Algselt postitas Halb ründaja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
S.S. Lazio
Collapse
X
-
RIP David Silva üleminek
Tuletage meelde, aga kas mitte Laziol pole see juba mitmes kord kui kõik on tehtud aga mängija ei anna ennast kohale?
Leave a comment:
-
Indrek ei olegi veel kuulnud? Pärast homsete mängude lõppu tuleb kokku komisjon Juve kontoris ja iga Immobile daivi eest võetakse -5 väravat maha. Hea kui kümmegi järgi jääb lõpuks.
Pange kogu see kohtunikusüsteem koos selle VARiga põlema. Kaks viimast vooru pandi sellist paska, et Byron Moreno oleks ka uhke. Täitsa ime, et Immobile väravad ära loeti. Oleks võinud ju ikka jooned veidi loomingulisemalt ka vedada.
Leave a comment:
-
Kokkuvōttes oli see hooaeg kōvasti ōnne. Hüpati üle oma varju ning minu meelest neljas koht on igati teenitud ja tubli tulemus! Hea töö! Ōnnitlused Cirole
Leave a comment:
-
Mobiile on tõesti by far suurim eit olnud see hooaeg ka minu arust. Selline "parimate" päevade Crissu juba. Muidu tubli ründaja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustKõik teised=ründaja kavalus. Immobile või mõni muu Lazio mängija... daiver, kloun ja ebasportlik.
Stabiilselt. Veits üle ei pinguta sellega juba?Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustEi saa õelda, et Immobile tegevus mulle meeldib aga samas tõesti ei saaks teda ka eraldi välja tuua pikast ründajate nimekirjast, kes tihti "kukuvad", ega see Ronaldogi väga jalgel püsi jne.
Kuskil on muidu listi ka "enim pendlaid teeninud" ründajatest? Mu sisetunne ütleb, et seda nimekirja peaks küll Immobile pika puuga juhtima. (Võin muidugi ka eksida).
Ja tõsi, Ronaldo ka ei püsi liialt hästi jalgel, aga samas temalt vist päris selliseid asju pole tänavu silma jäänud?
Leave a comment:
-
Ei saa õelda, et Immobile tegevus mulle meeldib aga samas tõesti ei saaks teda ka eraldi välja tuua pikast ründajate nimekirjast, kes tihti "kukuvad", ega see Ronaldogi väga jalgel püsi jne.
Leave a comment:
-
Kõik teised=ründaja kavalus. Immobile või mõni muu Lazio mängija... daiver, kloun ja ebasportlik.
Stabiilselt. Veits üle ei pinguta sellega juba?
Leave a comment:
-
Vahest see publikuvaegus toodab ka. Ehk siin siis Cagliari loots Zenga rändib üle staadioni Immobilele (vabatõlkes): "T*ra küll, ta kukub ju pidevalt. Täielik kloun."
Võib vist nõustuda küll.
Leave a comment:
-
Kaks viimast vooru saab full-Zeman minna
Interile võiks küll veel tagatulesid näidata. Conte nuttu ja hala on alati tore kuulata.
Leave a comment:
-
Verona 1-5 Lazio
Mehed on oma mängusaapad üles leidnud. Teine koht on punkti kaugusel. Ciro teine värav oli šedööver.
Leave a comment:
-
Kurat... imepisike teoreetiline vōimalus on veel, et ei saadagi CL-i. Selleks peab Napoli vōitma Cl-i ja Roma EL-iSiis oleks vaja top 3s lōpetada... Aga noh... aint gonna happen!
Leave a comment:
-
Cragno pani natuke hullu, aga korralik esitus ka Laziolt.
#Mikihiir
#Inzaghiball
Leave a comment:
-
Eino... nagu FIFA 20 ball posession miljon, shots on goal miljon. Vastased posession null shots on goal 1 ja seis on vastastele 1-0. Te ei kujuta ette, kuidas mul närvid läbi on juba...
Edit: MOTHER of god, lōpuks lōpuks ometi tuli ära! CL järgmine aasta, üle pika piiiiikaaaa ajaorgasmo
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: