Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Ennegi Juventuse puhul kummalisi diile nähtud, mis hiljem jackpotideks osutuvad. Loodame, et ka sel korral on juhtkond suvatselkifännist targem.
Leave a comment:
-
50 milli eest mis ta koos laenuga järgmine hooaeg tuleks on totaalne kaigas. Ma saan aru, et Abral sõidab vahest katus ära ja maksab debiilikuks end, aga Juve sugune klubi no mv... Sellise raha eest oleks Serie A tõestanud Zapata, Murieli,Belotti või mingi diili Immobilega ära skemeda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas nukky Vaata postitust[ATTACH=CONFIG]6821[/ATTACH]
Võrksärgipilt ka. Kummaline valik jah, aga eks hooaja peale ole näha. Minu arvates oleks võinud pigem Moise koju tuua.
Aga eks jah, ei suudetud enam Dzekot ära oodata ja mindi lihtsama panu teed. Moratal CLi võitmise kogemus ka.
Kuigi eks jah naljakas ole ka see omamoodi, et 5 transferit on Morata teinud, tema eest on makstud üle 250miljoni ja ükski hooaeg pole üle 15 värava löönud...et ei tea, kui palju teda rahapesu skeemides kasutatud on huvitav.
Leave a comment:
-
morata.jpg
Võrksärgipilt ka. Kummaline valik jah, aga eks hooaja peale ole näha. Minu arvates oleks võinud pigem Moise koju tuua.
Leave a comment:
-
Eika, kerge OT, aga, Sul on üks oluline lünk- Serie A hooaja eelvaate oma- täitmata. 🙂
Leave a comment:
-
Morata on kohal. 9m laen + 45m väljaostukluasel. Raamatupidamises, kui tahta makseid venitada pikema aja peale, siis on võimalik asi vormistada ka 9m laen + 10m laen + 35m väljaost.
Ma jään siiski selle juurde, et tipuründajaks kummaline valik. Juventuse eelmisel käigul lõi ta kahel hooajal vastavalt 7 ja 8 liigakolli, mis pole julgustav. Lisaks on nüüd meeskonna ründevalikus Ronaldo, Dybala, Kulusevski, Morata ja Costa, kes kõik on mõnesmõttes sarnased. Kui Pirlo saab vurri tööle, kus ründajad teevad palju liikumisi, siis tiptop valik. Aga sisuliselt plaan Bd ehk kastis hea ninaga mees, mida olnuks Dzeko või Suarez, pole. Teisalt olevat Morata Pirlo soov ja eks pidi treeneri soovidele vastu tulema.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustTänaste uudiste põhjal tundub, et ründajaks ei tule Dzeko, Suarez ega Giroud, vaid koju tuuakse tagasi Morata. Hinnalipik on muidugi rõlge. 10m laen + 45m ostuõigus ehk sisuliselt on laenusumma nii suur, et väljaostmine on sinna sisse kirjutatud. Nojah. Paljud Juventuse fännid on miskipärast suured Morata fännid, mu meelest oli ta üsna kaigas. Tore, et poiss jaksab joosta ja värki, aga ründajalt ootaks siiski elementaarset väravavaistu, mida mu meelest hispaanlasel pole. Aga olen selle arvamusega vähemuses ja küllap eksin. Kuid üldiselt usun, et 55m oleks võimalik leida ründaja, kelle liigaväravate saldo on natuke parem kui Moratal (tagantpoolt ettepoole 12, 6, 5, 11, 15, 7, 8 ja 8).
Tänud kokkuvõtte eest!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustNii. Taktikajutud. Kuidas mäng ja mängupilt oli? Kuidas uued poisid mängisid?
Väga positiivne:
* Ramsey. Võimalik, et mehe parim mäng Juventuse särgis. Võitis vastaste väljakupoolel palle, sidus kenasti poolkaitse ja rünnaku ning lõi teistele vähemalt 3-4 supervõimalust. Väga kindel MoM ja julgeks öelda, et isegi ootamatult hea sooritus. Seda ei näe tihti, et üks mees annab väljakul enim võtmepasse ja samal ajal teeb ka kõige rohkem taklamisi. Loodame, et ei jäänud ühekordsest sähvatuseks.
* Kulusevski. Tuli, nägi ja skooris seksika värava. Väga lubav debüüt, sest tema puhul on häääästi väikesed kahtlused, kas ta saab umbkaitsete lahtiharutamisega hakkama. Esmamulje põhjal on tunne, et saab.
* McKennie. Teine suurüllatus Ramsey kõrval. Jooksis ja möllas ja jäi kahel korral napilt väravast ilma, kui Audero sekkus tõrjetega. Üllatavalt kombel toimisid Rabiot'ga päris kenasti, kuigi alt ehitamises hooti tehtii rumalaid otsuseid. Aga tahtmist on tal palju ja natuke on näha küll Vidali või Matuidi uut tulemist.
Positiivne:
* Kõik ülejäänud düüdid. Ega keegi ansamblist välja ei kukkunud ja 3:0 puhul oleks nõme kurta. Ronaldo raiskas korralikult, laksas latti ja heal päeval võinuks kübara saada. Vasakäärel ajas Frabotta asja ära, aga siiski jääb arusaamatuks, et miks peaks Pellegrini laenule minema. 21aastane noormees jooksis ja möllas, aga Luca on natuke kvaliteetsem. Teisalt viskaks muidugi Pirlole respekti, et suvalise noordüüdi nii sisse viskas koosseisu. Munadega otsus.
Tänaste uudiste põhjal tundub, et ründajaks ei tule Dzeko, Suarez ega Giroud, vaid koju tuuakse tagasi Morata. Hinnalipik on muidugi rõlge. 10m laen + 45m ostuõigus ehk sisuliselt on laenusumma nii suur, et väljaostmine on sinna sisse kirjutatud. Nojah. Paljud Juventuse fännid on miskipärast suured Morata fännid, mu meelest oli ta üsna kaigas. Tore, et poiss jaksab joosta ja värki, aga ründajalt ootaks siiski elementaarset väravavaistu, mida mu meelest hispaanlasel pole. Aga olen selle arvamusega vähemuses ja küllap eksin. Kuid üldiselt usun, et 55m oleks võimalik leida ründaja, kelle liigaväravate saldo on natuke parem kui Moratal (tagantpoolt ettepoole 12, 6, 5, 11, 15, 7, 8 ja 8).
Leave a comment:
-
Nii. Taktikajutud. Kuidas mäng ja mängupilt oli? Kuidas uued poisid mängisid?
Leave a comment:
-
Pellegrinit pole, väidevalt Genoa poole teel. Sandro on katki mõneks ajaks ja vasakul äärel alustab ilmselt De Sciglio
Leave a comment:
-
Proovin selle 30 lehekùljelise tòò ise kah itaalia keeles làbi lugeda tundub huvitav.
Saab sònavara juurde ja itaali keelt kah paremaks.
Avastsin, imelik et varem ei ole otsinud FIGC treenerite kursuste tòid.
Leidsin ka teiste tòid (aula multimediale ja documenti).
Leave a comment:
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKui palju juhtkond on nõus talle aega andma? Uute süsteemide juurutamine võib aega võtta (eriti kui ta pole varasemalt teistes meeskondades oma Pirlo-balli pikemaajaliselt proovinud) ning vaevalt Juve-sugune klubi on nõus tegema "vaheaasta". Samuti on vaja sobivaid mängijaid.
Leave a comment:
-
Kui palju juhtkond on nõus talle aega andma? Uute süsteemide juurutamine võib aega võtta (eriti kui ta pole varasemalt teistes meeskondades oma Pirlo-balli pikemaajaliselt proovinud) ning vaevalt Juve-sugune klubi on nõus tegema "vaheaasta". Samuti on vaja sobivaid mängijaid.
Aga taktikajutud on alati äärmiselt põnevad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: