320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mängu vaatama

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #61
    Tere, olen inglismaale minemas ja sooviks kindlasti minna vaatama 2 mängu 26veeb League Cupi karikafinaal ManU -Southampton ja 27 veeb Leicester City vs Liverpool. Kas keegi oskab soovitada turvalist ja mis on kõige odavam sait kust osta nende 2 mängu piletit? Praegu sain teenustasudega finaal 400€ ja liverpooli mäng 130€ stubhubi kaudu. Kas saab paremat hinda kuskilt?

    Kommentaar


      #62
      FUUCKK YEAAAA!!!

      Praegu just tuli meil, et sain endale ja kahele sõbrale piletid mängule Tottenham vs Bournemouth!!

      Ülikõvv, aftermarketist ostes on viimaste WHLil peetavate mängude piletid raketina taevasse sööstnud. Aga saab nüüd siis loodetavasti eesmärk täidetud ja vanal staadionil ka melu nautimas käidud.

      Kommentaar


        #63
        Algselt postitas Stok
        Ilmselt kehtib igal pool. Väljaspool mängupäeva kannavad fänniatribuutikat ainult lapsed ja turistid. Mängujärgse kohta ei oska praegu öelda
        Ei kehti ja päev ei olene. Fänniatribuutika kandmine kohalike seas olenemata vanusest on Inglismaal üsna tavaline, ka Hispaanias, Itaalias, Prantsusmaal.

        Kommentaar


          #64
          Algselt postitas Stok
          Mõned soovitused, kuidas roomlasena käituda. Ilmselt kehtib igal pool, mitte ainult Everpoolis.

          1. Väljaspool mängupäeva kannavad fänniatribuutikat ainult lapsed ja turistid. Mängujärgse kohta ei oska praegu öelda, sest punaste särkide asemel tõmmati Hallowe'eni kostüüm selga.
          Mängujärgse osas Londonis oli küll suht okei atribuutikat kanda. Spursi särgi ja salliga metroos sõites tulid paar tüüpi juurda ja küsisid, et "Kurat, täna oli nii kiire, räägi kuidas meil mäng läks?!?" ja paar double-deckeri juhti andsid rõõmsalt signaali kui särki märkasid. Pärast hoopis eemal staadionist mingis underground pubis tulid paar neidu rääkima, et nad käisid ka just täna mängul jne.

          Though Kings Crossi lähedal mingisugusesse klubi ja pubi vahepeale jäävasse kohta ei lastud isegi salliga sisse. Öeldi, et nemad seda vastutust endale ei võta .

          Kommentaar


            #65
            Eks see ole ikka nii, et mandri inimene läheb Kihnu Virvele külla sini-valge triibulise särgiga, kuid kohalikul on oma elu.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

            "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

            "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

            Kommentaar


              #66
              Näe, me oleks saand õlut teha peale mängu ja võinuks su paremini linna tagasi juhatada. Aga vähemalt kadus nüüd lugedes kohusetunne midagi reisust kirjutada, pohmakas on mitmepäevane.
              Ma sain seevastu Kopil muude greatest hitside vahele ka laulda "if you're wearing half and half then you're a cunt" plaks plaks aga jah, need suht obvious asjad. Endal naguet ei tulegi pähe, miks peaks telefoniga midagi jäädvustama, teise meeskonna värvi peale raha raiskama või kesklinna peal särgiga laiama. Aga eks on inimesi, kes ju ka näiteks terve rokk kontserti oma aifouniga üles jäädvustavad ja kunagi seda nkn ei vaata.

              Paraku sellistel middletonidega mängudel suurt atmosfääri ei teki. Peab midagi parajalt kaalul olema või euroopa või mõni pahadest külas olema, et Kop ikka möirgaks ja teised tribüünid ka suud lahti teeks.

              edit: see oli ka lahe et eelmine kord kui käisin, otsustati samamoodi viimasel hetkel, et Klavan on Lovreni asemel põhis. Jee!
              ★★★★★★

              Kommentaar


                #67
                Algselt postitas Stok
                Kust pileti said?
                Jürks is the man
                ★★★★★★

                Kommentaar


                  #68
                  Küsiks infot, kes on käinud Emiratesil mänge vaatamas. Millisesse sektsiooni mul oleks kõige mõistlikum pileteid sihtida? Päris 95 naela maksta ei tahaks samas. Ehk kui ma valin nats odavamad piletid (kui neid üldse saada on), siis millised oleks kõige mõistlikumad? nähtavuse kui ka fännide asukoha poolest.

                  Kommentaar


                    #69
                    Endal minek Liverpooli veebruaris ning sinna ajavahemikku jääb ka mäng Anfieldil Tottenhamiga. Kuna ise väljaspool Eestit jalgpalli pole sattunud vaatama siis olen sel alal täielik võhik. Natuke juba uurisin ka aga teadjamad võiks veidi infot anda, et kust saaksin kõige parema hinnaga piletid ning mis hinnaga arvestada tuleks. Tänud ette!
                    Koondise põhimängija

                    Kommentaar


                      #70
                      Algselt postitas Stok
                      Mitmed sõbrad on avaldanud heameelt mu pikema reisiblogi osas, jätan siis siia ka lingi: http://plogstok.blogspot.com.ee/2017...ield-town.html
                      Äge lugemine, aitäh jagamast.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                      Kommentaar


                        #71
                        Algselt postitas Stok
                        Mitmed sõbrad on avaldanud heameelt mu pikema reisiblogi osas, jätan siis siia ka lingi: http://plogstok.blogspot.com.ee/2017...ield-town.html
                        Respekt selle kirjutise eest!

                        Kommentaar


                          #72
                          Sai nädala sees Old Traffordi debüüt Burnley vastu ära tehtud. Võrreldes antud teema eelneva u 80 postitusega see trip midagi uut kaasa ei toonud, aga paar sõna vast ütleks.

                          Põmst kogu krempel sai ära organiseeritud ja ostetud oktoobris. Membership+pilet läksid kokku maksma 70 euri, majutuskohaks oli igati ilusa nimega Old Trafford Guest House (päris viisakas koht, staadionile igati sobiliku jalutuskäigu kaugusel ja kaks ööd läks umbes 40 naela näole) Mõistlikumate lahenduste puudumisel oli marsuudiks "Tallinn-Varssav-Heathrow-Manchester-Birmingham-Stansted-Tallinn".

                          Kui männi minek kulges ilma eriliste viperusteta, siis tagasitulek 27nda õhtul-28nda hommikul oli oluliselt intrigeerivam - Kell 20.30 Manchesteri bussikast Birminghami suunas liikuma pidanud buss number NX325 saabuski umbes 20.25 saabuvate busside peatusesse, laadis eelnevat liini sõitnud reisijad maha, kuid läks seejärel minema ning jättis Birminghami minna soovijad pika ninaga. Keegi ametnik bussijaamast ütles lõpuks, et kuigi piletil oli peal NX325, siis sellega me ikkagi täna sõitma ei hakka. Ca 50 minuti pärast saabus lõpuks õige buss, kuid bussijuht otsustas endale võtta veel 45-minutilise puhkepausi ja seega kujunes delay'ks siuke 2 tundi. Birmingham-Stansted bussile muidugi keegi ei jõudnud, kuid veits piinlikusse olukorda sattunud National Express orgunnis neljale hommikusele lendajale (kahele Tallinnasse minejale ja kahele Marseille'i minejale) takso Birminghamist Stansteti (tuleb muidugi mainida, et erinevalt prantslastest oli meie olukord tunduvalt pingevabam ja oleks rahulikult ka järgmise Birmingham-Standstet bussiga lennukile jõudnud).

                          Aga põhiteemast ka. Staadioni ümbrusesse jõudsin ca 2h enne mängu. 3 naelaga sai ostetud üks enda elu lahjemaid burgereid (pmst pandi kahe saia vahele veiseliha, millele hiljem sai ise kastmeid lisada), kuue naelaga sai Zlatani näoga sall ostetud, samuti said tehtud kohustuslikud pildid holy trinitite jm ees. Staadionisisemuses sai jälgitud, kuidas Harry Kane mingis edetabelis Lionel Messile kandu näitas, ajaveetmise mõttes sai tehtud hunnik 0,5-1 naelaseid bette Marathonbetis (ning mõistetud, miks ma endal MTA-s gämblimisbänni peal hoian, sest tagasi ei tulnud nendest pennigi).

                          Nagu Unitedi teemas sai mainitud, siis mängupilt tõi meelde vanad Moyesi-ajad (spetsiifilisemalt 2014. aaasta "80 tsenderduse mängu" Fulhamiga). Mängu atmosfääri ja melu mõttes oli väravate kõrval kõige elevam hetk vast see, kui neljas kohtunik näitas viite lisaminutit. Aga Unitedi mängude mage atmosfäär on ka vist juba suht habemega teema.

                          Päev hiljem sai muude tegevuste kõrval ka National Football Museumis ära käidud. Sissepääs oli tasuta ning kuuenaelase "donationi" eest sai teha pilti mingite karikatega (täpsemalt mikihiir ja FA) ja sai ka mingi muuseumi kava kaasa. Muude muuseumitegevuste kõrval ostsin muuseumipoest mingi raamatu. Hiljem võtsin lugemiseks ka mingeid Unitedi annuaalseid ja igakuiseid ajakirju.

                          Eks järgmine kord proovib ka Old Traffordi tuuri ja muuseumi ära proovida. Seekord oli ka Manchesteri miniderby ehk United of Manchester vs Salford kahjuks sattunud samale ajale Burnley mänguga. Ehk õnnestub järgmine kord ka nende satside mängude järgi enda plaane klapitada.

                          E: Aaja olen hetkel u 40 tundi magamata olnud (ühistranspordis magamine ei toida mind väga). Proovin sellist asja ka tulevikus vältida.

                          Kommentaar


                            #73
                            Kes on käinud Wembley'l mängu vaatamas?

                            Tahaks teada kuidas sellest keskmisest (sektorid mille numbrid algavad 2'ga) ja ülemisest (Sektorid mis algavad 5'ga) vaade on. Kas hirmus kauge ja nigel või näeb sealt ka veel enam-vähem?
                            Enne hooaja lõppu plaan veel Wembleyle Spursi kaema minna, aga nii suure staadioniga võtab veidi põdema, et kui kaugelt veel normilt näeb?

                            Kommentaar


                              #74
                              Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                              Kes on käinud Wembley'l mängu vaatamas?

                              Tahaks teada kuidas sellest keskmisest (sektorid mille numbrid algavad 2'ga) ja ülemisest (Sektorid mis algavad 5'ga) vaade on. Kas hirmus kauge ja nigel või näeb sealt ka veel enam-vähem?
                              Enne hooaja lõppu plaan veel Wembleyle Spursi kaema minna, aga nii suure staadioniga võtab veidi põdema, et kui kaugelt veel normilt näeb?
                              Olen käinud. Wembley on ses mõttes hea staadion, et pea kõikjalt on nitsekas vaadata. Ma vaatasin ise pressitribüünilt, mis asub teise tasandi ülemises otsas ja vaade oli priima.

                              Kommentaar


                                #75
                                Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                                Olen käinud. Wembley on ses mõttes hea staadion, et pea kõikjalt on nitsekas vaadata. Ma vaatasin ise pressitribüünilt, mis asub teise tasandi ülemises otsas ja vaade oli priima.
                                Okei, vaade oli priima, aga kuidagi liiga kaugel ei olnud? Ei tekkinud muljet, et tahaks binoklid näppu haarata, et paremini aru saada mis allpool toimumas?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X