Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kaala
    replied
    Ma arvasin, et Manu on sitt, aga Arsenali vaadates nii hull ei tundugi. See on ju täielik relegatsiooni tase. Mis juhtunud on? Miks nagu mingit plaani pole, ainult desperate üritused ja lambid pallikaotused? Materjali ju on

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Ei ole enda feedi sattunud väga infot. Millised tuuled muidu Põhja-Londonis puhuvad? Sack imminent või on veel juhtkonna usaldus?

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Kus PEA on?
    Calf problem for Aubameyang.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Kus PEA on?

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    12 aastat teie juures olnud vennike tähistas ka südamest. Kuidas suhtusite?
    Miks ta ei oleks pidanud tähistama. Vana Sotoni poiss lõi Sotoni eest värava.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    12 aastat teie juures olnud vennike tähistas ka südamest. Kuidas suhtusite?

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Press A to Delete club? A

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Väärt punkt liidrigruppi kuuluva satsi vastu ning eemaldumine väljalangemistsoonist.

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Sellel klubil on katk küljes. (mitte kasutaja)

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    aga Auba ei ole alavormis?

Kui on, siis kas ei peaks tipus alustama mees, kes vähemalt on valmis ennast loomaks jooksma?
    Kui ei ole siis... noh, vt kommentaari 31-aastase kohta 55 mln£ lepinguga...
    Eri probleemid. Laca mängib meie skeemis kohta mis talle ei sobi viimased mängud või on tipus olles lihtsalt füüsiliselt vajaka jäänud - ikka jääb pool meetrit puudu et ära lüüa. Auba saab aga neetult vähe palli. Ma ütleks et Auba väravamõõn ja suuresti ka Laca oma tuleb meie täiesti kutust poolkaitsest. Kui ründajad saavad mängu peale 2 reaalset väravavaõimalust siis seda on selgelt liiga vähe ju.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust

Kui on, siis kas ei peaks tipus alustama mees, kes vähemalt on valmis ennast loomaks jooksma?
    Laca on kindlasti rohkem vormis kui Auba.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
    Pole hate, alavorm. Vôimalusi saanud mitmeid. Tahaks seal 10 peal kas saka-t vôi esr näha.

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Pole hate, alavorm. Vôimalusi saanud mitmeid. Tahaks seal 10 peal kas saka-t vôi esr näha.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
    Ma tegelt ootan juba järgmist mängu. Täiesti uudne seis. Kas Arteta teeb muudatused mis vaja? ... ônnex 2 venda ise mängisid end välja aga siiski. Willian, Lacazette ei peaks ka alustama.

Tierney vôiks Kapteniks insta panna.
    Ma täitsa ausalt ei saa aru Lacazette'i hate'ist.

Muidugi pole ma nii palju Arsenali mänge vaadanud kui teie, aga Tottenhami vastu oli see mees kõikjal. Töötas väga energiliselt ja pühendunult tagasi ja proovis ründepoolel kasvõi ise palli üles kanda, võimalusi tekitada jne.
    Samal ajal Auba oli totaalselt nähtamatu ja kasutu.

Muidugi hooaeg on veel noor ja segadus klubis kaasa ei aita just... aga mul pigem jäänud mulje, et ründepoolel on Auba saanud oma unistuste lepingu ja kui ka Özil palgalehelt ära kolib, siis saate maksta täpselt sama summat edasi sarnase panuse eest teise nimega mehele. Võib olla muidugi, et tema esitused paranevad kui üldine olukord rohkem järjele saab. Samas seda ei usu küll hetkekski, et oleks tasunud 31-aastasele Aubale pakkuda 3ks hooajaks 350 tuh per week ehk ca 55 mln poundi sisse toovat lepingut.

Võimalik, et söön hiljem sõnu selles osas muidugi.

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Ma tegelt ootan juba järgmist mängu. Täiesti uudne seis. Kas Arteta teeb muudatused mis vaja? ... ônnex 2 venda ise mängisid end välja aga siiski. Willian, Lacazette ei peaks ka alustama.

Tierney vôiks Kapteniks insta panna.

Leave a comment:

Working...
X