320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    huvitav palju assiste ronniel see hooaeg on juba?
    Kuri keel on teravam, kui nuga

    Kommentaar


      Mitmes kaotuseta mäng see Milanile oli? Nad on ree libisema saand.
      Küll viletsalt, aga on.
      Maailmameistrid!!

      Kommentaar


        7 peaks olema - 5 liigas ja 2 Euroopas

        Kommentaar


          8 ei ole w?

          E:Alates Atlanta mängust peaks 8 olema

          Kommentaar


            Sul on täiesti õigus.

            Kommentaar


              Tänud Ja mul on selleks ka põhjust, kuna kerge kihlvedu sellega seotud:P

              Kommentaar


                võiks ju rahule jääda kui vahel poleks seda eriti haiget viiki Napoliga

                Kommentaar





                  Ei tea mis see dunga otsustab siis
                  Kuri keel on teravam, kui nuga

                  Kommentaar


                    mnjah. kui vaadata kui hästi on mõjunud dinhole senine väljajäämine koondisest, siis arvan, et veel on vara teda kutsuda. kui paari kuu pärast on suutnud vormi hoida, siis küll.

                    soccernet.com andmetel on tal sööte liigas 5 ja euroopas null.

                    Kommentaar


                      niikuinii läheb ronni ülekaaluliseks (nagu mina) ja hakkab jooma.

                      Kommentaar


                        Kallid trollid,

                        Vabandan, et ei saanud vahepeal teile retsepte väljastada, aga olge mureta. Probleemi saab lahendada ühe lihtsa hommikuvõimlemiselaadse harjutusega. Selle asemel, et siia teemasse oma 'mõtteid/tarkusi' kirjutada astuge sammuke arvutist eemale ja ... KEPPIGE ENNAST NÄKKU.


                        Lugupidamisega,
                        Dr. Jasper

                        PS! hypertroll karl-minginumber peab arvatavasti harjutuse mõjumiseks võtma kasutusele ka kunstfallosed ning sisestama need vabadesse kehaõõnsustesse.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Blue Rock Vaata postitust
                          Võrdlemisi asjalik tulemus Rossoneri vaatevinklist. RMA oli esimesel poolajal vaieldamatult see domineerivam osapool, kuid tabloole jäänud viik oli nii sündmuste valguses igati õigustatud.

                          Milan hakkab tunduma päris konkurentsivõimeliselt nii vahelduseks. Selle eeldusega muidugi, kui veel asjalikud äärekaitsjad suudaks talvel muretseda, siis mine sa tea... Sellest ei saa siiski üle ega ümber, et Oddo/Abate/kesiganes on Zambrotta kõrval meeskonna nõrgim lüli. Mõlematelt tegelastelt, kelle vastutusel oleks olla toeks ründetegevusel, äärmiselt vedel partii.

                          Oddo tsenderdustest pole just kuigi palju kasu olnud ründetriole. No ja kui sel korral ei viitsinud/saanud isegi vastase väljakupoolele minna, ei saanud neid ka oodata. Nendest Lazio aegadest, mil mehike veel ründemängu tähtsamaid elemente oli, on päris korralik taandareng toimunud. Kaitsetegevusest ei saa rääkidagi, kui kord ainukeseks manöövriks on tagurpidikäik, mille abil vastane kõnnib rahus karistusalla...v.a. siis, kui nüüd juhtumisi teine Massimo appi ei tõtta - enamasti tõttab.

                          Zambrotta puhul suurimaks miinuseks on aeglus. Täpsemini öeldes selle kiiruse kadumine, mille abil Gianluca trumbid kõige paremini esile tuleksid. Ründetegevusel on aegajalt midagi kreatiivset märgata, kuid kusagile need shanssid alatihti kipuvad kinni kiiluma või kaduma. Kui neid paremaid pooli otsida, siis kaitsetööga ex-juventino saab tunduvalt paremini hakkama, kui teisel äärel opereeriv kolleeg.

                          Võib-olla olen lihtsalt liiga kriitiline eespool mainitud härraste kohta, sest aastate jooksul on ju siiski harjutud nägema kvaliteetseid mängumehi samadel positsioonidel: Cafu, Maldini, Serginho, parimate päevade Jankulovski...
                          Ma nüüd ei saa aru, kas sa oled nimed sassi ajanud või oled läinud mingi maine-bullshiti ohvriks, sest nii naljakalt kui see ka ei kõlaks on Milani parim äärekaitsja sel aastal olnud Oddo. Just tema on esmajoones oma ääre ilusti kinni pannud(mingis mängus muidugi ka mitte) ja siis ettepoole hakanud vaatama, kus vahest isegi midagi viisakat on tulnud. Samalajal, kui koondisekutseid saav Zambrotta on olnud nii pask, et ma olen mängude ajal ei suuda isegi meenutada, milline ta oma kõrgaegadel väljakul silma paistis. (kuskil mäluspois olen ma teda ideaalääremängijaks nimetanud)

                          Aga jah, et sats konkurentsivõimelisemaks muuta on vaja Colgate'iga tutvunuid äärekaitsjaid, aga eks seda juttu sai juba suvel räägitud ...

                          Ja Krissu võib oma Borriello heitimise eest ka trolliharjutusi teha. Borriello pole olnu mingi maailmavallutaja, aga on olnud see aasta vaata, et stabiilseim Milani ründaja. Iga kord oma töö viisakalt ära teinud ehk tiimi kasuks töötanud. Samalajal, kui eika poolt kardetud Huntelaar(LOL) on olnud täissitt. See kihlveoettepanek on solvang jalgpalliintelligentsile. Hetkel on see, mida need mehed on sel hooajal näidanud tohutu klassivahega. Eks ma loodan ka, et hollandlane leiab oma mängu(nagu Crespo omal ajal) ning hakkab kolle kõmmutama ja teda ei vahetata mingi Pavljutšenko vastu ning hakkab kolle kõmmutama, aga praegu on ta välja teeninud vaid võimaluse näidata ennast Coppa Italia mängudes ja siis, kui teised mehed on vigastatud.

                          Kasperile - ma saan küll aru, et sa tulid siia trollima sest Milan>Real, aga kui sinu küsimuses oli kübeke teadmishimu, siis ma pakun sulle vastuse. Üks direktsioon, kuidas selgitada, kas on eksitud käega mängu vastu on käte loomulik asend. Näiteks ei tohi mängija 'pikendada' oma keha kätega nagu teevad seda korvpallurid. Asend peab olema loomulik. Selle üle, kas Pepe(võimisiganes Real Merda tont) asend tolles situatsioonis oli loomulik või ei, ei viitsi ma arutada, sest niikuinii Milan>Real ... Ma ei ole nüüd kindel kas see oli Lazio mängus, kus Zambrottale löödi ka pall vastu kätt, aga igaljuhul tema hoidis tol hetkel käsi oma seljataga kinni. (lihtsalt lisamärkusena, mida võid tulevikus jalgpalli vaadates jälgida. Arvatavasti/loodetavasti hakatakse kaitsjaid sellel suunal koolitama)
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                            ............kui koondisekutseid saav Zambrotta on olnud nii pask, et ma olen mängude ajal ei suuda isegi meenutada, milline ta oma kõrgaegadel väljakul silma paistis.......
                            Tahad laenan sulle VC 2003 ML finaalist (jah,mul see kuskil kapi nurgas vedelemas aint et soome keelne), seal on kübeke Zambrotta võimetest ja ka Gattuso omadest kirsiks tordi peale.

                            Aga selle Pepe koha pealalt, no kutt tuli nagu torpedo(kiirelt) olukorda ja ka asend oli tiba selline, et ikka ei jõua ega saanudki käsi kuhugi panna (rääkimata selja taha panemisest).
                            Ka mina jään sellele seisukohale, et kohtunik ei oleks pidnaud lugema aga...aga ta tegi selle paha otsuse tasa teiste otsustega ja seega tulemuse peale pahane ei ole.
                            Felix: Oh, bollocks!
                            Elmo: Dog's bollocks?
                            Felix: No, just plain fucking bollocks!
                            Elmo: No dog involved?

                            Kommentaar


                              Meenutab olukorda, kui Milanistad teenisid Bayerni vastu penalti, sest Ismaelil oli käsi rinna ees ja pall põrkas vastu seda, kui ta palli ette viskus.
                              Effekt oli sama, mis vastu rinda põrkamisel, kuid Milan sai pennu.
                              Maailmameistrid!!

                              Kommentaar


                                Algselt postitas maanus Vaata postitust
                                Tahad laenan sulle VC 2003 ML finaalist (jah,mul see kuskil kapi nurgas vedelemas aint et soome keelne), seal on kübeke Zambrotta võimetest ja ka Gattuso omadest kirsiks tordi peale.
                                Mul on see olemas ja nagu mainitud on need kahtlused just mängu ajal. Peale mängu on ajalugu ilusti meeles.
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

                                Kommentaar

                                Working...
                                X