320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2016/2017

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #76
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    paneb selle nädala ka juba lukku? - https://streamable.com/mx8d


    võib panna jah, tundub, et lihtsad väravad pole tema teema
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar


      #77
      Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
      Roma väravad selle hooaja ametlikes mängudes:

      1 omavärav vastaselt
      6 penaltit
      2 rünnakust väravat Udinese vastu, kes nagunii oli juba 2-0 kaotusseisus
      3 norm väravat
      Uuendus.
      Instagram

      Twitter

      Eesti Lokomotiv Moskva fännid

      telekavaataja.blogabet.com

      Kommentaar


        #78
        Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
        Uuendus.
        uuenda siis vähemalt õigesti eksole

        Kommentaar


          #79
          Algselt postitas cannuman Vaata postitust
          uuenda siis vähemalt õigesti eksole
          No võtame teisipidi:



          PS! tunnistan, et Crotone mäng ununes ära vahepeal.
          Instagram

          Twitter

          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

          telekavaataja.blogabet.com

          Kommentaar


            #80
            Vooru kook?

            Kommentaar


              #81
              Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
              Vooru kook?
              Siit ka vastus minu kolm vooru tagasi esitatud küismusele, miks ta ei ole kuskil top10 klubis mängimas. Samas Marchetti on pannud vähemalt kümme samasugust ja hullemaid, kuid siiski on kindel Itaalia kolmas valik.
              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
              sigpic

              Kommentaar


                #82
                Vahelduseks võiks ju ka hooaja keskel midagi pikemat kirjutada. Laias laastus on viiendik hooajast läbi (mulle võib arvutusvead andeks anda, sest lõppude lõpuks olen ma Juventuse poolehoidja) ning väikese vahekokkuvõttena võib vaadata, et kes ja kuidas on senisel hooajal tooni andnud, kes on positiivselt/negatiivselt üllatanud ja mis muu on silma hakanud.

                Ehk lühidalt hooaja esimese viiendiku võitjad ja kaotajad osa 1


                Kaotaja: Crotone
                Rakvere Tarva Jalgpalliklubi fännidel on kindlasti oma lemmikklubi selleks hooajaks olemas, sest Crotone paneb üsna samalaadse hooga. Minu silmad pole reaalselt sellist sitta nagu Crotone Serie As tänavu on varasemalt näinud. Nii nõrga hooaja alguse leidmiseks minna 20 aasta taha kui Padova alustas kunagi sarnase 7 mängu / 1 punkt saldoga. Viimased teenisid küll lõpuks 24 punkti, aga kui aus olla, siis olen väga kahtlevad seisukohal, et Crotone sarnase punktisummani jõuaks, sest koosseis tundub erakordselt suvaline ja lisaks puudub meeskonnal ka koduväljak. Hetkel mängib meeskond oma "kodumänge" 600 kilomeetri või kui soovite, siis 7 tunnise autosõidu kaugusel ehk piltikult oleks see võrreldav sellega, et Flora mängiks oma kodumänge Vilniuses. Nii pole imestada, et nädalasisestel mängudel on staadionil umbes 10 "kodumeeskonna" fänni. Parem pole seis ka nädalavahetuseti, sest hetkel on publikunumbrid Premiumliigalikulid (vastavalt 800-600-600 pealtvaatajat). Piinlik.

                Võitja: Chievo
                Chievo on mulle umbes sama ebasümpaatne nagu countile ümara maa teooria uskujad või Mustangile Asamoah ja sestap tahaks hirmsasti leida põhjuseid, miks Chievo tänavu pole äge. Aga see on väga keeruline. Võiks ju rääkida, et vastased on olnud meeskonnal lihtsad, aga see oleks vale, sest meeskonna senine graafik on olnud üks liiga keerulisemaid ja hetkel on mängitud nii Interi, Napoli, Fiorentina, Sassuolo kui ka Lazioga. Võiks ju väita, et Lendavate Eeslite mängupilt pole ilus, aga see oleks vale, sest Chievo mäng on väikemeeskonna kohta väga ilus. Võiks ju öelda, et meeskonnas pole põnevaid mängijaid, aga seegi oleks endale valetamine, sest need paar mängu mida ma olen sattunud nägema on meeskonna poolkaitsjad jätnud supermulje ja Castro tundub üks ägedamaid keskpoolikuid terves liigas. Nii leiangi ennast seisus, kus ma olen üle aastate hakanud vaatame Chievo mänge, uskumatul kombel omamoodi isegi naudin neid ja peab tõdema, et meeskond igati väärib hetke jagatud kolmandat postiooni.

                Kaotajad: Ilicic - Kalinic
                Fiorentina eelmise hooaja top4 väravasaldo tuli suuresti (poolenisti) balkaniduo Ilicic-Kalinic pealt, kes kahepeale laksasid pea pooled lillade väravatest. Suvel ei hakanud Viola ründesuunal erilist jõudu juurde tooma, sest Ilicic on justkui leidnud uue hingamise ja Kalinic, keda ajas näiteks Napoli taga, suudeti meeskonnas hoida. Kuid selle hooaja algus on mõlemal mehel olnud erakordselt pask. Kui Viola kaitse on olnud väga korralik, siis ründes on löödud liigas värav per mäng ja Ilicic-Kalinic on kahepeale saanud saldosse ühe värava. Ühe!
                Boonuseks ka asjaolu, et ainus liigamäng, kus Viola on suutnud lüüa kaks väravat oli mäng, kus kumbki mees ei alustanud. Kui kumbki mees peale koondisepausi skoorima ei hakka, siis on Fiorentinal tänavu päris keeruline kõige kõrgemas mängus kaasa rääkida.

                Kaotajad: Inter Euroopas
                Ma saan aru, kui väiksematel klubidel pole Serie A ja Euroopa liiga jaoks piisavalt sügavat pinki ja sestap Euroopas isegi ei üritata. Täiesti arusaadav ja kaalutletud valik ning näiteks Sassuolole võiks sellise valge rätiku heitmise andeks anda. Aga Inter. Sisuliselt mängitakse meestega, kes eelmisel aastal lõpetasid toppviies (va Icardi). Meestega, kellel peaks olema räigelt duhhi, et tõestada enda väärtust ja oskusi uuele peatreenerile, et nö päris koosseisu murda. Meestega, kes peaks kolmanda ja neljanda järgu klubidest jalutades üle minema. Kuid reaalsuses on Interi hetkelsaldos kindel sissesaamine Iisraeli liiga kolmandalt ja Tšehhi liiga neljandalt klubilt, sealjuures mängupildi poolest on tegu olnud täiesti ausate sissesaamistega. Piinlik. Vähempiinlik polnud ka Roma sissesaamine Portolt, aga see selleks.

                Võitja: Simone Verdi
                Kui aus olla, siis ma ei kujuta ettegi, kas Bologna miniründaja on ka reaalsuses hea mängija, aga hooaja algus on olnud vaieldamatult vägev. Esimeses kahes voorus võttis Verdi veel hoogu, kuid kolmandas voorus pani ta Cagliari vastu sisse karistuslöögi paarikümnelt meetrilt, neljandas voorus küttis ühe hooaja ilusaima kauglöögi, viiendas voorus pani suure tõenäosusega kinni hooaja parima värava võistluse ja kuuendas voorus triblas mees kahest mehest mööda ja andis väravasöödu nii, et isegi Messi oleks kade. Kui Bologna mängis seitsmendas voorus taustaks, siis iga kord kui kommentaator ütles “Verdi” tõusis ka mu pilk ekraanile. Mees küll ei teinud antud mängus sittagi ja võib-olla ta ei teegi see hooaeg enam midagi märkimisväärset kuid vähemalt mõneks ajaks hoiab Verdi “kui tema jalal on pall, siis võib sealt räige pauk tulla” tiitlit enda käes.

                Kaotajad: Napoli ja Roma võõrsil

                Mõlemad meeskonnad on kodus olnud sisuliselt võitmatud, aga võõrsilvorm on tabeli alumise poole tasemel. Napoli on viigistanud Pescaraga, kellel on see ainus niiöelda normaalselt teenitud punkt (platsil on Delfiinid teenitud ülejäänud 2 punkti mängudes, kus vastased on suure osa mänginud vähemuses), viigistanud Genoaga ja viimases voorus saadi sisse relegatsioonitsoonis olnud Atalantalt mängupildiga, kus sinimustad väärinuks suurematki võitu kui 1:0. Vaata kust otsast tahes, aga Scudettovõitluses on kõik kolm üsna lubamatud koperdamised. Romal seis on veel hullem: hetkel on meeskonnal kirjas viis võõrsilmängu, kust on saadud viigid Porto, Cagliari ja Plzeniga ning null Fiorentina ja Torino juurest tuldi koju ilma punktideta. Tiitliheitlust arvestades kurb, et sellisel tasemel meeskonnad ise endale jalga tulistavad.

                Kommentaar


                  #83
                  hooaja esimese viiendiku võitjad ja kaotajad osa 2

                  Võitjad: Belotti ja Falque
                  Mängud, kus Belotti ja Falque alustasid koos algkoosseisus: 3 mängu, 3 võitu Bologna, Roma ja Fiorentina üle väravavahega 10-3
                  Mängud, kus Belotti ja Falque ei alustanud koos: 4 mängu, 2 väravateta viiki Empoli ja Pescaraga, 2 kaotust väravatevahega 3-5 (sealjuures üks löödud värav Belotti ja üks Falque nimel)

                  Kui hooaja alguses eeldanuks, et liiga hirmuäratavaim ründeduo on Higuain/Dybala või Milik/Callejon või Icardi/mõni Interi ründaja, kelle naist Icardi paugutab või Dzeko/Salah, siis reaalsuses on senised suuremaid paugutajad olnud hoopis Belotti/Falque, kes küll mõlemad on jätnud mitu mängu vahele kuid sellest olenemata on saadud kahepeale 9 väravat kirja. Vägisi tuleb meelde mõne aasta tagune Torino, kus äärel lustinud Cerci ning tipus lammutanud Immobile eestvedamisel jõuti väga sirgjoonelist ründemängu näidates Euroopa Liiga kohale. Saab näha, kas antud duo hoog vaibub või suudetakse sarnaselt kahepeale 35 väravani ja/või Euroopani jõuda, aga esmane väike tormihoiatus on antud ja Sassuolo peab tõsiselt pingutama, et seksikaima väikeklubi meistrivöö nende omandusse edasi jääks. Sassulost rääkides...

                  Kaotajad: Need idiood, kes unustasid Ragusa registreerida või ei pannud tähele, et mängija polnud registreeritud, mis maksis Sassuolole 3 punkti
                  Ma saan aru, et sellised asjad juhtuvad Eesti Premiumliigas. Või SerieBs. Aga kuidas saab organisatsioon, mis on omadega tõusmas Itaalia liigatipu tasemel läbi lasta sellise apsaka? Võib küll mõelda, et kaotati ainult 3 punkti, aga seal on kasvõi psühholoogilselt suur vahe, kas meeskond on
                  a) Liigas seitsemendal kohal, kahe punkti kaugusel teisest kohast (kui Pescara võit jäänuks jõusse)
                  b) Liigas kolmeteistkümnendal kohal, kolme punkti kaugusel relegatsioonist (hetkeseis)
                  Ei hakka isegi rääkima sellest, et needsamad kolm punkti võivad hooaja lõpus maksta näiteks eurokoha (ja -rahad).

                  Võitja: Franck Kessie
                  Tõstke käsi, kes oli enne tänavust hooaega kuulnud mängijast nimega Franck Kessie…(ootan)...(vaatan üle saali ringi)...(vaikus)... Seda ma arvasin. Eelmisel hooajal Cesenas mänginud elevandiluuranniklane on jalaga Serie A ukse lahti löönud, kui esimese kuue mänguga on mehel kirjas 4 väravat ja 1 väravasööt (ja et saldo ideaalne oleks, siis ka üks punane). See iseenesest polekski nii tähelepanuväärne, kui tegu poleks 19-aastase kaitsva poolkaitsjaga. Jep, lugesite õigesti, 19-aastane kaitsev poolik, kellel on kirjas 6 mänguga 4 väravat. Noormehe esilekerkimine on seda ootamatum, et eelmisel hooajal oli ta Cesenas teise noorpooliku Sensi sidekick, mis paneb mõtlema, et mis see Sassuolosse siirdunud itaallanne tervendedes veel teha oskab. See selleks. Kessiet on nüüd viimase kuu jooksul paari pandud absoluutselt kõikide Itaalia ja enamike Inglismaa suurklubidega ning võimalik, et näeme uue supertähe sündi. Julgususeks võiks olla asjaolu, et Atalanta on üldiselt tuntud tugeva noortesüsteemi poolest, mis on näiteks andnud Interile legendaardse Angelo Domenghini, Juventusele veel legendaarsema Gaetano Scirea ja Milanile...eem...Riccardo Montolivo. Aga aeg näitab, kas Kessie puhul on tegu Yaya Toure uue tulemisega või reaalsuses mingi 30-aastase aafriklasega, kes passi-skeemitamisega jätab ülitalendi mulje (nende väga hilja Euroopasse jõudnud neegrit..khmm...afroaafriklaste puhul ei või iial teada).

                  Kaotaja: Saponara (ja tegelikult pea kõik eelmisel aastal Empolis säranud mängijad)
                  Saponara on hea näide sellest, et mõnikord on kaval uppuvast laevast põgeneda. Ennast Itaalia koondise piirimaile mänginud mängujuhist olid huvitatud mitmed Serie A suured ja keskmikud, kuid miskipärast ei hakanud meeskonna number 10 ennast mujale pushima ning otsustas teha järjekordse hooaja märgatavalt nõrgenenud Empoli ridades. Kuid ilma ründe-abimeesteta Saponara mängib tänavu meeskonnas, kus ta kõrval on läbivalt puujalad, mis tähendab, et Empoli on senisel hooajal löönud 2 väravat. Et see konteksti panna, siis mainin ära, et FC “võimalik, et läbi aegade kõige sitem meeskond Serie As” Crotone on löönud kolm rohkem. Ilmselgelt on sellega Saponara kadunud nii suurest mängust kui ka koondisejuttudest.
                  Samas ei saa ka üdini kindel olla, et Saponara lahkumine andnuks parema tulemuse, sest enamik eelmise ülisärava hooaja järel lahkunud on üsna nigelas seisus. Rui läks pikaks ajaks katki enne kui ta sai Roma eest platsilegi. Mitu aastat täkk-kaitsja mulje jätnud Tonelli on sügaval Napoli pingil. Eelmisel aastal säranud Paredes on veidi vähem sügavamal Roma pingil. Peatreener Giampaolo on Sampdoriaga relegatsioonijoone piirimail ning üks suurimaid kandidaate töökaotamisele. Nagu mingi needus oleks meeskonda tabanud. Ainult poolakas Zielinski on Napoli keskväljal ilusti mänguaega saanud, aga vaadates teiste meeste saatust, siis on see justkui aja küsimus, et millal needus temani jõuab ja ta põlved teistpidi sõidetakse (ptui-ptui-ptui)

                  Võitjad: Kõikide suurklubide fännid

                  Enne koondisepausi on liigas mõneti kummaline seis, kus pea kõigi suurklubide fännid võivad hetkseisuga olla rahul. Kõik suurtiimid on saanud väga häid võite, mis annab julgustus, et neil justkui taset on. Lisaks on tabeliseis erakordselt tihe ja kõik meeskonnad tihedalt suures mängus. Klubide kaupa võttes.
                  Napoli- Milik on täkk ja aus Higuaini asendaja, Callejon hästi esile kerkinud, poolkaitses ja kaitses on kõvasti potentsiaali, Euroopas mäng lippab ja Meistrite Liiga koht näib väga reaalne.
                  Roma- Totti on jumal, Dzeko näeb välja nagu jalgpallur, igas liinis on potentsiaali ja meistrite liiga koht näib igati reaalne.
                  Milan- Bacca on täkk, noored nagu Niang-Donnarumma-Romagnoli on korralikud ja meeskond näib üle aastate välja Meistrite Liiga kohale võitleja.
                  Lazio- Immobile on täkk, noored nagu Anderson-Keita-Milinkovic-Savic on korralikud ja meeskond näeb üle aasta välja Meistrite Liiga kohale võitleja.
                  Inter- Icardi on täkk, Banega on täkk, meeskonnal on veel kõvasti varu Gabigoli ning Joao Mario pealt ja meeskond näeb välja Meistrite Liigale kohale võitleja. Sestnoh, fuck, Juventusest ju sõideti üle.

                  Selle kõige juures on muidugi üks suur “Kui ainult seda kuradi Juventust ees ei oleks” ja eks see ainult vooru või paari küsimus, millal mõne klubi fännid rahuolu asemel hakkavad kriisi nägema.

                  Võitja: Juventus
                  Fakt 1. Juventus pole viimasel viiel scudettoaastal nii varakult edu sisse saanud. Seisud 7 vooru järel hooaegade kaupa:
                  2011/12 vahe liidriga 2 punkti
                  2012/13 jagatud liidrikoht
                  2013/14 vahe liidriga 2 punkti
                  2014/15 liidrid, vahe teise kohaga 1 punkt
                  2015/16 vahe liidriga 10 punkti
                  Tänavu liidrid, vahe teise kohaga 4 punkti

                  Fakt 2. Parim kaitse Euroopas
                  (optapaolo) 10 - Juventus have faced only 10 shots on target this season, record in the top five European Leagues.
                  Fakt 3. Parim rünnak Itaalias
                  (optapaolo) 26 - Juventus have had 26 shots against Empoli - the record this season in Serie A in a single game is 28, again Juve vs Cagliari.
                  Fakt 4. Higuain paugutab hetkel paremas tempos kui eelmisel aastal Napoliga
                  (optapaolo) 6 - Gonzalo Higuaín has scored 6 goals in the first 7 Serie A appearances with Juventus, he scored 3 in the first 7 with Napoli.

                  Kommentaar


                    #84

                    Kommentaar


                      #85
                      Top ja flop siiamaani

                      Kommentaar


                        #86
                        Pööraks countaini ja jasperi tähelepanu mängijale, kes on seal kõrgeima hindega!

                        Kommentaar


                          #87
                          Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                          Top ja flop siiamaani

                          Üllatav on minu jaoks Carlos Sanchez, kes eelmine aasta Aston Villa eest oli pidevalt kohutav.
                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            #88
                            Algselt postitas Pogba Vaata postitust
                            Üllatav on minu jaoks Carlos Sanchez, kes eelmine aasta Aston Villa eest oli pidevalt kohutav.
                            Maailma Parimas Liigas ei saagi igaüks hakkama

                            Kommentaar


                              #89
                              Algselt postitas eika Vaata postitust
                              Pööraks countaini ja jasperi tähelepanu mängijale, kes on seal kõrgeima hindega!
                              mu arvutuste kohaselt peaks ta hinne olema 6,66. demon confirmed. kui ruumis oleks 10 kärbest, siis 100% neist maanduks selle sita peal.
                              Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                              Top ja flop siiamaani
                              new signings*
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

                              Kommentaar


                                #90

                                Kommentaar

                                Working...
                                X