320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • onoz9
    replied
    Siin tuleb eristada emotsionaalset ja ratsionaalset aspekti. Emotsionaalsest aspektist oleks Salahi müük loomulikult meeletult keeruline, isegi ebaõige. Aga klubi peaks keskenduma pea täielikult ratsionaalsele aspektile (küll see emotsionaalne aspekt uute põnevate mängijate näol sellele siis ka järgneb!). Ratsionaalselt asja vaadates - jah, see oleks suur kaotus, mida on raske (kui mitte võimatu) korvata samaväärse mängija palkamise näol, aga alati on valikuid. Mitte keegi pole kahjuks igavene ning Salah saab varsti 30. Tõesti, paar aastat võiks ta klubis mängida, aga rahalises mõttes oleks suvel parim aeg müüa. Minu mõte on selles, et kui leidub klubi (väidetavalt Barca ja PSG on huvitatud), kes on nõus 100m+ välja käima, siis võiks korrata seda, mida Coutinhoga tehti, kus tegelikult pärast müüki muudeti tiim ostudega tugevamaks (VVD, Alisson, Fabinho). Salah ja Mane on kohe 30, Thiago kohe 31. Firmino on 30 ja Henderson 31. Tegelikult on viimane aeg klubil keskvälja tugevdada (ning Salahi müümisel ehk ka rünnet). Kui selleks oleks vaja lisaraha ning vanemate mängijate müümine on selleks ainuke jätkusuutlik lahendus, siis noh...miks mitte.

    Ega siin lihtsat otsust ei ole kindlasti. Jõudu ja edu selle otsuse tegijatele Liverpoolis (arvan, et siin on Kloppil suur sõnaõigus)

    Leave a comment:


  • Wingback
    replied
    ...lähtusin siin eelkõige sellest et "it's only money" (eriti Euroopas hetkel toimuva ajal on mu meelsus selline) ja ühe mehe pärast klubi finants küll kohe kindlasti kraavi ei keera. Kui ta enam ei tooda, saab temast lahti ka ja asendusi otsida siis. Staarmängijad on niikuinii suur kulu, st negatiivne investeering. Coutinho'ga meil + - skaalal vedas hästi, aga ta ei olnud ka nii tipp.

    Leave a comment:


  • mcnamara
    replied
    Ei ole nõus. Klubi peab suutma omanikele ka tulu teenida ja Salahi müügiks on just õige aeg - enne kui ta kiirus kaob ja vigastused kimbutama hakkavad. Igasugu agentide mokale mett määrida pole samuti õige.
    Tore meeskond see praegune, aga tema aeg on peagi otsas.

    Leave a comment:


  • Wingback
    replied
    Salah lepingu pikendamine venib nagu tatt. Arusaadav et agent pressib klubilt välja nii mis suudab ja klubi jällegi kõigele vastu ei tule. 4a lepingu puhul (millest on meedia sõnul jutt), on oht et kuskilt maalt ei ole see enam niipalju väärt, aga minuarust oleks ikkagi väga huge gamble temast ilma jäämine. Meil on ikkagi tiimis mõned asendamatud mehed ja Salah ja VVD on 2 sellist. Klubi poolt paistab olema leverage see, et sel suvel on suurtel klubidel võimalus sebida sellised mehed nagu Mpappe & Haaland, mis ahendaks Salah võimalusi, aga suvi hiljem muidugi juba tugevam seis. Mina igatahes olen veendumisel, et Salah punnitamisele peab vastu tulema, ei tahaks temast ilma jäämisega kuidagi näppu lõigata. Kuskilt mujalt v kellegi teise pealt pigem võiks kokku hoida.

    Leave a comment:


  • mcnamara
    replied
    Kuna võideti, jätan krõbedamad sõnad ütlemata. Vastikult vägivaldne vastane, seda küll. Esimene poolaeg meeldis rohkem, mängus oli tempot ja pall liikus veidi paremini. Diaz väga hea, Keita algkoosseisus taas kaitsesuunaliselt ohtlik valik. Töö tehti kenasti ära ja kergendusega sai õlu lõpuni joodud.

    Leave a comment:

Working...
X