata postitust
    Samas kui võtta, ega ju Suareze näitajad polnud ju Barcas halvad? Iga season suutis kõmmutada väravaid. Kui veel Neymar oli ka, oli eriti vahva trio koos. PS kui keegi viitsi Suarezi statid välja visata Barcas, siis tänud.

Aguero on ründajana hea olnud Man Citys aga endalgi tekib mõte, et kas on pointi tuua 32a ründajat, kui saaks mingi noore tuua kelle palk väiksem ja kasvab koos tiimiga? Kuna uskumatu, kui see ka pole siis mina isegi imestan kuidas on Barca suutnud nii hea noorte kuuri teha ühe hooajaga. Ütleks, et Koeman on teinud uskumatult head tööd või on kellegil teine arvamus?
    Suarez lõi väravaid küll, aga veel rohkem raiskas. Põhimõtteliselt oli selline vend, kes lõi iga kolmas mäng mingi totaalselt ajuvaba golazo ja siis ülejäänud 2 mängu oli täiesti frustreeruv ja lõi tühjast väravast mööda. Lisaks langes viimasel hooajal tema võime kaitses aidata. Koeman on teinud osa asju hästi, aga tema tulemused olulistes mängudes on kohutavad. Põhimõtteliselt iga selline life or death mäng lõppes surmaga va karikas siis ja seal oli ka ikka pinget rohkem kui olnuks vaja nii mõneski mängus.
    Aguero tuleb tasuta, ei pea palju palka maksma, Messi sõber ja tõenäoliselt rahul sellise impact sub rolliga ja taset on tal kindlasti. Vs Suarez, megapalk, megaego ja nõue iga mäng iga minut mängida, tüütu komme oma eksimusi noorte peal välja elada jne.

Leave a comment:

• staykool
    replied
    Suarez peaks olema Barca all time väravalööjatest teine või kolmas. Ulmeline.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Metslane89 Vaata postitust
    Samas kui võtta, ega ju Suareze näitajad polnud ju Barcas halvad? Iga season suutis kõmmutada väravaid. Kui veel Neymar oli ka, oli eriti vahva trio koos. PS kui keegi viitsi Suarezi statid välja visata Barcas, siis tänud.

Aguero on ründajana hea olnud Man Citys aga endalgi tekib mõte, et kas on pointi tuua 32a ründajat, kui saaks mingi noore tuua kelle palk väiksem ja kasvab koos tiimiga? Kuna uskumatu, kui see ka pole siis mina isegi imestan kuidas on Barca suutnud nii hea noorte kuuri teha ühe hooajaga. Ütleks, et Koeman on teinud uskumatult head tööd või on kellegil teine arvamus?
    You win nothing with kids. Üks kogenud ründaja, kes realiseerib, kulub alati ära a la Cavani. Suarezi saatis mibema eelmine president ja teatud loogika seal oli ka, kuid need sillad on põletatud. Igal juhul vähendatud palgaga aguero kui braithwaithe.

Leave a comment:

• Metslane89
    replied

Leave a comment:

• staykool
    replied
    Ma ei arvagi, et Suarezi müümine oleks vale samm olnud (kui siis summa + barca maksab pool palka kinni), vaevalt et keegi oleks uskunud, et ta Atleticos 20 väravat kõmmutab.
    Minu meelest on lihtsalt imelik, et tuuakse hooaeg hiljem sarnane vana ründaja suure palgaga sisse.
    Aga ju siis on vaja, loodetavasti on uue presidendiga mängijateturul tegutsemine läbimõeldum kui eelmisega

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas staykool Vaata postitust
    Ma ei usu, et Aguero palk Suarezist väga väiksem oleks. Aga veelkord, kui see on Messi Barcasse jäämise tingimus, siis miks mitte.
    Videtavalt 5 m aastas, sh boonused

Leave a comment:

Working...
X