Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vanakoolimees Ambrosini on tiimis nüüd nii ilmselges vähemuses, et vaevalt tema enam treeningutel sõna julgeb võtta. Ja Boatengist ja Balost saavad kindlasti suured sõbrad. Olen üsna kindel.
Kuidas üks mees saab olla selline idioot? Raske kohe uskuda, sooviks teada mehe enda IQ`d, see üle 80 olla küll ei saa.
riskin intelligentsi hukkamõistuga ja tunnistan ausalt üles - ka mul on olnud olukordi, kus vesti selgatõmbamine normaalselt ei õnnestu. õnneks seda miljardid ei näinud. enda IQ'd pole reaalselt mõõtnud, aga mitu-mitu aastat tagasi siin foorumis lingitud test soovitas mul liituda mingi mensa wannabe'ga. kahtlustasin scami. mis su IQ on? mis sa teeks, kui tuleb välja, et Balotelli IQ on suurem kui sul?
Veidi statistikat Balotelli penalti realiseerimise kohta:
6/6 Inter
9/9 Manchester City
1/1 Milan
1/1 Italy
17/17 KOKKU
Pole paha.
...ja see pagana eksimus tuleb mitte Milani mängus, vaid Itaalia koondises. Kindlasti veel otsustav penalti. Siis on kõik selle statistika unustanud.
Muidu aga retsept! Tõesti ulmeliselt hästi löönud neid siiani!
What a debut. From the very start until converting a last minute penalty Super Mario dribbled, volleyed, nutmegged, made angled drives, unleashed absolute screamers, crossed dangerously, ran riot and thundered in free-kicks. Oh yes he also scored the opener. Scintillating.
Leave a comment: