320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Brighton & Hove Albion

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #91
    Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

    Algselt postitas eston#21

    njah if you ask me siis virgo oli nautke sulsu kui pikk talle pektsi.
    Minu arust oli Leon sulus, aga passiivses...:P Virgo aga suht kaitsjaga joonel. Ja noh, samas võis nädalavahetusel ka Sörensen kastist pisut väljas käega mängida... Vahet pole, võit on võit. Pealegi tegi kohtunik Scowcrofti mitte väljakult ära saates Brightonile niikuinii liiga. Aga võit on võit ikkagi.

    teine tähelepanek veel - kas leon knightis lühemat mängjat enam on??
    Ei oma andmeid, seda teab Leon-poisi ema kindlasti paremini...

    ja veel 1 - mik spuudub särgilt klubi logo?? nii ei saa ju rallit sõita
    Heh, sõidame ikka ja kuidas veel... Tegelikult on sel teemal fännide seas tõsiselt arutatud ja ega see suurt kellelegi meeldi, et logo asemel on lihtsalt kajakas... Aga tulevikus näeme kindlasti teiste klubidegi puhul sarnaseid lahendusi. Pealegi on see Brightonile vajalik, kuna särgimüük on klubi sissetulekute juures tähtsal kohal... aga kui särk näeb pidevalt ühtemoodi välja, siis ju ei kiputa seda enam nõnna palju ostma...

    AGA, tähelepanu nüüd, särgil ON loga täitsa olemas, mitte küll traditsioonilise koha peal, aga siiski. Et igasugused koledad vastasmängijad ei saaks sellele midagi halba teha, siis on see viidud sooja koha peale peitu... eeldusel, et särk peab püksis olema.

    Seda demonstreerivad sulle nüüd Currie ja Nicolas:

    Kommentaar


      #92
      Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

      vat kus innovatiivsus.. aga see olend kes seal rinna peal pole küll kajakas. äärmisel juhul õlireostuse kätte jäänu

      Kommentaar


        #93
        Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

        Uskmatu-Estonile järgnev pilt:



        Tõsisemal teemal ka... pikaks veninud sunnitud puhkepausil teatas Brightoni meeskonnas veidi veidi üle 20 mängu pidanud Dean Blackwell oma kärjääri lõpetamisest vogastuse tõttu. Meeskonnale tõsine kaotus, aga mis teha... vähemalt käitus klubi mehega väga d˛entelmenlikult ja lootis viimase hetkeni mehe paranemist. Edu sulle edasises elus!

        Dan Harding on vigastusest paranenud ja peaks homseks mänguks Poola vastu valmis olema... eeldatavasti istub ta seal pingul, sest vaevalt et Taylor võitvat meeskonda muudab...

        Carpenter ja McPhee on reservide eest juba ühe kohtumise pidanud, esialgu olla kõik korras olnud. 2-0 võidumängus Worthingu vastu tegid skoori McPhee ja Robinson, keskväljal tegi hea partii mainitet Chippy.

        Igatahes, Watford hoia alt! Igatahes.

        Kommentaar


          #94
          Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

          see on hall ja üldse ameerika oma

          Kommentaar


            #95
            Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

            Watford - Brighton 1:1 (0:0)

            Väravad:: Webber 53 - Virgo 85
            Hoiatused: Young, Gunnarsson
            Pealtvaatajaid: 14,148
            Kohtunik: P Armstrong

            Hornets: Lee, Doyley (Bouazza 88), Cox, Dyche, Mayo, Devlin, Gunnarsson, Mahon, Ardley (Young 68), Webber, Helguson.
            Subs Not Used: Chamberlain, Dyer, Darlington.

            Seagulls: Kuipers, El-Abd (Jarrett 69, Harding 89), Cullip, Butters, Mayo, Nicolas, Currie, Hammond, Hinshelwood, Knight (McPhee 63), Virgo.
            Subs Not Used: Hart, May.

            Võõrsilt toodi jälle koju korralik tulemus. Võrdses mängus asus kodumeeskond endise ManU nooruki Danny Webberi väravast juhtima, mees vabastati hea sööduga kaitse seljataha. Kuipers oleks võinud võib-olla välja joosta, aga missealsikka... Brightoni kangelaseks tõusus taas kaitsjast meeskonna parim ründaja Adam Virgo, kes näitas üles tõsiseltvõetavat ründemeisterlikkust ja suutis palli vastaste alas omaks võtta ning selle väravasse lüüa.

            McGheel on ees rasked ajad, sest nüüd hakkab seoses vigastatud meeste paranemisega tekkima olukord, kus ühele positsioonile on välja panna mitu meest... Suurepärane . Eilses mängus tuli esmakordsert sel hooajal mängu Chris McPhee, kes vahetas välja Leon Knighti... väike ründaja pole viimasel ajal (kaasa arvatud eelmise hooaja lõpp) enam millegi suurepärasega silma paistnud ja mängust ei ole ta väravat pikka aega löönud. McPhee oli aktiivne ja partnerlus Virgoga justkui toimis. Seega tekib üllatav küsimus, et kes on järgmises kohtumises Virgo ründepartner .

            Keskväljale, mis praegu toimib suhteliselt hästi, on lisaks välja pakkuda päris mit asjalikku meest. Hammond ja Nicolas on keskel ülimalt hästi hakkama saanud (sign Nicolas up!), Currie muutub iga mänguga paremaks (eilegi sündis värav tema tsenderdusest) ja kaitsja Hinshelwood on äärepoolkaitsjana küll rohkem kaitsele orienteeritud, aga mees võitleb korralikult. Sellel positsioonil peaks mängu ründavamaks muutma Albert Jarreti kaasamine, eile tuli mees sisse ja lüpsis vastaste kaitsjaid mõnuga. Praeguse seisuga ei näe küll, kuhu peaks mahtuma Carpenter ja veel vähem siis Oatway... Ja on ju Jolly Rodgergi oma esimesi mänge reservide eest pidama hakkamas...

            Teisipäeval siis peaks Wolvesilt kodus kolm punkti võtma... üleüldse on järgmised 4 kohtumist väga olulised, sest siis võetakse mõõtu järjest tabeli teises pooles olevate meeskondadega...

            Aga nagu juba enne hooaja algust arvata võis, on seekordne kampaania 1. divisjonia alanud märksa paremini kui eelmine, kui 14-st esimesest mängust saadi vaid 4 punkti, nüüd on vaid 7 mänguga koos juba poole rohkem... Mida veel tahta

            Palarse, peatse kohtumiseni!

            Ahjaa, David Lee lahkumise meeskonnast oleks peaaegu unustanud. Nüüd on see siis lõpuks teoks saanud, oli tore... või tähendab, ei olnud ka. Aga head teed sul minna

            Kommentaar


              #96
              Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

              Brighton - Wolverhampton 0:1 (0:1)

              Väravad:: Miller 22
              Hoiatused: Hinshelwood - Clyde
              Pealtvaatajaid: 6,804
              Kohtunik: T Leake

              Seagulls: Kuipers, El-Abd (McPhee 56), Cullip, Butters (Harding 65), Mayo, Currie, Hinshelwood, Hammond, Nicolas (Jarrett 85), Virgo, Knight.
              Subs Not Used: Oatway, May.

              Wolves: Jones, Clyde, Naylor, Lescott, Craddock, Newton, Ince, Seol (Cooper 78), Olofinjana, Miller, Cort.
              Subs Not Used: Oakes, Cameron, Andrews, Clarke.

              Hoolimata väga heast ajaloolisest rekordist Wolvesi vastu tuli seekord siiski kaotus vastu võtta. Aga kui vaadata Wolverhamptoni ebaedu ja ebaõnne selle hooaja alguses, siis ükskord lihtsalt pidi see otsa saama.

              Tegelikkuses oli tegemist hooaja, miks isegi mitte viimase kahe hooaja, parima mänguga. Brighton valdas palli rohkem, sööt liikus ilusasti ja võimalusi tekkis, kuid värava lõid hoopis rohkem kiirete vasturünnakutega silma paistnud Wolvesi mehed. Sel hooajal juba 7 väravat löönud Kenny Miller kasutas oskuslikult ära Kerry Mayo ainsa eksimuse mängu jooksul (taaskord näevad mõned väravas süüd ka Kuipersil, kes jäi väravast tsenderdust püüdma tulles hiljaks...).
              Brightoni parimate võimalused luhtasid Dean Hammond, kelle löögi tõrjus meeleheitlikult joonelt Jody Craddock ja mängu parimaks valitud Darren Currie, kelle karistuslöök läks napilt üle värava.



              Sellise mänguga ei ole Championshipi püsimajäämises igatahes kahtlust, kuid jällegi on seoses staadioni puudumisega tekkinud küsimus klubi eksisteerimise kohta. Withdeanil mängimine sööb raha, sama on teinud ka kõik need juba läbitud ja ka ees olevad uuringud uue staadioni asukoha jms kohta. Niisiis on Dick Knight palunud klubi fännidel koguda £2M, et klubi saaks tasuda loodatavasti viimase inquiry eest enne lõplikku jah-sõna. £100-250 kaupa annetades läheks vaja ikkagi väga suurt rahvamassi... võib-olla päästab Norman Cook aka Fatboy Slim oma lemmikklubi järjekordse suurema summaga. Loota võib igatahes...



              Natuke rõõmsamal teemal ka, reservide 0:3 kaotusmängus Orienti vastu tegi 45 minutit kaasa ka Simon \"Jolly\" Rodger, kelle eelmisest mängust on möödunud tohutult kaua aega juba, ligi aasta... Samas mängus tegid kaasa ka nt Reid, Carpenter, Oatway, Robinson, Harding, Jarrett, Molango... Negatiivseks saab pidada vaid kaotusnumbreid, aga mis peamine - vigastused hakkavad taanduma.


              Järgmine mäng juba laupäeval kodus Queens Park Rangersi vastu, sealt ootaks küll kindlat kolme punkti, kuigi ka nemad on viimasel ajal oma mängu paremini käima saanud...

              Kommentaar


                #97
                Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

                Brighton - QPR 2:3 (2:1)

                Väravad:: Hinshelwood 23, Currie 44 - Gallen 16, Furlong 74, Rose 90
                Pealtvaatajaid: 6,612
                Kohtunik: B Curson

                Seagulls: Kuipers, El-Abd (Jarrett 82), Mayo, Cullip, Harding, Currie, Nicolas (Knight 87), Hinshelwood, Hammond (Carpenter 86), Virgo, McPhee.
                Subs Not Used: Oatway, May.

                Superhoops: Day, Bignot, Rose, Santos, Padula (Edghill 71), Cureton, Rowlands (McLeod 71), Bircham, Cook (Shi*tu 78), Gallen, Furlong.
                Subs Not Used: Johnson, Cole.

                Leon Knight pingil! Kerry Mayo keskkaitses! McGhee võttis igatahes enne mängu vastu julged otsused... Vigastatud Buttersi asemel keskel mänginud Mayo sai suht korralikult hakkama isegi, kehvema mängu tegi songaga mängiv kapten Cullip... Klassikaks hakkab juba saama, et meeskonna parimad olid taaskord Nicolas ja Currie.

                McGhee nimetas pärast mängu seda tema enda kaotuseks, kuna poolajal olidi veel mängu valitsemas, pärast seda aga mäng lagunes ja treener jäi vahetuste tegemisega hiljaks... Valus kaotus igatahes, viik libises käest alles viimastel minutitel.

                Nüüd siis vähe pikem paus, Gillinghami Priestfieldilt ilma punkti(de)ta tagasitulek oleks igatahes tohutu pettumus. Kuigi eelminegi kord ses divisjonis kaotati oma otsestele konkurentidele väljalangemiskohale, võideti aga eeldatavalt tugevamaid. Ehk on sel aastal see esimene lause pool muutumas...

                Ahjaa, lisaks siia veel üsna huvitava fakti, et selles viimases algkoosseisus oli 11st mängijast koguni 7 kohalikud Sussexi poisid. Suht meeldiv nähtus!

                Kommentaar


                  #98
                  Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

                  4. oktoobril jõuab müügile spetsiell-särk, mida kantakse esmakordselt 2. oktoobri kodumängus Sheffieldi vastu ja mõningates võõrsilmängudes Championshipi suurklubide vastu.

                  Withdean nimetatakse Fatboy Slimi aka Norman Cooki uue LP järgi ümber Palookaville\'iks (a place for bums on cold wet seats and no shelter), samuti asendab Palookaville uuel särgil senist Skint-logo... sellega loodetakse probleemile veelgi suuremat kõlapinda leida ja võõrsil suurtele näidata, kuhu nad sel hooajal mängima tulevad...

                  PS. Kajakas on täitsa valge Maru!




                  Ülitugev reservide koosseis võitis teisipäeva õhtul Littlehamptonit 4-1. Väravad seekord keskkaitses mänginud Virgolt, Molangolt, Knightilt ja Jarrettilt...


                  Dick Knight on tagasi lükanud £60k suuruse Championshipi klubidele mõeldud sponsorraha, kuna see tuleb klubi endise chairmani Bill Archeri firmalt. Archer oli aga teadupärast see tont, keda võib pidada vastutavaks Goldstone\'i müümises. Ainuõige liigutus Dick Knightilt...

                  Kommentaar


                    #99
                    Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

                    päris tore särk. on seda kuskilt juba saada ka?

                    Kommentaar


                      Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

                      Algselt postitas eston#21

                      päris tore särk. on seda kuskilt juba saada ka?
                      Särk on tore loomulikult, aga nagu juba mainitud, ilmub see müügile 4. oktoobril. Ja sõna \"kuskilt\" on Brightoni puhul ebasobiv, sest hetkel kasutuses olevaid särke saab osta vaid klubi poest. Seegi võimalus rohkem raha koguda...
                      Btw, pildil demonstreerib vormi Nathan Jones.


                      Tänase uudise kohaselt marsivad esmaspäevasel Falmeri marsil rahva eesotsas Mark McGhee ja mängijad. Järjekordne tore üritus nähtavasti...


                      Kommentaar


                        Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

                        selle \'kuskilt\' all mõtlesingi et äkki on juba mingi eeltellime bha klubipoest või netist võimalik.. käisin bha netipoes ja seal veel selle särgi kohta mingit märget ei olnud, kuid kui peaks ilmuma siis äkki tellin..

                        Kommentaar


                          Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

                          Info järgmine:

                          1) Are there any dodgy patches on it that are being hidden on the picture on the website, like there were with the actual home kit? I notice Nathan has got the shirt tucked in, is there a white panel at the bottom of the shirt or on the back again?

                          No. Only the club badge, similar to the home shirt at the bottom.

                          2) Will there be enough in stock next Monday, or will it only be available to people in the Brighton area who don\'t have jobs and can manage to rush in and get the first batch?

                          That depends how many people turn up, but we\'re expecting a substantial order. We\'re not taking advance orders for two reasons: firstly because of the fact the initial deliveries of the XXL and XXXL of the home shirt were taken up by the large number of pre-orders during the close season. Because of the amount criticism and grief given to the shop staff we\'re not doing this - it will simply be first-come first-served. secondly, because of the nature of the shirt (tight fit) we felt a few fans might pre-order and then not like the shirt.

                          3) Is the logo shabbily stuck on and therefore liable to peel off on first wash as is the case with the current home kit?

                          On the prototype it\'s fine and is secure.

                          4) Will the new shirt be made like the Spurs kit with skin tight material? Looks like if from the picture.

                          Yes the shirt is similar to the Spurs kit.

                          5) What are the chances of a decent amount of stock of them into the shop on day of release??

                          We\'re not taking advance orders; on Oct 4 the stock goes straight on general sale in the shop.

                          6) And finally will we only use the shirt for this season?

                          We like to always give shirts a two-year lifespan, to give fans value for money. This shirt will be used for the next two seasons.

                          Aga palun...

                          Kommentaar


                            Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

                            Gillingham - Brighton 0:1 (0:0)

                            Väravad:: Knight 79 pen
                            Hoiatused: Nosworthy - El-Abd, Cullip
                            Pealtvaatajaid: 8,365
                            Kohtunik: R Olivier

                            Gills: Banks, Nosworthy, Cox, Hope, Hills, Southall, Smith, Perpetuini, Roberts (Sidibe 68), Byfield, Agyemang.
                            Subs Not Used: Brown, Leon Johnson, Crofts, Spiller.

                            Seagulls: Kuipers, El-Abd (McPhee 68), Cullip, Hinshelwood, Harding, Hammond, Nicolas (Oatway 68), Carpenter, Currie, Knight, Virgo.
                            Subs Not Used: Mayo, Jarrett, May.

                            Oodatud punktid tulid ära, Knight sai sel hooajal jala valgeks - loodame, et ta samamoodi ka jätkab, teenigu ja löögu vaid penalteid, asi seegi. Kuigi mängus Gillinghami vastu oli ta üks meeskonna parimaid, võitles iga palli pärast ja võitis ka uskumatul hulgal peapalle. MoM tiitlile kandideeris temaga vigastatud Buttersi kohta keskkaitses täitnud Adam Hinshelwood. Ja esimese mängu sel hooajal (kui mitte paari minutit QPR\' vastu mitte arvestada) tegi Richard Carpenter.

                            Halvem uudis on see, et Adam El-Abd sai mängus nii tõsiselt viga, et jääb vähemalt kuueks nädalaks eemale. Kuna aga Cullip mängib songaga ja lõpmatuseni ta seda teha ei saa, siis võib olukord kaitses kriitiliseks minna. Kuigi Butters, Hinsh, Mayo, Harding ja miks mitte ka Reid peaks enam-vähem hakkama saama. Loomulikult on meil veel ju ka Watto, aga isegi kui ta saaks oma seljanärvid korda, ei ole kindel, kas ta seekord sel tasemel piisaval tasemel oleks...


                            Lõbusamaks minnes võib rääkida, et Leon Knight, kes Brightoni särgis pole veel ühelgi korral penaltit realiseerimata jätnud, peab oma suureks eeskujuks (eelkõige just penaltitehnika koha pealt) seda meest:

                            Väike sarnasus ju on


                            Aga kolmapäeval siis Nottingham Forest, kes loodetavasti elab veel tänase West Hami mängu eufoorias... Mark McGhee tahtis viiest mängust (Gillingham, Forest, Sheffield, Crewe ja Cardiff) saada vähemalt 8 punkti, kolm on käes...

                            Kommentaar


                              Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

                              Falmeri marsiks ajas end tänavatele umbes 8000 toetajat, mis on rohkem, kui Brightoni kodumängudele rahvast mahub... See juba ütleb midagi.


                              Ilus üllatus oli ka Leicesteris mitte just parimaid aegu üle elava, aga siiski oma vana klubi tegemistest huvitatud Micky Adamsi kohalviibimine. Endine ja praegune:


                              Dick Knight ja Martin Perry, legendid:


                              Mängijadki olid kohal, siinkohal The Usual Suspects style:


                              Oma arvamust käisid avaldamas ka teiste klubide toetajad (Wrexham, Spurs, Stevenage Borough, Burnley, Middlesbrough, Wolves, Sunderland, Portsmouth, Millwall, Sheffield United, West Ham, ManUtd, Plymouth..). Pildil üke julge Palace\'i toetaja, hästi tehtud.



                              Kui aga nüüd muudel teemadel rääkida, siis Dean Hammondile, kelle leping on homme lõppemas, on pakutud uut lepingut, mis hoiaks noormehe klubi juures 2006 hooaja lõpuni.

                              Chelseast laenul olevale Alexis Nicolaselegi on pakutud pikemaajalist lepingut, millega saaks mehest ametlikult Brightoni mängija. Eks siis tulevikus kuuleb, kui palju Roman noore Küprose mängija eest tahtis...

                              Adam El-Abdi vigastus võib osutuda kardetust kergemaks ja võib loota, et mees võib treeningutega liituda juba kolme nädala pärast. Senikaua mängib paremat kaitsjat nähtavasti Adam Hinshelwood, eeldusel, et Adam Virgo jätkab siiski ründes (3xAdam ).

                              Brightoni ja U21 koondise vasakkaitsja Dan Harding on huvi äratanud Evertonis. Moyes hoidvat noormehel silma peal. Tõenäoliselt jätkab Harding siiski Withdeanil ja sõlmib peatselt ka lepingupikenduse... samas ei ütleks siiski paarist miljonist Rooney rahast ära . Aga olgem ausad, Harding ei ole veel kaugeltki mitte Premieri tasemel... 1. divisjonisgi on end vasakkaitsja koha peal paremini näidanud Kerry Mayo.

                              Kommentaar


                                Vastus teemale \'Brighton & Hove Albion\'

                                Nottingham - Brighton 0:1 (0:1)

                                Väravad:: Virgo 25
                                Hoiatused: Oatway, Cullip, Kuipers
                                Pealtvaatajaid: 20,109
                                Kohtunik: G Laws

                                Reds: Gerrard; Perch, Morgan, Hjelde, Rogers; Impey (Bopp 46), Jess (King 46), Evans, Reid; Johnson, Taylor.
                                Subs Not Used: Roche (Gk), Commons, Robertson.

                                Seagulls: Kuipers; Oatway (McPhee 62), Cullip, Hinshelwood, Harding; Hammond (Mayo 70), Nicolas, Carpenter, Currie; Knight (Jarrett 73), Virgo.
                                Subs Not Used: May, Reid.

                                There\'s only one Adam Viiiiirgoo!

                                McGhee tõi vigastatud El-Abdi ja veel mitte mänguvormi jõudnud keskkaitsja Buttersi puudusel paremale kaitsesse Charlie Oatway. Nähtavasti anti mehele peaülesandeks pidurdada Andy Reidi.

                                Mäng algas 5-10-minutilise Foresti survega, mil Brightoni karistusalla saadeti mitmeid tsenderdusi. Kuid poolaeg kuulus siiski Brightonile, sest esmajoontes oli kodumeeskond üsnagi mannetu, samas näitas ka Brighton ka head mängu. Värav sündis pikemaajalise surve tagajärjel, vähemalt saadi mitu nurgalööki jutti... Currie tsenderdus tahaposti, Virgo mängis end tükk maad lühema Pirchi vastu peaga löögile ja värav!
                                Esimesel poolajal oli Currie tsenderdusest hiilgav võimalus edu suurendada ka Cullipil, kuid kaitsja lõi 5-6 meetri pealt väravast mööda...

                                2. poolajal läks Forest mängima taktikaga, mis tõi edu WHU vastu, st kolm ründajat. Ent Brighton on West Hamist teisest puust . Vahepeal sai Nottingham küll kõva surve peale, kuid väga madalale laskunud meeskondlik kaitse ja Michel Kuipersi paar head tõrjet ei lasknud neil viigistada... Ohtlik moment oli 53. minutil, kui Cullip ja Oatway võtsid kahe peale maha Reidi, kuid õnneks kohtunik andis kaardi siiski Cullipile (Oatwayl seks ajaks juba üks all...). Peatselt vahetas McGhee Oatway välja... Hea võimalus tekkis veel ka Nicolasel, kuid Paul Gerrard suutis palli siiski raskustega üle küljejoone tõrjuda.
                                Lõpus sai Kingi käärlöögiürituse tõttu peahaava Cullip, kes pidi verise särgi ja haava tõttu viimased paar minutit platsilt eemal olema...

                                MoM-ile jätaks mina kandideerima Nicolase, Kuipersi ja Currie. No võiduvärava eest ka Virgo

                                Siia lihtsalt peab tabeli kopima, 9. kohast punkt maas, 22st 5 ees:

                                1 Reading 11 6 22
                                2 Wigan Athletic 11 12 21
                                3 Ipswich Town 11 7 21
                                4 QPR 11 3 20
                                5 Stoke City 11 3 20
                                6 West Ham Utd 11 1 18
                                7 Watford 10 8 17
                                8 Sunderland 11 6 17
                                9 Burnley 11 3 15
                                10 Leicester City 11 1 15
                                11 Sheff Utd 11 -2 15
                                12 Preston 11 0 14
                                13 Millwall 9 0 14
                                14 Derby County 11 -1 14
                                15 Plymouth 11 -1 14
                                16 Brighton 11 -4 14
                                17 Leeds United 10 1 13
                                18 Coventry City 11 -2 13
                                19 Wolves 10 -1 11
                                20 Gillingham 11 -10 10
                                21 Crewe 10 -6 9
                                22 Nottm Forest 11 -6 9
                                23 Cardiff City 11 -9 8
                                24 Rotherham Utd 11 -9 5

                                Sheffield United, welcome to Palookaville! Igatahes oleks tore, kui saaks ka koduvormi võõrsil omaga võrreldavaks, viik oleks tegelikkuses enam-vähem, aga kui vaadata Sheffieldi kõikuvat vormi, siis loodaks siiski võitu...

                                Positiivsust ka lõppu (mis ilmneb inimestes pärast kõiki võite):

                                Now let\'s push on for the play-offs!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X