Suure rahakotiga onud on suvel Raphinha tõttu ukse taga?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leeds United
Collapse
X
-
Algas rabedalt, kuid siis saadi hoog sisse ja oligi kõik.
Umbes 25 mängu peetud, kümnes koht.
Leeds [1] - 0 Southampton - Patrick Bamford 47'
Leeds [2] - 0 Southampton - Stuart Dallas 78'
Leeds [3] - 0 Southampton - Raphinha 84' (Free-kick)
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Ostsin uue Football Manageri ja sain esimesel hooajal Euroopasse ja võitsin kolmandal Meistrite Liiga (finaalis PSG). Et siis üks kahest: ma olen targem kui Bielsa või mängud on ikka lõbusalt tobedad. Positiivne on ehk see, et Bielsal on CLi võitmiseks veel suti aega.
West Ham [1] - 0 Leeds - Jesse Lingard 21'
West Ham [2] - 0 Leeds - Craig Dawson 28'
Mäng, mis jäi märkimata:
Leeds 0 - [1] Aston Villa - Anwar El Ghazi 5'
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas oku Vaata postitustEile mängiti meid üle. Ei juhtu just tihti Bielsaga, et hoiame ainult 38% palli. Aga üks punn juures ja Premier järgmisel hooajal on juba enam-vähem kindel.
See vigaste ja poolvigaste hulk on murettekitav, koosseis lihtsalt uustulnuka kohta megahõre.
Pinkide võrdlus:
Francisco Casilla
Robin Koch
Gaetano Berardi
Mateusz Klich
Jamie Shackleton
Ian Poveda
Helder Costa
Rodrigo
Jack Jenkins
vs
Kepa Arrizabalaga
Marcos Alonso
Kurt Zouma
Reece James
Emerson
Mateo Kovacic
Timo Werner
Olivier Giroud
Callum Hudson-OdoiWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Muidu, ma ei mäleta, et kes oli kommentaator Leedsi-Fulhami mängu ajal, aga selle väitega, et Struijk on ebakindluse allikas, ei saa teps mitte nõustuda. Minu arvates just positiivne ilming sellel hooajal, kes enda rookie-staatuse kohta ei ole küll rohkem vigu teinud kui kogenumad kaasmängijad. Pigem võib Leedsi kaitsehädade algust näha Bielsa süsteemis ja asjaolus, et Phillipsi ees haigutab paras tühjus ehk siis keskväli on hõre.
Mitte, et ma nüüd Bielsa süsteemi kritiseeriksin, aga eks mees-mees kaitse, kõikuva tasemega mängijad ja ründav stiil panustavad korralikult sisselastud väravate arvu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustMuidu, ma ei mäleta, et kes oli kommentaator Leedsi-Fulhami mängu ajal, aga selle väitega, et Struijk on ebakindluse allikas, ei saa teps mitte nõustuda. Minu arvates just positiivne ilming sellel hooajal, kes enda rookie-staatuse kohta ei ole küll rohkem vigu teinud kui kogenumad kaasmängijad. Pigem võib Leedsi kaitsehädade algust näha Bielsa süsteemis ja asjaolus, et Phillipsi ees haigutab paras tühjus ehk siis keskväli on hõre.
Mitte, et ma nüüd Bielsa süsteemi kritiseeriksin, aga eks mees-mees kaitse, kõikuva tasemega mängijad ja ründav stiil panustavad korralikult sisselastud väravate arvu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLeedsi mänge on mul sel aastal seitse olnud
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustSee ilmselt seletab Alioski ja Aylingu miiiiitmekordset segiajamist
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustMuidu, ma ei mäleta, et kes oli kommentaator Leedsi-Fulhami mängu ajal, aga selle väitega, et Struijk on ebakindluse allikas, ei saa teps mitte nõustuda.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar