Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Seal on ekslusiivset sisu mängijatega, kõikide A tiimi nn live coverage (nt praegu näidatakse peale mängu intervjuusid mängijatega), + stuudio analüüs jne, lisaks Barca B mängud live jne ja ajaloost suur hulk nn klassikalisi mänge nii meistrite liigast, la ligast kui copast. barcatv.jpg
Koeman vist tegi oma elu kõige s*** otsuse, et sellisel hetkel klubi treeneriks tuli.
Keegi uue presidendi valimise teemat ka jälgib? Kas seal midagi toimumas ka on?
Otseselt mitte, palju pahameelt tekitas nn interim juhatuse otsus teha valimised kõige viimasel hetkel, ehk jaanuari keskel, samas pole raha anyways, et kedagi osta.
Loodan ka, et mõni Barca B mees lööks nüüd särama.
Päris naljaks hakkab mu lemmik meeskond muutuma. Eelmine hooaeg oli ründajatest puudus. Toodi mingi kasutu Braithwaite. Messi ulub. President astus tagasi. Palgakärped jne jne... Ei imesta, kui käiaksegi täiesti põhjas varsti ära.
selles valguses on kurioosne, et tegelt on ju viimastel aastatel toodud keskkaitsjaid- Yerry Mina, Todibo, need omakorda maha müüdud ja nüüd siis on klubis ainult 1 keskkaitsja
Mhm, no paberil oleks ikka 4 kaitsjat ju, Pique, Araujo, Lenglet ja Umtiti, aga reaalsuses vist jah näeme nüüd De Jongi pikalt keskel. Ega raha ka pole, et kedagi jaanuaris tuua, äkki mõni Barca B mängija saab võimaluse.
selles valguses on kurioosne, et tegelt on ju viimastel aastatel toodud keskkaitsjaid- Yerry Mina, Todibo, need omakorda maha müüdud ja nüüd siis on klubis ainult 1 keskkaitsja
Peale halva tulemuse on ka Pique ja Roberto vigastatud, ehk siis edasi 1 terve keskkaitsega. Mängust polnud midagi rääkida, ainuke positiivne tegelane oli Dembele, muidu tuim ja suht ideetu palliveeretamine. Eks Messi ole muidugi alati väga halb olnud peale Lõunaameerikas käimist.
87 minut ja kaigas Braitwaithe ja co üritavad Atetile meeskondlikku pressi teha ja muidugi üks mängija sellega ei tegele ja sügab kotte - kellega võiks tegu olla? See diivatsemine ja tujutsemine seal platsil läheb juba koomiliseks sel mängijal.
Leave a comment: