Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leicester City FC
Collapse
X
-
Sa ei saanud ikka absoluutselt aru, mida ma tegelikult mõtlesin antud postitusega. Aga noh, mida sa ootad klubi fännilt, kus isegi väravavaht peab ette näitama, kuidas relekale väravaid lüüa.Algselt postitas Wingback Vaata postitust

Mine osta poest šokolaadi endale kibeduse vastu vms. Päris vigane tekst ikka. Mis on Leicesteri budget võrreldes teiste hiidudega nt ...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustNoh sellessuhtes ma usun, et klubi juhtkond väga õnnelik eriti selle Fa karika puhul pole.

Mine osta poest šokolaadi endale kibeduse vastu vms. Päris vigane tekst ikka. Mis on Leicesteri budget võrreldes teiste hiidudega nt ...
Leave a comment:
-
Krt. Kisub sinna poole, et Tselski saab tänavu kolm finaali tuppa ja liigas jäädakse viiendaks.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustNoh sellessuhtes ma usun, et klubi juhtkond väga õnnelik eriti selle Fa karika puhul pole. Võideti see Fa karikas ning astuti beastile varbapeale ja teisipäeval tõmbame rahus koti pähe ja CL jääbki Lesterile märjaks unenäoks. Kahju muidugi, aga noh ise on süüdi.
Leave a comment:
-
Noh sellessuhtes ma usun, et klubi juhtkond väga õnnelik eriti selle Fa karika puhul pole. Võideti see Fa karikas ning astuti beastile varbapeale ja teisipäeval tõmbame rahus koti pähe ja CL jääbki Lesterile märjaks unenäoks. Kahju muidugi, aga noh ise on süüdi.
Leave a comment:
-
Palju õnne Leicesteri fännidele! Ilusat ajalugu taas teenitult tehtud! Värav ka täitsa kirss.
#partyhard
Leave a comment:
-
Ei teagi. Statistikaanalüüsi vaadates, siis päris seda rolli ei täida. Ndidi mängib madalamal ja tema kaitsenäitajad on kõvasti paremad (puuted kaitsefaasis, blokeeringud, taklamised ja kõik muu). Soumare valdab palli üldiselt eespool ja ründefaasis, liigub palliga ja avab kaaslasi ehk ses mõttes on Soumare pigem Tielemansiga sarnase profiiliga mängija.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustAlgamas on Lille'i tühjendusmüük. Ndidi asendus?
Here we go soon for Boubacary Soumaré to Leicester from Lille, confirmed! The deal is expected to be completed soon for less than €30m
Leave a comment:
-
Algamas on Lille'i tühjendusmüük. Ndidi asendus?
Here we go soon for Boubacary Soumaré to Leicester from Lille, confirmed! The deal is expected to be completed soon for less than €30m 🔵🦊
Leave a comment:
-
Tnx, mees!Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustFineeee...
Liverpool läheb Leicesterist mööda ja ManCity, ManUnited, Chelsea, Liverpool nelik on taas CL-s järgmine aasta. Rahul?
Leave a comment:
-
Fineeee...Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTra, mees!
Liverpool läheb Leicesterist mööda ja ManCity, ManUnited, Chelsea, Liverpool nelik on taas CL-s järgmine aasta. Rahul?
Leave a comment:
-
Tra, mees!Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Tahtmata ära jinxida, siis siit paistab nüüd CL-i koht.
Leave a comment:
-
Ma arvasin kuni tänase päevani, et küll need Chelsea ja Liverpool Leicesterist mööda lähevad.
Tahtmata ära jinxida, siis siit paistab nüüd CL-i koht.
Leave a comment:
-
Hää töö, ManU scum kapist välja pressitud! Soton'i kutid vast ei ole ka rasked ja siis finaal platsis. Tuchel oleks väga raske vastane - tahab kõike ja palju praegu, entukat täiega kogu tiimil. Pep'i poistel selle karika peale eriti kõvaks ei lähe ja vb tulevad 10-15% väiksema tuhhiga lükkama, aga finaal on finaal, eks me näe. Rodgersile FACup'i karikas oleks üsna kõva sõna, eriti kui see peaks City skalpi võtmisega õnnestuma ja noh kogu klubile ka ajalooline - esimene. Jaguks vaid terveid põhimehi selleks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: