320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Läbuuuu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustBalotelli vastu penalti - kohtunik ei anna.
Balotelli vastu penalti - kohtunik annab, aga siis peale vilet lüüakse koll + wtf, kui kohtunik annab värava kivinäole.
Põhimõtteliselt on Balotelli löönud nüüd 12 väravat koondise eest. Kas keegi teab, millist FIFA/UEFA/FIGC otsa peab teavitama, et nad võtaksid arvesse türbelkohtunike röövimiskoefitsiendi?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkessullesõnaandis?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustOi vabandust, Itaalia alafoorumis käimiseks on vaja esipedeka luba. Mad mad world.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkas su boyfriend ei kutsunud sind jaaniussi otsima, et siin homoerootikast ja pedekatest kirjutad?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustMa iseloomustan kaasfoorumlast, Jas " Balotelli on mu jumal ja kangelane " per.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustsa oled tegelt paroodia account, eks?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustFrancesco Totti:
Mängis vist Fiorentinas? Ühe hooaja sai Serie-As kirja ülejäänud kahjuks mängis ProLigas pingipoissi."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustFrancesco Totti:
Mängis vist Fiorentinas? Ühe hooaja sai Serie-As kirja ülejäänud kahjuks mängis ProLigas pingipoissi.
Markku, nimeta mulle 3 Lazio meest, keda tavaline vutifänn teab ja seostab esimese asjana Lazioga.
Muidu võid mu nokut imeda.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustOT:
Markku, nimeta mulle 3 Lazio meest, keda tavaline vutifänn teab ja seostab esimese asjana Lazioga.
E:Ja noh võrdluseks Roma: Stekelenburg, Pjanic, De Rossi, Lobont, Pjanic, Osvaldo, Totti, Taddei ja loomulikult see va Strootman
Kommentaar
-
Franc...Meintz tõi juba pointi väga selgelt välja. Ehk kui võtta sellist lambifänni siis rioma on väga pildist väljas ja ega peale DeRossi ja titty ju kedgi teist nagu pähe ei tulegi. titty ja DeRossi kuulsus siiski koondise poolt välja imenud.
Laziost: Klose, Hernanes, Candreva tänapäeva pildis. Ja päris ausalt ma eelistan häid mängijaid kellel pole kuulsust nagu Candreva näiteks mingile tätoveeritud perverdile kuskil Milanis.
Kui võtta sajandivahetuse meeskonnad siis võid julgelt oma noksi limpsida...vot seal on Laziol maailmakuulus meeskond väga kõvade vendadega.
Aga kokkuvõtvalt jah peale Klose ju sellist kuulsat venda pole, kui me räägime väga piiratud teadmistega jalgpallihuvilisest. Klose on 2015ni Lazio ridades. Titty paneb oma pasased putsad nurka ja DeRossi liitub Mourinhoga järgneva kuu jooksul.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar