320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Francesco Totti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • orbitaaljaam
    replied
    Chick magnet

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Venelased on nõus kasvõi oma emad maha müüma, kui vaid Totti läheks nende liigasse palli taguma.Vanurite vihkajale Maarekule mõttekoht...miks küll on keegi nõus 36 aastase jalgpallijumala/virtoosi eest 24 tunni jooksul nõus välja käima ükskõik mis summa?!

    Nikita Simonyan: “If you phone me then I’ll be able to find you a club, who will sign you with their eyes shut, within the space of 24 hours…”

    link: http://www.football-italia.net/26422...a-legend-totti

    Nagu tõelisele tippsportlasele ja Roma ikoonile kohane, pakkumiselt viisakalt keelduti ja pakuti kodumaale kaasa võtmiseks oma autogrammiga särk.

    Leave a comment:


  • F.Totti
    replied
    Totti's labrador rescues 8-year-old girl and 64-year-old man
    The veteran attacker donated the dog to a rescue school at the birth of his first son, and the animal has helped save two human lives near the shores of Civitavecchia

    Roma star Francesco Totti's labrador has saved an eight-year-old girl and a 64-year-old man who were in danger of drowning, La Gazzetta dello Sport reports.

    The animal named Ariel was donated at young age and was trained to become a professional sea rescue dog.

    The accident happened around noon in the Sant'Agosto area where the girl found herself in trouble some 20-30 metres away from the shore due to the strong wind.

    The man was also exposed to the difficult weather conditions and was even further off the shore, but Ariel and its trainer managed to spot the danger and intervened.

    The labrador previously saved the life of a young woman back in July 2008.



    Ega koerad ei saa peremehest sitemad olla, tõeline iidol ja eeskuju kogu maailmale!!!

    Leave a comment:


  • Francesco
    replied
    Sel ajal kui teised jalgpalli mängivad, puhkavad 2 maailma parimat jalgpallurit Ibizal.

    Leave a comment:


  • F.Totti
    replied
    Algselt postitas Solfice Vaata postitust
    Nii palju siis sellest toredast üllatusest...
    Totti kinkis ju oma koha Borinile.

    Üllas tegu vanameistrilt!

    Leave a comment:


  • Solfice
    replied
    Nii palju siis sellest toredast üllatusest...

    Leave a comment:


  • F.Totti
    replied


    Assortii Totti selle hooaja väravaid siis, täiesti tasuta ja paremad kui need Kalevi ja Laima karpide sisu, nii, et laske hea maitsta!

    Koondisekutset ilmselt pole vaja kaua oodata, Prandelli lubas fännidele toredat üllatust, minule see üllatus pole kuid nuh enamikele ANTI Totti fännidel tõmbab ilmselt küll põhja alt terveks finaalturniiriks

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Stekelenburgile on tekkinud konkurents

    Leave a comment:


  • F.Totti
    replied
    Tottil siis täitus 500 mängu Roma särgis tänase Catania mänguga ja tähistas ta seda siis 2 kolliga, mis tüürisid meeskonna 2-2 viigisadamasse.

    Hattrick ei jäänud kaugele, aga kahtlemata kõva saavutus!!! Meazza ja Altafini hoidke alt!!!

    Leave a comment:


  • F.Totti
    replied
    Nendele, kes siis peavad lugu tõsistest kangelastest ja teavad, et ilma selliste meesteta mängitaks itaalias ainult amatöör jalgpalli.Ma olen õnnelik, et Itaalia jalgpall püsib sellisel tugeval vundamendil, olgugi, et enamik jobusid sellest aru ei saa.

    Mõnusat vaatamist:











    Millegipärast pole kõigil subtiitreid,kuigi pealkirjas lubatud, aga ehk tulevad, vähemalt on nad siin äramärgitud. Nendel, kus subtiitrid on, siis liikudes hiirega teksti peale, läheb teksti alune tumedaks ja on parem tõlget lugeda.

    FORZA FRANCESCO TOTTI!!!

    Leave a comment:


  • Uuu
    replied
    Rahune...teda ei kutsuta koondisesse. See on nonsense. Samahästi võiks diivani või autorehvi koondisesse kutsuda. Ja äkki nüüd kustutaks selle teema sellest puujalast ära. The guy is as good as dead.

    Leave a comment:


  • Francesco
    replied
    See muutub juba tõsiselt väljakannatamatuks, kui kirjutad hinge ja hoolega siia mitmendat korda suurepäraseid ja faktidele põhinevaid tekste, aga üks teatud naisterahvas võtab kohe kõike nii isiklikult et otsib juba nööri taga ja kustutab minu võrratud loomingud kõik ära ka veel peale kauba. Damn you M, DAMN YOU!

    TOTTI KOONDISESSE JA TIITEL ITAALIASSE!!!

    Leave a comment:


  • Uuu
    replied
    Võiks rotti koondisesse kutsuda küll Prandelli võib endale hauaplatsi ka siis välja valida. Samas Itaalia võiks EMi võita ja rotti võiks pingil olla kogu aeg...siis saaks frotti ja cockyBock2L kogu aeg kriisata, et kunn oli moraalne tugi ja beverage and towel supplier

    Leave a comment:


  • Maarek
    replied
    Krdi lasteaed, teil on ikka eriti raske millestki aru saada


    Leave a comment:


  • F.Totti
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Maarek on nagu isiklik Rooma õnne tootja ja talisman, nii kui tegi oma suu lahti, on Totti tulistanud igast torust aind kulda , ja et sellest veel väheks ei jääks, tuli isegi Prandelli välja pakkumisega , et Maarek võiks oma jutu tõsiselt läbi analüüsida ja vabandused ei tohiks enam kaua aega võtta(vaata ka "mehed ja vigade tunnistamine kui on mõistetud et on tehtud ränk viga ja/või solvang ")

    Totti EMile : http://www.football-italia.net/17838...otti-del-piero

    Kujutan ette kuidas Maarekul silmist tuld purskas kui luges Prandellit väitmas et “The evaluations I will make when choosing a squad will not only be regarding their birth certificates.”
    Ma üldiselt olen koguaeg arvanud, et Maareki puhul on tegemist aumehega ja tõsise tsentelmeniga, lisades siia juurde fakti, et tegemist on alafoorumi moderaatoriga, siis ootaks ka vastavat eeskuju, kuid hetkel on seis selline, et muna peab õpetama kana munele.

    Nagu Jasper kunagi ütles: "Kapteni eeskuju on pehmelt öeldes nadi".

    Üldiselt Maarek võta ennast nüüd ükskord kokku ja näita välja, et sulle läheb korda see mida sa suust välja ajad ja sind huvitab see maine, mille läbi sinu maine kujuneb.

    Palun mine ETV Sporditoimetuse otsestuudiosse ja anna see krdi intervjuu ära, vasta küsimustele mida sulle esitab üks suurest kolmikust KUUSE;TIISLER;OSILA; (KALKUN), milleks panna asi nii suure kella külge, lihtsalt mine ja ütle välja kes sulle maksis, et sellist sodi on vaja ühel eesti kodakondsel inimesel suust välja ajada.
    Loodan, et Eesti Jalgpalliliit tegeleb asjaga ja Maarek ei jää karistuseta, samamoodi nagu ei jäänud karistuseta Kuusmaa ülepiiriminekud.
    Rahatrahv+ mingi eluaegne foorumi keeld ilmselt ei oleks liiast karistused, aga eks sellega tegelevad juba vastavad inimesed, vastavate regulatsioonide piiridesse jäädes.

    Leave a comment:

Working...
X