Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balotelli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Amos
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    See siin on foorum. Kas sa tead misasi on foorum ? Mine uuri siis, kui ei tea.
    Tean küll. Aga miskipärast kasutajad kellel ei ole vähemalt neljakohaline postituste number või 10 aastat vana kasutaja ei tohi samasugust si**a suust välja ajada nagu alfad siin? Mingid vanad kärsad ainult seletavad mida tohib teha ja mida mitte ja panevad paika kes ajavad asjalikku juttu ja kes mitte. Käige per*e kuradima "spetsialistid".

Teiseks. Kui teid filmida/pildistada terve treeningsessioon siis saaks KINDLASTI panna kokku samasuguse kollaaži ja jätta mulje, et te ei pinguta.
    Balotelli on lihtsalt keegi kes on meedia poolt välja valitud, et oleks millest rääkida.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas LambiPirn Vaata postitust
    Mis sitt see nüüd siis on? Kas Balotelli pole suutnud vahepeal väga kasulik jalgpallur olla? (tõsi, see oli viimati päris ammu...) Mõlemad on ründajad, eks? Mitu väravat Costa MM-il lõi ja palju Balotelli? Ja mingi austus särgi vastu veel mängu tuua Costa puhul? Päriselt? (endale meeldib pigem Costa neist kahest, a see jutt on täielik jama ju...)

Kui sa arvad, et võid treeningutel pingutada poole võimsusega ja teha asju nii nagu sina tahad, siis tihtilugu kandub see üle ka mänguväljakule ja leiad, et sa ei peagi endast alati 100% andma ja sa võidki tujutseda väljakul ja see on normaalne, sest ma olen ju "Balotilli" ja kuna ma olen "Balotilli" siis ma võin ka treeningutel käituda nii nagu mina tahan ja teha asju omamoodi.Saan aru kui Balo oli seal niivõrd väsinud jne... kuid see on tema korduv käitumine.

Kui sa tunned, et pole valmis nii füüsiliselt kui vaimselt endast MM-il 100% andma siis oleks aus see kellegile teisele anda, kes on valmis pingutama 100% vääriliselt ja platsil oma ego allaneelama.

Kuidas saab Prandelli oma taktikaid ellu viia kui üks mees otsustab platsil iseenda emotsioonide järgi tegutseda, tänu sellele on kogu meeskonna mäng halvatud ja see on sama hea kui mängida 1 mees vähemuses.

Minule ei tundunud, et Costa oleks ilgelt tujutsenud platsil,lisaks arvestades seda, kui palju meest lapiti siin hooaja lõpus , siis oleks treenerist üldse olnud aus Costa puhkama koju jätta.

Leave a comment:

• LambiPirn
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Mis puutub lapsepõlve, siis väga keerulise taustaga ning iseloomuga Diego Costa näiteks suudab oma hetkeliste ärakeeramiste- pööramiste vahepeal ka väga kasulik jalgpallur olla.
    Lugupidamatus kaasmängijate, treenerite ja itaalia särgi vastu ei ole vabandatav raske lapsepõlvega.
    A la " Mu vanaonu näppis mu nokut, seepärast ma ei oskagi lugeda. "
    Mis sitt see nüüd siis on? Kas Balotelli pole suutnud vahepeal väga kasulik jalgpallur olla? (tõsi, see oli viimati päris ammu...) Mõlemad on ründajad, eks? Mitu väravat Costa MM-il lõi ja palju Balotelli? Ja mingi austus särgi vastu veel mängu tuua Costa puhul? Päriselt? (endale meeldib pigem Costa neist kahest, a see jutt on täielik jama ju...)

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas 83 Vaata postitust
    Täiskasvanud inimesed vaidlevad foorumis, et millal Balotelli täiskasvanuks saab... Kuidas te suudate temast nii palju kirjutada koguaeg kui ta nii "mõttetu sitakott" on?
    See siin on foorum. Kas sa tead misasi on foorum ? Mine uuri siis, kui ei tea.

Mis puutub lapsepõlve, siis väga keerulise taustaga ning iseloomuga Diego Costa näiteks suudab oma hetkeliste ärakeeramiste- pööramiste vahepeal ka väga kasulik jalgpallur olla.
    Lugupidamatus kaasmängijate, treenerite ja itaalia särgi vastu ei ole vabandatav raske lapsepõlvega.
    A la " Mu vanaonu näppis mu nokut, seepärast ma ei oskagi lugeda. "

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Täiskasvanud inimesed vaidlevad foorumis, et millal Balotelli täiskasvanuks saab... Kuidas te suudate temast nii palju kirjutada koguaeg kui ta nii "mõttetu sitakott" on?

Leave a comment:

• Solfice
    replied
    Hõumi laav!

Balotelli's agent:"At the moment he is sad,alone,desperate".This is y'day pic of Balotelli in disco

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas staykool Vaata postitust
    Teen ettepaneku nii Cunt kui ka tema ettepanek Camoranesi igaveseks lollide läbusse tõsta, igavesti lollide läbusse tõsta.
    Sina mine tee oma õele abieluettepanekut.

Jose Mourinho in 2009: "In 5 years time we will still be asking the question, when will Mario Balotelli grow up." How right he was!

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust

ühtlasi teen ka ettepaneku selle värdja teema siit Itaalia foorumist igaveseks kustuda või kuskile lollide läbusse tõsta

teen ettepaneku selle laululinnu sõnad postitada tema teemasse läbus.

Leave a comment:

• staykool
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust

ühtlasi teen ka ettepaneku selle värdja teema siit Itaalia foorumist igaveseks kustuda või kuskile lollide läbusse tõsta
    Teen ettepaneku nii Cunt kui ka tema ettepanek Camoranesi igaveseks lollide läbusse tõsta, igavesti lollide läbusse tõsta.

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• F.Totti
    replied

See nägu ja olek räägib kõige eest!

Kõik on Balotelli vastu ja mees tegi ülihea turniiri!

Kaasaarvatud meie siin foorumis oleme talle kõvasti liiga teinud.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Lisame siia mitte-kõige-positiivsema suhtumise treeningutesse (vt postitusi eespool)

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas 83 Vaata postitust
    Lausmentaliks? See "Yeah I could have scored to Costa Rica, you are right. But then?" koht oli natukene kahtlane, aga muidu täiesti tõsi ju. Itaallastel on lihtsam süüdistada ühte neegrit kui "omi poisse". Kui tal läheb hästi, siis ok. Normaalne. Kui tal kasvõi natukenegi halvasti läheb. Pu**is. Mõttetu ahv. Loomaaeda. Sellise pinge all ongi võimatu koguaeg oma A-mängu näidata.
    Algselt postitas malagar Vaata postitust
    No mida see Balotelli nüüd nii valesti tegi siis Jumal küll. Terve koondis oli sitt sellel MMil. Ei olnud ta mingi erand, keda eraldi välja peaks tooma. Kogu kamp peab ikka korralikult peeglisse vaatama. Alagrupi kusikutele tehti ära. Aga muidu mindi ikka suurelt lati alt läbi. Ja seda kõik koos.
    Staarründajad on ennegi puid alla saanud- vt nt del Piero ja EM2000 või Totti ja EM2004. Kui Balotelli tunneb, et ta saab puid alla kuna ta on mustanahaline, siis on see tema probleem. Tegelik probleem on selles, et kui Itaalia teised vähesed tippmängijad (Gigi, Pirlo, DDR) tootsid, siis Balotelli kaks viimast mängu olid totaalsed ja tujutud lati alt läbijooksud. Uruguai vastu tegi Balo poolajaga 15 pallipuudet, 4 viga ja teenis kollase, mis jätnuks ta järgmisest mängust eemale ja Kostariika vastu jättis ta lihtsalt mängimise ühel hetkel pooleli.

Lisame siia mitte-kõige-positiivsema suhtumise treeningutesse (vt postitusi eespool) ja kasvõi asjaolu, et Balotelli oli ainus, kes ei jäänud peale viimast kaotusmängu Prandelli lahkumiskõne kuulama ja tõmbas riietusruumist nahui- mis jätab välise mulje justkui meest ikka väga asjad ei koti)- siis pole ju mingist küljest üllatav, et ta teistes rohkem puid alla saab.

Leave a comment:

• malagar
    replied
    No mida see Balotelli nüüd nii valesti tegi siis Jumal küll. Terve koondis oli sitt sellel MMil. Ei olnud ta mingi erand, keda eraldi välja peaks tooma. Kogu kamp peab ikka korralikult peeglisse vaatama. Alagrupi kusikutele tehti ära. Aga muidu mindi ikka suurelt lati alt läbi. Ja seda kõik koos.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Ei ole antud võimalust?

Naljakas et (enamus) teised mängijad saavad inimese moodi oldud nii Interis, Citys, Milanis kui ka Itaalia rahvuskoondises. Ju ikka on pärdikust immigrandil endal ka veidikene süüd.
    Ei usu, et enamusel selline lapsep6lv ka on olnud nagu temal.
    Ning v6imaluse andmise all pidasin ma silmas meediat ning "fänne"

Leave a comment:

Working...
X