Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leicester City FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Mis kanalis seda Championshipi näeb ja millega seda süüakse?

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Ilusasti ehitatud v2rav, midagi on veel headest p2evadest jalgades olemas - kas nyyd peavad vastu.

Edit: Pidasid, aga sellest ei piisanud - too little, too late.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

No piiblis leiab igasugu väiteid, aga me arutasime ikka tõestatavat ajalugu.
    Põhimõtteliselt võiks ajalugu alata aastast 1995 jah. Enne seda on mingi ajastu, kui kõrgushüppes hüpati karjapoissi ja Inglise politseinikel polnud relvasid.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Ma olin kinos Fast Xi vaatamas, aga statistika järgi tundub küll väga pokerface mäng ja taktika olnud.
    Kui sa leicesteri fänn oleks, siis sa kommiks nende premmi viimast mängu mitte mingit ebaolulist jampsi ju.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Tassike Vaata postitust
    Selles suhtes on vähemalt ok, et nii Leicesteril, Leedsil kui ka Evertonil on kõigil veel võimalus relekat vältida. Võib ju tunduda, et Evertonil on eelis aga tegelikult peavad ka võidu peale mängima, et asi kindel oleks.
    Leicesteril on triost parim väravate vahe, aga vist kõige ebameeldivam vastane. Haamrid on hoos, mängijate kvaliteedilt üle ja neil pole eurofinaali ootuses mõtet lihtsalt lulli lüüa. Loogika ütleb küll, et Everton peaks praeguse tabeliseisu juures pääsema. Viimane päev pole samas kunagi loogiline.

Leave a comment:

• Tassike
    replied
    Selles suhtes on vähemalt ok, et nii Leicesteril, Leedsil kui ka Evertonil on kõigil veel võimalus relekat vältida. Võib ju tunduda, et Evertonil on eelis aga tegelikult peavad ka võidu peale mängima, et asi kindel oleks.

Leave a comment:

• cyrusvk
    replied
    Ma olin kinos Fast Xi vaatamas, aga statistika järgi tundub küll väga pokerface mäng ja taktika olnud.
    Leicesteril oli eelviimane ellujäämismäng ja see ainus väravalöök sündis viimastel minutitel, kusjuures oleks võinud ka sisse minna, kui väravavahil poleks hästi reageerinud. Poole silmaga sai vaadatud ja meeldis, et alla ei antud, kuigi Newcastle oli selgelt domineeriv ja tekitas kõvasti võimalusi (Leicesteril oli kõvasti ka õnne). Lõpus muututi isegi ohtlikuks ja Newcastle tundus viimastel minutitel ka täiesti rahul olevat viigiga, mis tabelit vaadates oli neile ka täiesti piisav.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust

Manchester City. Meister 1936/37. Järgmine hooaeg langeti välja.
    No piiblis leiab igasugu väiteid, aga me arutasime ikka tõestatavat ajalugu.

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Kas see oleks suurtes liigades mingi rekord, et nii hiljuti meistriks tulnud sats alla kukub?
    Manchester City. Meister 1936/37. Järgmine hooaeg langeti välja.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Ja kas Leicester jääks püsima, kui nad viimaseks kolmeks mänguks Pepi saaks?
    Üldiselt läheb asi sinna kapsaaeda, et Brendanit nii kaua tassiti.
    Warnock on vaba, Huddersfield divaris hoitud ja hooaeg läbi.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Kas see oleks suurtes liigades mingi rekord, et nii hiljuti meistriks tulnud sats alla kukub?
    Blackburn võitis premmi 1994-1995 ja kukkus divarisse 1998-1999 hooajal. Leicesteri võidust on juba 7 aastat möödas. Isegi kaua pidasid vastu.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Ja kas Leicester jääks püsima, kui nad viimaseks kolmeks mänguks Pepi saaks?
    Üldiselt läheb asi sinna kapsaaeda, et Brendanit nii kaua tassiti.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ja veel. Mis oleks Leedsi ja Leicesteri kombineeritud starting XI?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kaiserslautern tegi mingi hullema triki kunagi.

Leave a comment:

Working...
X