Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Peaks piisama jah. Samas pole Manu kunagi derbyt kaotanud kui nad on Cityst rohkem väravaid löönud!Algselt postitas tartanjan96 Vaata postitustManu saab laupäeval libestita. Ootan vähemalt kolmeväravalist võitu. Kui seda ei juhtu, siis vähemalt kahe või üheväravalist. Sellest peaks piisama, et mäng võita.
Leave a comment:
-
Manu saab laupäeval libestita. Ootan vähemalt kolmeväravalist võitu. Kui seda ei juhtu, siis vähemalt kahe või üheväravalist. Sellest peaks piisama, et mäng võita.
Leave a comment:
-
Pepi edu ja ebaedu Bayernis on suhteline, tuleb teada tausta, et seda adekvaatselt hinnata.
Minu hinnangul (ei pretendeeri absoluutsele tõele) oli see pigem pettumus.
Juhtkonna sõnul on alati kõige olulisem eesmärk olnud võita Bundesliga aga Pep toodi, et saavutada edu CL'is.
Bundesligas
Esimene aasta võideti suuresti tänu vanale rasvale.
Teine aasta aitas konkurentsi puudumine kohalikus liigas (mesilaste kollaps)
Kolmandal aastal oli võit juba napp aga Dortmund suutis ise oma võimalused mängida maha.
Tõesti võib väita, et tal ka ei vedanud, sest vigastusi oli palju ja sellega pean ma nõustuma. Samas oli tal mitu võimalust tuua adekvaatseid täiendusi. Kogu austuse juures oma klubi vastu, siis igal aasta me ei saagi finaalis mängida, selle lootmine, sellest unistamine on väga naiivne... nii ärahellitatud me ka nüüd ei tohiks olla. Mis paljusid (ei julge väita, et enamus) fänne ärritab/ärritas, on/oli see mil viisil langeti konkurentsist, on/oli see pidev Messi kiitmine ja vastutuse mitte võtmine.
Mis puudutab Cityt, siis vara on veel järeldusi teha... ootame ja vaatame. Vast alles 3 aasta pärast oleme targemad.
Leave a comment:
-
Minu arvates ei ole, Guardiolale eelneval kahel aastal suudeti CLis jõuda kaks korda finaali ning ühe korra ka võita.Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustJah, nõus, vähemalt üle CL-i võinuks ta ära tuua; jah, Pepi-aegse Bayerni koosseis oli tugevam kui konkurentidel, aga siiski, nimetada seda perioodi, kus eelpoolnimetet kopsikud saadi, puhtaks feilimiseks.. on natuke ülepingutamine.
Isegi kui sina oleks olnud bayerni peatreener oleks samad karikad ära tulnud mis pepi all.
Leave a comment:
-
Jah, nõus, vähemalt üle CL-i võinuks ta ära tuua; jah, Pepi-aegse Bayerni koosseis oli tugevam kui konkurentidel, aga siiski, nimetada seda perioodi, kus eelpoolnimetet kopsikud saadi, puhtaks feilimiseks.. on natuke ülepingutamine.Algselt postitas rainis007 Vaata postitustSamas siin... nagu mujalgi mainitud siis - Bundesliga ja Pokal on Bayernile ainult kaotada - kui vaadata mis koosseisus ja olukorras ta klubi üle võttis... Bayernis ta eesmärke igastahes ei saavutanud.
Leave a comment:
-
HahahahahaAlgselt postitas Linnupoja Vaata postitustteadsin, et guardiola feilib, aga et ennast juba alguses perse keerata... poleks uskunud
nagu 4 real
ilmselgelt pole ma suurim Pepi fänn, aga seda otsust nüüd nii tõsiselt kritiseerida. Kenjaalne.
Samas siin... nagu mujalgi mainitud siis - Bundesliga ja Pokal on Bayernile ainult kaotada - kui vaadata mis koosseisus ja olukorras ta klubi üle võttis... Bayernis ta eesmärke igastahes ei saavutanud.Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustIlmselt sa pole veel kõiki promille välja saanud- 3 Bundesligat, 2 DFB Pokali, 1 Uefa Super Cup ja klubide MM just jõhkrat feilimist ei tähenda....
Leave a comment:
-
Nüüd tuleb rainis ja peab sulle loenguAlgselt postitas GoldenEagle Vaata postitustIlmselt sa pole veel kõiki promille välja saanud- 3 Bundesligat, 2 DFB Pokali, 1 Uefa Super Cup ja klubide MM just jõhkrat feilimist ei tähenda....
Leave a comment:
-
Ilmselt sa pole veel kõiki promille välja saanud- 3 Bundesligat, 2 DFB Pokali, 1 Uefa Super Cup ja klubide MM just jõhkrat feilimist ei tähenda....Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustBarcelona tegi Messi mitte Guardiola.
Bayernis Guardiola feilis.
Eks tulevik näitab mis ta citys suudab.
(Mu postitus sai siis tehtud kui keres oli lubatust rohkem promille ja ilmselgelt on aru saada, et yaya mulle väga meeldib, palun keegi tooge mulle maitsevett..)
Leave a comment:
-
Barcelona tegi Messi mitte Guardiola.Algselt postitas rixxer Vaata postitustJa jah, ühes teises klubis alustas sellega, et peksis ronnie ja deco minema. Järgnes muidugi ajalugu, feilimise mõttes, eks. Pepi jaok ob suhtumine ema ja isa, küsi ibra käest.
Bayernis Guardiola feilis.
Eks tulevik näitab mis ta citys suudab.
(Mu postitus sai siis tehtud kui keres oli lubatust rohkem promille ja ilmselgelt on aru saada, et yaya mulle väga meeldib, palun keegi tooge mulle maitsevett..)
Leave a comment:
-
Ja jah, ühes teises klubis alustas sellega, et peksis ronnie ja deco minema. Järgnes muidugi ajalugu, feilimise mõttes, eks. Pepi jaok ob suhtumine ema ja isa, küsi ibra käest.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustteadsin, et guardiola feilib, aga et ennast juba alguses perse keerata... poleks uskunud
Leave a comment:
-
teadsin, et guardiola feilib, aga et ennast juba alguses perse keerata... poleks uskunudAlgselt postitas mjaasa Vaata postitustTähtsam uudis mu meelest see, et Yaya ei saa CL'i mängida.
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: