320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • wutt
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    #majonees
    Vanasti kutsuti neid homodeks

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust

    #majonees

    Leave a comment:


  • ElNino9
    replied
    Diego? Kahju, et see polnud Manolas.

    Leave a comment:


  • Iceman
    replied
    Diego on homo

    Mina küll tema üle uhke ei oleks, kui ta Juve mängija oleks. Aga eks Romakad siis ongi sellise rikutud mõtlemisega ja arvavad, et see Diego tegu oli lahe ja uhkusega võib sellise labase käitumise tüüpi kutsuda legendiks..

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied
    DIEGO ON LEGEND!

    Leave a comment:


  • GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Kes ei tantsi, on Rizzoli

    Pigem Rocchi- Rizzoli on sellel hooajal kahes Juve kaotusmängus osaline olnud.

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied
    Kes ei tantsi, on Rizzoli

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Spalletti ei ole veel AS Romaga kodumängu liigas kaotanud. 16 mängu, 13 võitu ja 3 viiki. Kui siia veel lisada Garcia viimased kaks kodumängu, siis detsembri lõpuks on võimalik tähistada tervet aastat kodus kaotuseta!
    V Õ I M A S!



    #majoneesi
    Lisatud failid

    Leave a comment:


  • cannuman
    replied
    Salah on egiptuse jumal jah. Hakake talle püramiidi ehitama.

    Leave a comment:


  • count
    replied
    GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!
    MOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    SAAAAAAAAAAAAAAALAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!
    3-0 DELLA ROMA




    Võimas mäng! AS Roma seksuaal-stiilne! Kõik mehed olin nagu näljased hundid põhja Alaskas,kes kohtasid just lambakarja. Võeti, nii eest kui tagant. Näidati võimu, näidati kes on maailma parim klubi. Näidati kus on maailma kõige kõvemad keskpoolikud, näidati kus klubis on maailma kõige seksuaalsem rünnak. Ühesõnaga kõik jutud ja viled! 1927!

    Spalletti idee 9gol ja Perotti kordamööda panna ülevalt juba palli tagasi võitma toitis korralikult. Pall ei jõudnudki enamus mängust Rooma poolele. Kui pall kaotati, võideti see ka kohe väga agressiivse ja mõtestatud keskvälja mänguga tagasi. Perotti oli ülimalt näljane ja lüpsas paremalt ja vasakult. Dzeko ei saanud skoorile, kuid võimalusi ja musta tööd tegi viie värava eest, maailma number 1! Salah? Kas siin on üldse sõnu vaja? Mis saab jaanuaris, kes täidab tema koha? 12 mängu ja tootnud 12 (8+4) väravat. Kui kohtunik poleks täiesti arusaamatul põhjusel kontrat ära võtnud, siis oleks lõpetanud nelja väravaga. Lisaks peale hatricki löömist ei tahtnud enam vastaste puurivahti alandada ja söötis ideaalse võimaluse meeskonna kaaslastele. #whothefuckismessi!!!
    Kui keskpoolikusse vahetati sisse peale DDR-9gol-Stootmani veel Gerson ja Paredes sai kogu maailm näha maailma kõige võimsamat poolkaitse liini - pm võis sel hetkel juba salvrätikud ja libesti välja võtta - keskväljal enam seksikamaks mäng ei lähe mitte kusagil. See on totaalne dominatsioon. See on olevik ja tulevik. See on JALGPALL! Kaitses, eriti just õhus, oli Fazio tõeline AlfaHunt - loom. Nõrgim esitus oli ehk Peresel,kes pole veel meeskonda sulandunud.

    ON AINULT ÜKS ROOMA! AINUS KLUBI ROOMA LINNAS! GRANDE ROMA!!! TI AMO!!!

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Korralik esimene poolaeg. Enamvähem terve poolaeg on Bologna olnud raske surve all. Poolkaitse toodab söötudega, rünnakul on ilusad avanemised. Salah järjekordne värav. Murekoht on kaitseliin, kus ei osata ülesandeid ära jagada ja nii sai Sadiq ühe päris ohtliku kontra tehtud. Sadiq on päris hea mängumees, Dzeko vahetuseks sobiks praegu ideaalselt. Omab isegi paremat tehnikat sellise suure koljati kohta. Esimesel poolajal Bologna kindel parim mees.

    Teisel poolel üritaks mitte nii seksikalt ja uljalt rünnata, sest nii saab kindlalt Bolgona vähemalt ühe super võimaluse veel. Väljakul on kolm maailmklassi supertsaari, kes saaks ilusasti keskel kinni parkida ja siis vaiksel vaadata kui Bolgona liiga uljaks läheb ja siis nõelata. Kui teise värava äre lööme, siis Perotti asemel Paredes sisse, kui väravat vaja, siis Sharaawy.

    DAJE!

    Leave a comment:


  • count
    replied


    AS ROMA (4-2-3-1): Szczesny; Bruno Peres, Fazio, Rüdiger, Juan Jesus; De Rossi, Strootman; Salah, Nainggolan, Perotti; Dzeko.
    A disposizione: Alisson, Crisanto, Marchizza, De Santis, Seck,Pellegrini, Paredes, Gerson, Iturbe, El Shaarawy.

    Fazio kaitses tagasi, DDR+Strootman+9gol= maailma parim poolkaitse, Dzeko-Salah & PerTotti hoolitsevad väravate eest. Paredesel kergem vigastus EL mängust ja alustab pingil, seega standardite andjaid nagu pm polegi. DDR on ka kerge pauguga, aga siiski alustab. Kui plaan A ei tööta, siis plaan B jaoks on pingil viis Primavera poissi. Arvestades vigastuste arvu, siis ei saanud see rahvuskoondiste paus paremal ajal tulla. Lisaks lubas Spalletti, et Mario Rui alustab järgmine nädal Primaveradega treeninguid!

    FORZA ROMA!!

    Leave a comment:


  • count
    replied
    AS Roma - Maailma seksikaim klubi! 15 (11+4) liigamängu ja löödud on 38 väravat. Euroopa Liigas 12 väravat neljas mängus - poleeeee paha! Dzeko esimene start ja kohe oma saldole veel kaks väravat otsa. Nüüd siis ELis 2 väravat, koduliigas 10 väravat ja riigi eest 3 väravat sel hooajal - maailma parim!

    Teine poolaeg jätkus sama kummaliselt nagu esimene. Kõige imelikumad olid Spalletti vahetused. Näha oli, et Dzeko oli juba 70ndal minutil täiesti läbi ja suutis vaevu kõndida. Kõik poolkaitsjad said ka maksimaalse tambi, niiet ei kujuta ette kes see Bolgona vastu nv need puhanud mehed peaks olema kes mängu alustavad. El Sharaawy ja 9gol olid vähe kahvatud. 9gol sai õnneks kirja värava, kuid muidu mänguliselt oli võõras. Juan Jesus ja Iturbest ei hakka rohkem midagi rääkima. Keegi ei tunneks kahju, kui nad täna lennukist maha jäetakse. Gerson toodi vahetsusest alguses sisse ründava pooliku kohale, kuid kahjuks ei säranud ka tema väga suurelt.

    Kohustuslikud 3 punni käes, tabelis kindlad liidrid ja järgmises mängus saab esikoha juba garanteerida ka matemaatiliselt!

    GRANDE 1927! THE ONLY CLUB IN THE CITY!

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Väga kummaline esimene poolaeg. Esmalt sai Juan Jeesuse räiest eksimusest Wien võimaluse värav lüüa, mis reaalselt üle joone ei läindu, kuid kohtunikud lugesid selle ikka ära - no problem. Siis kiirelt Dzeko viigistas Perese tsenderusest ja 10 minutit hiljem lõi DDR vastaste vv ja kaitsja eksimusest Hundid juhtima. Juan Jesus peab lahkuma. 45 minutit agooniat. DDR tarbib euroopas mängides mingit ainet, sest muidu agressiivne mees on ELis vapsee level 200% agressiivne ja peaks punase kaardiga juba ammu pesus olema (hea CV oleks, kaks euroopa mängu, kaks punast). Vastased sukelduvad ka ikka päris korralikult ja kohtunik on alla igasugust arvestust. Sellises tempos on mängu lõpuks väljakul 9 meest ja Stoot ja DDR punasega läinud. Lisaks loetakse kõik audid ja nurgalöögid vastaste kasuks, kuigi peaks Rooma omad olema. Euroopa liiga kohtune tase vist ongi selline, et ei kannata kriitikat?

    Igatahes teisel poolele Gerson Strootmani asemele, Marcizza DDRi asemele ja Dzeko võiks ka puhkama saada ja las Iturbe jookseb. Peale mängu võiks Juani Viini jätta.

    DAJE!!!

    Leave a comment:


  • count
    replied


    AS ROMA (3-4-2-1): Alisson; Rüdiger, De Rossi, Juan Jesus; Bruno Peres, Paredes, Strootman, El Shaarawy; Nainggolan, Perotti; Dzeko.
    A disposizione: Szczesny, Fazio, Marchizza, De Santis, Gerson, Iturbe, Salah.

    Peres ja Sharaawy mängivad poolkaitses ääri ja 9gol ja Perotti ründavaid keskpoolikuid Dzeko taga. Polegi vist sellist gemüüset veel sel hooajal näinud. Marchizza olevat eile Primaverade eest 30 minuti mänginud, seetõttu ei tule tema alustamine kõne alla.

    FORZA ROMA!

    Leave a comment:

Working...
X