320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vastus teemale \'Koondis\'

    Väike pilk vastastele ütleb, et shotlaste poolt tulev pauk oleks selles mängus küll imede ime. Lisaks Darren Fletcherile ei osale teatavasti ei McFadden ega Dickov ja meeskond näeb selline välja, et Itaaliasse tullakse 0:0 üritama ja ei enamat. Ründejõudu pole olemaski.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

    Kommentaar


      Vastus teemale \'Koondis\'

      Algselt postitas Devil


      umm arvan, et gilardino on montella asemel

      aga palju DP pendlaid on see hooaeg löönud? need lahuta kohe 11st maha

      No kui päris täpne olla, siis on Alex löönd sel hooajal 11 kolli Serie A-s ning 3 meistrite liigas. Serie A-s 11st kollist 4 pendlit, seega 7 mitte. Meistrite liiga eelringis koll Djugardeni vastu ning kollid Tel Avivi ja Bayerni vastu polnd kah mitte pendlad. Kokkuvõttes 14st 4 penaltit. Polegi üldse paha

      Kommentaar


        Vastus teemale \'Koondis\'

        Nja, kaks mängijat on vigastada saanud - Nesta ja Montella. Asendajaid pole veel kutsutud.
        sigpic

        Kommentaar


          Vastus teemale \'Koondis\'

          Algselt postitas Tanel


          Nja, kaks mängijat on vigastada saanud - Nesta ja Montella. Asendajaid pole veel kutsutud.
          Montella ka? kas juba teatatud, et kindlasti ei mängi mõlemad?
          Siis ilmselt Matrix põhisse, kes viimasel ajal isegi väga hästi mänginud....Kes left back positsioonil parim valik hetkel kui Zambrottat pole?...Parem kaitse ilmselt kahtlusteta Bonera.
          Kas keegi kommenteeriks täpsemalt neid mehi: Barzagli, Chiellini, Grosso, Zaccardo...Et mis positsioon täpselt ja noor/vana ja kes hästi mänginud jne? oleksin väga tänulik asjaliku ülevaate eest.


          Rünnaliks sooviksin näha Cassano + Gilardino ja Totti toetamas...vahetusest äkki Toni ja Esposito sisse...
          Järjest rohkem olen usaldama hakanud Camoranesit....teeb ka kaitsetööd mis on oluline ja ei hoia enam nii palju palli üle, osakb alati midagi asjalikku peale hakata sellega...

          Kommentaar


            Vastus teemale \'Koondis\'

            Algselt postitas cannuman


            Kas keegi kommenteeriks täpsemalt neid mehi: Barzagli, Chiellini, Grosso, Zaccardo...Et mis positsioon täpselt ja noor/vana ja kes hästi mänginud jne? oleksin väga tänulik asjaliku ülevaate eest.
            Barzagli 24 keskkaitsja
            Grosso 28 äärekaitsja/poolkaitsja, võib edukalt mängida mõlemal äärel
            Zaccardo 24 keskkaitsja (tegelikult suht universaalne mängija)

            Kõik eelnimetatud kuuluvad Palermo meeskonna ridadesse ja on näidanud suht edukat mängu. Minu jaoks on siiski nende kutsumine rahvustiimi suhteliselt üllatav, sest viimasel ajal on Palermo (kaitse)mäng olnud suht nõrk.

            Chiellini 21 vasakkaitsja

            See hooaeg Fiorentinas laenul, järgmine hooaeg hakkab möllama loodetavasti Juventuses. Igatahes suht väärt mängumees, võtrreldav isegi Zambrottaga....

            Kommentaar


              Vastus teemale \'Koondis\'

              Montella ja Nesta ei mängi kindlalt.

              Andrea Barzagli - Tegu on siis 21. aastase kaitsjaga, kes peaks vist mängima vasakul äärel. Sündinud on ta Fiesole linnas, suhteliselt pikk mängija (186 cm). Kahtlemata üks Palermo põhitegijaid ja on suurte klubide vaateväljas. Siirdus Palermosse sel suvel pärast edukat hooaega Chievo Veronas (29 mängu, 3 väravat). Oli ka alustaja U21 EM-il, mille Itaalia omad teatavasti võitsid. Claudio Gentile pani Barzagli regulaarselt algkoosseisu ka Ateenas.

              Giorgio Chiellini - Veel 20. aastane vasakkaitsja. Oli kahtlemata üks tähstsaim mängija Livorno eelmise aasta koosseisus, mis pärast enam kui viiekümne aastast pausi klubi Serie A-sse viis. Muidugi ei jäänud Chiellini teened märkamata ning suvel ostis Juventus ta 1,2 miljoni naela eest, saates ta laenuna hljem Fiorentinasse Serie A kogemusi saama. See hooaeg on ta olnud Firenze klubi üks muljetavaldavamaid mängijaid ning tema panuseta seal vasakul äärel oleks klubi ilmselt veel hullemas seisus, kui praegu. Lippi on juba öelnud, et U21 treener Gentile võib Chiellini kasutamises oma võistkonnas ainult unistada. Ilmselt juhul kui mängitakse vasakkaitsjaga, siis just tema võtab selle koha seal sisse. A koondise mängude arvuga hästi kursis pole, ehk 2 korda on väljakul käinud, võib-olla rohkemgi.

              Fabio Grosso - 190 cm pikkune poolkaitsja või kaitsja. Koondise rivistuses on antud kaitsjana, kuid Palermo kodukas annab positsiooniks keskpooliku. Mängib samuti põhiliselt seal, kuigi vahetab neid positsioone päris tihedalt ning see vaevalt vormile kasuks tuleb. Karjääri algusaastaid piiludes tundub, et on karjääri algul ka ründajana tegutsenud, kuna päris palju kotte tagunud. Ühel hooajal isegi igas teises mängus. Serie A debüüdi tegi suht hilises vanuses Perugia\'ga mängides, kuid suhteliselt kiirelt sai hakkama ka Azzurri\'sse pääsemisega. Esimene \"cap\" 2003. aasta aprillist. Vaevalt, et mängu saab.


              Cristian Zaccardo - 23. aastane paremkaitsja, kes vajaduse korral võib mängida ka keskkaitses. On esindanud Itaaliat vägagi paljudel rahvustiimide tasanditel. Alustades U16, kuni siis A koondiseni. Elas üle raskeid hetki 1998/99 hooajal, kui Itaalia karikas saadud vigastuse tõttu pidi terve hooaja kõrvale jätma. 2001. aastal tuli Francesco Guidolin Bologna treeneriks (Zaccardo mängis siis seal) ning ta sai pääsu esimesse koosseisu. Kutse U21 koondisesse oli kiire järgnema, juba sama 01/02 hooaja veebruaris oli Zaccardo mänginud Itaalia ja Usa U21 koondiste vahelises kohtumises. Juba 2003. aastal spekuleeriti, et Cristian siirdub Parmasse või Juventusesse, kuid seda ei juhtunud. Möödunud suvel siirdus ta Guidolini juurde Palermosse ning heade mängude tulemusena paistab, et mine sa tea mis selle ja järgmise hooaja vahel juhtub. Aga praegu hakkab ta ilmseltpidama tulist heitlust koondise paremkaitsja koha pärast Bonera ja Oddo\'ga, keda pole selleks mänguks üles kutsutud.


              Mult siis natukene põhjalikum, et te veel targemaks saaksite.
              sigpic

              Kommentaar


                Vastus teemale \'Koondis\'

                Ma tänan teid seltsimehed.
                Aga tarkadele tüüpidele veel üks küsimus: Kas Panucci päevad koondises on nüüd loetud? oli ju tüüp ikka kindel põhikoosseisu mees Trappi koondises...Nüüd siis Bonera, Oddo ja Zaccardi tema asemel? Bonera peakski siis olema nr. 1 valik praeguse seisuga?

                Kommentaar


                  Vastus teemale \'Koondis\'

                  ongi hea, kui on loetud, ta juba vanur kah

                  tanelile, et 186, nüüd suhteliselt pikk küll ei ole, pigem siuke paras .

                  Kommentaar


                    Vastus teemale \'Koondis\'

                    Algselt postitas Devil


                    ongi hea, kui on loetud, ta juba vanur kah
                    On jah..oli kaua koondises, midagi mul tema vastu ei olnud, kui siiski midagi nagu jäid puudu tal....lemmikute hulka ei kuulunud!

                    Kommentaar


                      Vastus teemale \'Koondis\'

                      2:0 võit siis, Pirlo\'lt kaks karistuslööki sisse.

                      Enivei, järgmiseks sõprusmänguks Islandiga kolmapäeval on koosseis selline:

                      Väravavahid: Morgan De Sanctis (Udinese), Flavio Roma (Monaco)

                      Kaitsjad: Andrea Barzagli (Palermo), Daniele Bonera (Parma), Marco Cassetti (Lecce), Giorgio Chiellini (Fiorentina), Fabio Grosso (Palermo), Marco Materazzi (Inter), Cristian Zaccardo (Palermo)

                      Poolkaitsjad: Simone Barone (Palermo), Manuele Blasi (Juventus), Daniele De Rossi (Roma), Aimo Stefano Diana (Sampdoria), Giampiero Pinzi (Udinese)

                      Ründajad: David Di Michele (Udinese), Mauro Esposito (Cagliari), Vincenzo Iaquinta (Udinese), Antonio Langella (Cagliari), Luca Toni (Palermo)

                      Lõpuks ometi on Iaquinta ja Di Michele oma koondisekutse saanud. Võimalikud debüüdid ka Cassettile ja Pinzile siis. Kuid koosseisu on suht keeruline ennustada, kuna puhtaid keskkaitsjaid on ainult üks ning poolkaitsjaid ainult viis. Võib-olla 4-3-3 süsteem tuleb nagu eile. Kui poolkaitses tekib probleem, siis on jah võimalik Cassetti ka sinna lükata.
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Vastus teemale \'Koondis\'

                        Tore ja...Lippi peab sõna ja annab kõigile võimaluse...Toni peab ennast näitama eriti heas külest kui tahab põhimeeskonda saada...Pakun et Gilardino selgelt esinumber, aga Toni või olla väga edukas ja vääriline asendaja...

                        Kommentaar


                          Vastus teemale \'Koondis\'

                          Lugesin, et Chiellini oli kõva mängu teinud ja tore kuulda, et Zambrottale hea asendaja on...kuidas mängis Bonera?

                          Kommentaar


                            Vastus teemale \'Koondis\'

                            Koondis mänguks Norraga:

                            väravavahid: Buffon (Juventus), Roma (Monaco)

                            kaitsjad: Barzagli (Palermo), Bonera (Parma), Cannavaro (Juventus), Chiellini (Fiorentina), Grosso (Palermo), Materazzi (Inter), Nesta (Milan), Zaccardo (Palermo)

                            poolkaitsjad: Barone (Palermo), Blasi (Juve), Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Diana (Sampdoria), Pirlo (Milan), Zambrotta (Juventus)

                            ründajad: Cassano (Roma), Esposito (Cagliari), Gilardino (Parma), Toni (Palermo), Vieri (Inter)

                            Suur üllatus on Totti väljajäämine koondisest, muidu on koosseis vägagi oodatud.

                            Kommentaar


                              Vastus teemale \'Koondis\'

                              Algselt postitas eika


                              Koondis mänguks Norraga:


                              Suur üllatus on Totti väljajäämine koondisest, muidu on koosseis vägagi oodatud.
                              Kuna Totti oli pikalt Itaalia liigas bänni all, siis ei ole see nii üllatus midagi Ja tal muulegi mõelda, kui jalgpallile
                              Eilse mängu kohta oligi kommentaar, et Totti mängis küll päris hästi, aga liiga egoistlikult, ja egoism ei pruugi küll sellistes mängudes kasuks tulla...

                              Kommentaar


                                Vastus teemale \'Koondis\'

                                Gilardino vigastatud, asemele kutsuti Iaquinta Udinenest. Ise oleksin oodanud Lucarellit.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X