Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.
Üks olukord on kollane, üks punane ja üks pole kaart isegi mitte. Võib kindlalt väita, et mitte ükski kohtunik maailmas ei suudaks sellise tulemuseni jõuda nagu nägime seda mängudes.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Põhiprobleem on minu arvates ikka ja endiselt see, et Premmis on vaja mingit oma leiutist kasutada
VAR will be used only for “clear and obvious errors” or “serious missed incidents” in four match-changing situations: goals; penalty decisions; direct red-card incidents; and mistaken identity.
Ehk siis enamus 50:50 olukordasi ei kontrollitagi kunagi üle mängus. Aga ei arvestata seda, et kohtuniku halb positioning jne mängivad ka suurt rolli selles, miks ta platsil otsuse vastu vòttis. Bruno punasest saan aru, miks selline otsus….aga lihtsalt see üldisem probleem- palju vähem oleks mängujärgset hala, kui kohtunik need olukorrad üle vaataks.
Kommentaar
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustPõhiprobleem on minu arvates ikka ja endiselt see, et Premmis on vaja mingit oma leiutist kasutada
VAR will be used only for “clear and obvious errors” or “serious missed incidents” in four match-changing situations: goals; penalty decisions; direct red-card incidents; and mistaken identity.
Ehk siis enamus 50:50 olukordasi ei kontrollitagi kunagi üle mängus. Aga ei arvestata seda, et kohtuniku halb positioning jne mängivad ka suurt rolli selles, miks ta platsil otsuse vastu vòttis. Bruno punasest saan aru, miks selline otsus….aga lihtsalt see üldisem probleem- palju vähem oleks mängujärgset hala, kui kohtunik need olukorrad üle vaataks.
50:50 olukordasi EI PEAGI üle kontrollima, sest clearly kui olukord on 50/50 siis ei ole vahet mis otsuse ju kohtunik tegi?
Clear and obvious errorid ongi ainukesed asjad mida peaks kontrollima.
aga ei imesta, et sa sellist pläusti ajad välja kuna "bruno punasest saan aru" lmfao.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
palun lõpetage sellise jura jagamine.
50:50 olukordasi EI PEAGI üle kontrollima, sest clearly kui olukord on 50/50 siis ei ole vahet mis otsuse ju kohtunik tegi?
Clear and obvious errorid ongi ainukesed asjad mida peaks kontrollima.
aga ei imesta, et sa sellist pläusti ajad välja kuna "bruno punasest saan aru" lmfao.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmiks peaks 50/50 olukorra uuesti üle vaatama? ELI5 palun
St et ma sain sellest olukorrast aru, miks see nii lòppes Premmi reegleid kasutades. Kas olen sellise käsitlusega nòus? Ei. Kas oli punane? Pigem ei
Kommentaar
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
Minu mõte oli see, et nt see Bruno olukord. Premmi VAR ei lase seda üle vaadata, sest selle eest on variant anda punane. Aga kui kaamerast tervet olukorda näha eri nurkade alt, siis eeldaksin, et 10st kohtunikust max 5 annaksid punase, sest see oli väga tobe olukord/viga.
St et ma sain sellest olukorrast aru, miks see nii lòppes Premmi reegleid kasutades. Kas olen sellise käsitlusega nòus? Ei. Kas oli punane? Pigem ei
Üldiselt siiski on VAR muutunud paremaks (oli ka väga madal latt eelmistel hooaegadel, millest üle hüpata), aga arenguruumi on ikka palju.
Kommentaar
-
mingi loogika error vist mõtlemises kõigil.
Bruno olukord oli clear and obvious, sest oli näha, et see polnud punane. sellega peaks nõustuma 10 kohtuniku 10st. kutsud tibla ekraani ette ja las ta siis seedib seal.
Kui sa tõsimeeli arvad, et 5 kohtuniku 10st annaks seal punase VARi taga, siis tegi VAR õige otsuse, et ei kutsunud kohtuniku ekraani ette.
Üsna lihtne.
Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Üsna lihtne jah, kui ainult enda vaatenurka peale suruda. Misiganes pidi seda seletada, siis jaurad edasi. Ma ütlesin niigi seal leebelt ja kirjutasin, et ei ole antud VARi kasutusega nõus. See VAR on nonsense, et taolistes olukordades kohtunikku olukorra eri kaameranurki vaatama ei kutsuta.
Kommentaar
-
Harsh või mitte, aga sul võiks KAPTENINA olla niipalju aju, et niigi raskes olukorras sa ei lähe seda jalga sinna panema, sest sa juba niikuinii libastudes tunnetasid et sa ei ulata...
Oeh, aga jah VAR kasutus kohtunike poolt on arusaamatu endine - rõhutan, tehnoloogia ei ole süüdi vaid seda kasutavad j(L)uuserid on probleem!
Kommentaar
-
Mida Dermot selle Jota pennu kohta muidu rääkis?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar