Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Jaspo, kas Derbyt vaatad Hiius?
Tuleksin aga olen kindel et kaotame siis see mulle ei meeldi, et eelmisel aastal olin üksindal kodus vaatama ja võitsime 4-0 ja teine derby 9 mehega...liiga satisfaction milanista di merdale oleks
Aga anna teada, otsustan viimasel hetkel.
JEAAAAAAAAAH!!! OLEMAS! TOP OF THE TABLE!
Abate, noor poiss kees üle veits, kuid sealt oleks pidand pandev ka punase saama minuarust, aga muidu täitsa põnev derby õhtu.
JEAAAAAAAAAH!!! OLEMAS! TOP OF THE TABLE!
Abate, noor poiss kees üle veits, kuid sealt oleks pidand pandev ka punase saama minuarust, aga muidu täitsa põnev derby õhtu.
Kas reaalselt mäng oli tõesti põnev või ainult sellepärast, et võitsite ?
Kui see seeria seljataga on, siis võib juba hakata reaalseid järeldusi tegema. Kas Milan on nii sitt nagu loodetud või tõesti sünnib sel hooajal meedia poolt ülespuhutud möla ("Ibra tuleb ja võidab kõik asjad ära")
Meest sõnast, Tottit pöidlast... või kuidas see Rooma vanasõna oligi.
Abate
loodetavasti võitis ta oma katapult-üleshüppega kõigi nende südamed, keda on ära tüüdanud profijalgpalli rutiin ''sain-millegiga-õrnalt-vastu-nägu-nüüd-ma-siia-suren-ka-tooge-ruttu-defibrllaatorid!!!''
No kui Pandev tagant järgi mängu keeldu ei saa, siis teame, kes on taas kohtunikud ja liiga ära ostnud.
Pohhui...Gattuso pidi duśi alla minema enne poolaeg, mis mäng sa vaatasid???
Aga mina kohtunikke ei räägi sest lihtsalt ei ole arusaadav kuidas me mängisime, ja see on kõik Rafanculo süü!
Milan muretseb Boatengi - 'kus on teie üleminekud'
Milan muretseb Ibra - 'eufooria'
Milan muretseb Robinho - 'EUROORIA'
12 vooru mängitud ja vahe kõigest 6 punkti:
No kui Pandev tagant järgi mängu keeldu ei saa, siis teame, kes on taas kohtunikud ja liiga ära ostnud.
Pandev tegi küll üsna vähese mõistusega mehe kombel idiootsuse, aga veelgi paremini sai idioodile kohase kung-fu trikiga hakkama Ibra.
Tahtmatu taklamine my ass
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar