Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leicester City FC
Collapse
X
-
Noh viimases mängus Arsenali vastu sukeldus 3 korda. Nende sõnul muudes foorumites, kes muid mänge ka rohkem jälginud on teeb seda mujalgi ja mitte alati hoo pealt vastu jalga joostes. Ongi generaalselt selline kergelt kukkuja ja kõik.
Leave a comment:
-
Ja mida sa siis lõppkokkuvõttes öelda tahad?Algselt postitas StokAlgul olin hämmastunud, kui Vardyt nimetati ülbeks daivijaks, aga mingi aeg märkasin, et avatarid hakkasid korduma. 10-sekundilise intervjuu vältel inimene end eriti avada ei jõua, aga Vardy on küll väga tagasihoidliku ja sümpaatse mulje jätnud. Ja tema daivimised on tavaliselt suurel kiirusel ettesirutatud jala otsa jooksmised, neid mõtletegi? Samas mul on ainult see pilt temast, mida MOTD näitab ja MOTDi juhib Lineker, kes on teadagi Leicesterist pärit, Leicesteri fänn, osanik ja mis kõik veel.
Et sa pole piisavalt vaadanud teda mängimas või lugenud tema tausta?
Et mingid teatud avatariga mehed süüdistavad teda ebaausalt dive'imises?
Leave a comment:
-
See oli Wes Morgan, muide.Algselt postitas RealFan Vaata postitustMinu arust vihkavad Arse fännid Huthi selle olukorra pärast, kust Leicester 1-0 ette läks. Huth ju "hüppas Özilile selga" jne. No ja Vardy kukkus pisut kergelt penaltiolukorras.
Aga nagu juuresolevalt pildilt näha siis ega ilma näpuga näitamise ja avataridesse laskumiseta diskuteerida siin ei osata. Carry on, 4b klass.
Leave a comment:
-
Tõmmake jah see "õige fänni" saag käima. Polegi ammu teemaks olnud.
Leave a comment:
-
Ei tea kas selle peale tuleks nutta või naerda aga proovime sama adekvaatselt väitele vastataAlgselt postitas RealFan Vaata postitustMinu arust vihkavad Arse fännid Huthi selle olukorra pärast, kust Leicester 1-0 ette läks. Huth ju "hüppas Özilile selga" jne. No ja Vardy kukkus pisut kergelt penaltiolukorras.
Just nimelt! Ainult need 2 olukorda määravadki terve arvamuse mõlemast mängijast ja seda terveks eluks. Me ju silmaklapid ees vaatame kõik ainult enda mänge ning teistest tegemistest ega hooaegadest ei tea ööd ega mütsi.
Leave a comment:
-
Okazaki tundub selline pehmo olevat. Noh, et selline vend, kes naeratab koguaeg ja pole ülbe. Lisaks lööb ta vähe väravaid ka, et ei aja kellelgi važiini liivakastiks.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitusttavaliselt tipuründajad ongi nunnud pehmod
Leave a comment:
-
Minu arust vihkavad Arse fännid Huthi selle olukorra pärast, kust Leicester 1-0 ette läks. Huth ju "hüppas Özilile selga" jne. No ja Vardy kukkus pisut kergelt penaltiolukorras.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa keskkaitsjad ka. Huth on ikka vastik tüüp, kes üritab haiget teha. Arsenali väikest kasvu mängijatele on seda eriti lihtne teha ka, mistõttu on mõistetav, et fännid kurjaks lähevad.
Leave a comment:
-
Ja keskkaitsjad ka. Huth on ikka vastik tüüp, kes üritab haiget teha. Arsenali väikest kasvu mängijatele on seda eriti lihtne teha ka, mistõttu on mõistetav, et fännid kurjaks lähevad.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitusttavaliselt tipuründajad ongi nunnud pehmod
Leave a comment:
-
minu nunnudega mängides on Värdy küll natukene liiga ülbe olemise olnud.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa mõtlesingi praegu ise, et kes mulle ei meeldi. Ilmselt Simpson, kuna ta sai Arsenali vastu eriti fullretard punase kaardi. Aga samas, noh, Inler äkki?
Leave a comment:
-
Ma mõtlesingi praegu ise, et kes mulle ei meeldi. Ilmselt Simpson, kuna ta sai Arsenali vastu eriti fullretard punase kaardi. Aga samas, noh, Inler äkki?Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustOlgu valikuvariant "puudub" kah olemas!
Leave a comment:
-
Olgu valikuvariant "puudub" kah olemas!Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÄkki võiks teema juurde teha küsitluse, et "Milline Leicester City mängija sulle kõige enam närvidele käib?"?
Leave a comment:
-
Isegi klubi ei puutu asjasse.Algselt postitas malagar Vaata postitustLiigakoht ei puutu asjasse.
Leave a comment:
-
Äkki võiks teema juurde teha küsitluse, et "Milline Leicester City mängija sulle kõige enam närvidele käib?"?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: