320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • moya
    replied
    Mirallase pildiltkadumine on jah täielik mütsika, pre-season sai igati korralik, vigastused enam ei sega. Osalt on võib-olla asi meeskonna taktikamuutustes, st rünnakul on ruumi mõnevõrra vähem kui Moyesi aegadel. Samas on Mirallas täiesti võimeline ka kitsastes oludes edukalt triblama/ühepuute söödumänguga kaitset lahti harutama, aga millegipärast jääb tal viimasel ajal tihti otsustavusest ja nahhaalsusest vajaka, sisse lipsab järjest enam lihtsaid pallikaotusi ja valeotsuseid. Võib-olla tuleks talle lõppkokkuvõttes kasuks mõneks mänguks pingile istutamine. Mingid häirekellad peaks tal juba igatahes helisema, viimastes mängudes on ta üsna varakult välja vahetatud.

    Leave a comment:


  • Yattara
    replied
    Mirallas on pettumus. Sellel hooajal oleks oodanud avanemist, aga tundub, et kas vorm on tõesti nigel või pigem lihtsalt ei olegi temas seda miskit, mis üle keskmise premieri mängijast staari teeks. Üldiselt aga tundub Evertoni probleem sarnanevat Spursi omaga - palli justkui vallatakse, aga midagi teravat tuleb harva.

    Leave a comment:


  • moya
    replied
    Ringiga tagasi jälle hooaja alguse (kolm esimest mängu) juures + üks lisaspiraal veel madalamale, sest nüüd ei saa enam öelda, et kolm punkti oleks jäänud ebaõnne või kasutamata jäänud võimaluste taha. Vastupidi: tänu Palace'i ründajate täielikule saamatusele ja ühele Howardi supertõrjele vedas, et viigipunktki kätte saadi. Väga töntsiks on ikka mängupilt muutunud. Pallivaldamisprotsendid on ilusad, aga erilist kasu sellest pole, vastaste värava lähistele jõudes kipub söödumäng ära lagunema. Palace'i kaitse oli küll hästi organiseeritud, aga Lukakult, Mirallaselt, Osmanilt/Barkleylt ootaks ikkagi palju paremat kombinatoorikat. Ka äärekaitsjate panus rünnakul on viimasel ajal väga tagasihoidlik olnud. Bainesilt nii kehva mängu ei mäleta juba ammu, enamus tsenderdusi lendas metsa, Pienaariga jättis teineteisemõistmine kõvasti soovida.

    ...Hea veel, et vähemalt Barry ja McCarthy oma latti alla ei lase (ja et viimane oma viiendat kollast kaarti üles ei korjanud). Üldiselt võiks seda öelda ka keskkaitsepaari kohta, kuid vähegi aktiivsema pressingu alla jäädes (nagu Spursi vastu esimesel poolajal; täna aeg-ajalt; SASi vastu järgmises voorus arvatavasti pidevalt) ei tegutseta pahatihti just kõige osavamalt.

    Ei taha mõeldagi, mis derby's saama hakkab, kui samas vaimus jätkatakse. Rotinägu ja co juba naljalt lihtsaid võimalusi ära löömata ei jäta.

    Leave a comment:


  • moya
    replied
    Barkley ja Deulofeu sisse vahetamine elavdas ikka tunduvalt Evertoni mängu ja II pa suudeti lõpuks palli vallata ja midagigi luua ka, ent Spursi kaitse eesotsas Vertongheniga oli üsna kindel, nii et mingeid väga erilisi väravavõimalusi ei tekkinud. Kokkuvõttes oli väravateta viik vist õiglane tulemus (ka andmata jäänud penaltid jäid viiki).

    Leave a comment:


  • moya
    replied
    Kohutav I pa, igas mänguelemendis ja väljakuosas jäädi Spursile alla, mitte kuidagi ei suudetud toime tulla nende kõrge pressiga, keskväli täiesti olematu, Mirallas täielik sült, Colemanil vedas, et teist nädalat järjest lolli penaltit ära ei kinkinud, Osman ei suuda ennast kuidagi kehtestada. Teiseks poolajaks tuleb jalad kõhu alt välja võtta, ainult tänu Spursi nürile rünnakulõpetamisele on Everton veel mängus. Loodetavasti tuleb Barkley õige pea sisse... ja samuti Deulofeu või Naismith, kui Mirallas samamoodi jätkab

    Leave a comment:


  • moya
    replied
    Osman alustabki Barkley asemel:
    Everton team (to face Spurs): Howard, Coleman, Baines, Jagielka, Distin, McCarthy, Barry, Osman, Pienaar, Mirallas, Lukaku
    subs: Robles, Jelavic, Oviedo, Deulofeu, Naismith, Barkley, Stones

    Leave a comment:


  • Ibanez
    replied
    Hoian just teile pöidlad peos!

    Leave a comment:


  • moya
    replied
    Paari tunni pärast seisab ees siis n-ö lahing teise koha pärast Spursiga. Vastaste viimased esitused on küll olnud üsna hädised, kuid potentsiaali on neis küllaga ja täna tekib neile ka kindlasti rohkem mänguruumi, milles seda avada. Samas ei usu, et väga lahtine mäng tuleb, põhiaur läheb võrdsete meeskondade kohtumises ilmselt keskväljavõitlusele, kus McCarthyl-Barryl on täna väga kõvad pähklid pureda.
    Kaitses langeb põhikoormus ilmselt Baines'i ja Pienaari tiivale, kus tuleb hakkama saada Townsendi (ja Walkeri) läbimurretega. Seevastu Colemanil tuleb loodetavasti kergem tööpäev, kuna Spursi vasak äär tavaliselt erilist ohtu ei kujuta, mis tähendab ka seda, et Seamus võiks täna jälle julgemalt rünnakule lülituda - nagu hooaja alguses.

    Algkoosseis on arvatavasti sama, mis Villa vastu, ainus erinevus võib olla viimasel ajal veidi kustunud Barkley väljavahetamine eelmine nädal hiilgava cameo teinud Osmani vastu (seda enam, et just sellel positsioonil, ründaja taga mängides on Ossie kõige efektiivsem).

    Leave a comment:


  • moya
    replied
    Tõlgendamise küsimus, kas McCarthy olukorra puhul oli tegu punast väärt korgid ees sisselendamisega või hilinenud tackle'iga, millest mängija ka ise kohe aru sai (püüdes teise jala põlve kõverdades hoogu pidurdada).

    Leave a comment:


  • moya
    replied
    Tagantjärele aeg luubis ja kümnekordses suurenduses vaadatuna võib iga veidi ohtlikum tackle punase kaardi väärilisena näida...

    Leave a comment:


  • moya
    replied
    Fear the beard!!

    Leave a comment:


  • moya
    replied
    Väärtuslik ja raske võit. Villa oli väga visa vastane ja käis enamuse mängust väga agressiivselt peale. Õnneks päästis Howard I pa kaotusseisu jäämisest: penaltitõrje + tõrjed üks-üks olukordades Weimanni ja Benteke vastu, kelle pidurdamisega Coleman selgelt hätta jäi. Avapoolajal käis üldse väga kõva andmine: 0:0 asemel oleks seis võinud vabalt 4:4 olla - Barkleylt lattilöök, Lukakul ja Mirallasel hiilgavad võimalused...

    II pa alustas taas aktiivsemalt kodumeeskond, aga Everton pidas vastu, Martinez ilmutas teist nädalat järjest suurepärast treenerivaistu, saates täna liiga palju valeotsuseid teinud Barkley asemel 60. minutil platsile Osmani, kes andis peagi hea väravasöödu Lukakule, mis murdis Villa vastupanu, ja lõi ise Barry söödust 0:2, pärast mida oli mäng tehtud.

    Leave a comment:


  • mcnamara
    replied
    Algselt postitas Stok
    Barryl küll vedas, et punast ei saanud. Mingi frustratsioon kallal või?
    Ja olnuks siis üks kord punase koht. Kaks korda järjest julmalt tald ees sisse. Ei mäleta, et ta varem selliseid räpaseid liigutusi teinuks.

    Leave a comment:


  • moya
    replied

    Leave a comment:


  • moya
    replied
    Üsna keskpärane mäng, aga sellest piisas Hulli võitmiseks. Jagielka ja Distin olid veits ebakindlad; kornerite kaitsmine jätab kõvasti soovida, muus osas erilisi etteheiteid ei ole. McCarthy-Barry duo töötas tõhusalt, ründajatest oli seekord teravaim Mirallas: värav ja väravasööt just platsile tulnud Pienaarile, kes meisterlikult nagu muuseas palli McGregori selja taha saatis. Peab muidugi Martinezt kiitma, kes üsna varakult (enne 60. minutit) otsustas mitte eriti veenvalt mängiva Osmani välja vahetada, Moyes oleks kindlasti oodanud veel 20 minutit (ja välja võtnud Barkley või Mirallase; oma lemmikuid (nagu Osman) ta juba naljalt välja ei võtnud.

    Koné ei löö vist kunagi Evertoni eest väravat, oskas järjekordselt lihtsa võimaluse luhta ajada.

    Leave a comment:

Working...
X