Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester City

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• TSA
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Noor mees paneb pidu, nagu te ise poleks kunagi jauranud. T2nap2eva tippjalgpalluri elu on niikuinii t2nap2eval v2ga kaine. Nyyd sai v2hemalt p6hjusega jaurata. Paul'i vast ei saa temast, aga panustama ma ka ei hakka.
    Korralik role model noortele!

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust

Uskumatu on see, et vana on täna koondise juurde jõudnud.
    27a alles. Siis on pohmakad veel talutavad

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Noor mees paneb pidu, nagu te ise poleks kunagi jauranud. T2nap2eva tippjalgpalluri elu on niikuinii t2nap2eval v2ga kaine. Nyyd sai v2hemalt p6hjusega jaurata. Paul'i vast ei saa temast, aga panustama ma ka ei hakka.
    Uskumatu on see, et vana on täna koondise juurde jõudnud.

Leave a comment:

• Wingback
    replied

Leave a comment:

• TSA
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Graelish küll augustiks kaineks ei saa. Päris meeleolukat materjali liigub tema kohta. Piisab kui Twitterisse ta nimi sisse lüüa.

Tundub inimesel tõsine probleem tegelikult olevat, sarnane probleem nagu Paulil.

Leave a comment:

• TSA
    replied
    .
    Ma olen esimene kes 6lled avab, kui kunagi Citylt reeglite rikkumisega mingit eelmised tiitlid 2ra v6etakse ja need hoopis meile kukuvad, aga s6brad - seda ei juhtu, sest esiteks FA on saamatu s***hakatis (seda t6estavad ka muud feilid ja m66davaatamised nende poolt) ja Prem'i juhtkonna loomuses ei ole ausus ja l2bipaistvus mingil k6rgel kohal, vaid hoopis no mather what vahenditega k6ige suurem vaadavus yle maailma ehitada.
    Money Can Buy Anything!

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Graelish küll augustiks kaineks ei saa. Päris meeleolukat materjali liigub tema kohta. Piisab kui Twitterisse ta nimi sisse lüüa.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    “arsenal sõimab liverpooli, ühed peded mõlemad” -Ain 2023

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Siinjuures j2tad hoopis sina tyhipaukuja rolli. Ma selgitasin. Sul tuleb vaid ila/tolmu suust.
    Ahsoo, "selgitasid" no siis on selge ja eriarvamust ei tohi olla!

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    Liverpooli avatariga venda käitumas nagu cuck on piinlik vaadata lihtsalt, muud miskit. Carry on, i guess.
    Siinjuures j2tad hoopis sina tyhipaukuja rolli. Ma selgitasin. Sul tuleb vaid ila/tolmu suust.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied

Mille poolest? Selle poolest, et tiitli v6itmiseks on ka suurep2rast peatreenerit tarvis, kogu rahalajaka juures! Terve jalgpallikommuun r22gib ja kirjutab sellest, aga kus kivi all te elate?
    Liverpooli avatariga venda käitumas nagu cuck on piinlik vaadata lihtsalt, muud miskit. Carry on, i guess.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Mis jama te ajate? Real ostis omale mingi 4,5 cli tiitlit ja polnud midagi.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    City on meie konkurent/vaenlane olnud korduv arv hooaegi ja mulle tundub kummaline, et ma pean siin justkui 'kaitsma' nende edu v2ljakul. M2ngijad ei ole syydi et neid on sinna ma-ei-tea-mis-p2ritolu rahade eest toodud ja veel v2hem syydi ka aastatepikkune peatreeneri t66 kogu see asi ruthlessly k2ima panna ja j2rjepidevalt k2imas hoida.
    Ma olen esimene kes 6lled avab, kui kunagi Citylt reeglite rikkumisega mingit eelmised tiitlid 2ra v6etakse ja need hoopis meile kukuvad, aga s6brad - seda ei juhtu, sest esiteks FA on saamatu s***hakatis (seda t6estavad ka muud feilid ja m66davaatamised nende poolt) ja Prem'i juhtkonna loomuses ei ole ausus ja l2bipaistvus mingil k6rgel kohal, vaid hoopis no mather what vahenditega k6ige suurem vaadavus yle maailma ehitada.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust

piinlik lugeda
    Mille poolest? Selle poolest, et tiitli v6itmiseks on ka suurep2rast peatreenerit tarvis, kogu rahalajaka juures! Terve jalgpallikommuun r22gib ja kirjutab sellest, aga kus kivi all te elate?

Leave a comment:

• marv3llous
    replied

See on t2iesti ebap2dev v2ide, Chelsea n2ide t6stab ilusti, et megarahadega ainuyksi tiitlit ei osta ja ManU megaspend viimastel aastatel kokku ei ole neid ka k6ige olulistemate karikateni viinud. Seega selle nutuga v6id sa yksi nurka minna.

Kevin v22ris seda karikat juba ammu. Selle masinav2rgi syda.
    piinlik lugeda

Leave a comment:

Working...
X