320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • count
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    + Itaalia meedia eeldab täna midagi sellist:
    Abate,

    midagi ilusat ei tõota.
    Prandelli on tõesti oma viimase mõistuse kaotanud. Abate elu ja surma mängus platsile panna...oejah Ainult Montolivo ja Giovinco on veel põhis puudu, siis oleks vähemalt kaotus garanteeritud ja ei peaks lootusi hellitama.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    + Itaalia meedia eeldab täna midagi sellist:

    ..............Buffon
    Abate, Barzagli, Chiellini, Balzaretti;
    ...De Rossi, Pirlo, Marchisio;
    ..............Motta;
    ......Cassano, Di Natale

    midagi ilusat ei tõota.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Mulle tundub, et probleem võibki olla selles, et "proovime pressida 90minutit" loogika asemel võiks ja peaks kasutama "hoiame rahulikult palli ja jooksutame vastaseid" loogikat. Praegustes mängudes on pall kohati väga kiiresti vastastele tagasi läinud. Ja sellistes oludes ei saa oodata, et eelkõige Maggio, Gia, Pirlo (ja ka muu keskväli) tervet mängu jõuaksid uhada.

    Leave a comment:


  • Tanel
    replied
    Mu arust on kõige naljakam see, et on just siis kõige rohkem "in" kui Di Natale ja Giovinco väljakul on (ehk siis kui keskväli ja äärekaitsjad ei jaksa enam pressida ja üles-alla joosta).

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Senise EMi "misvärkon" küsimused:

    1) Misvärkon sellega, et Itaalia teisel poolajal mõlemad mängus totaalselt ära on kustunud? Cassanost saan aru, aga teised. Juvel Euroopa mänge polnud, äärtel peaks ka tuhhi olema, aga ikkagi ei peeta mängu 90 minutit vastu. Müstika.
    2) Misvärkon sellega, et Itaalia 352 puhul ei kasuta Juventuse mänguloogikat (eriti arvestades seda, et nagunii pool tiimi on Juventusest)? Kellele ja miks neid pikki palle taotakse? Miks ei harutata mängu rahulikult tagant lahti, eriti arvestades, et 352 puhul on platsil vaid 2 väga ründavat mängijat. Eriti arvestades seda, et kaitseliinis on ka DDR, kes võiks madalalt just lühikeselt (Romalikult) mängu käima lükata.
    3) (seostub eelmisega) Misvärkon sellega, et Pirlole nii vähe palli antakse ja temal nii vähe ehitada lubatakse? Juventuses tegi mees tihti 100+ söötu per mäng mänge. Hispaania vastu oli mees söödulükkamises alles neljas (DDR, Chiellini ja Thiago "mismõttes Motta nii palju palli sai" Motta) järel. Horvaatia vastu sai mees juba rohkem palli, kuid siiski- Kui juba Pirlot kasutada, siis võiks mehest viimase välja võtta.
    4) Misvärkon sellega, et käivad jutud, et Prandelli tahab 352st loobuda. Fak, mängupildid on ju enamvähem olnud ning pre352 mängud enne turniiri olid katastroofilised.
    5) Misvärkon Mottaga. Miks ta nii sitt on ja kus on ta Interivorm?

    Leave a comment:


  • Jr
    replied

    Leave a comment:


  • F.Totti
    replied
    Nooo persse see ei ole meil koht kus katsetama minna, kui teha vahetusi, siis max 2 tk ehk ja kõige reaalsem mida vahetama peaks põhis on ääred ehk siis Maggio-Giaccherini, muu jätaks ma laias laastus samaks.
    Ma kardan, et kas on mõtet hakata Barzaglit sinna suruma, seni on De Rossi ikka liiga hästi toiminud ja halvimast päästnud, kaitse on ju reaalselt pidanud, milleks nagu lõhkuda toimivat asja.Senised väravad on olnud puhtalt Chiellini apsakad ja ei midagi muud, äärmiselt nõme on tglt seda vaadata, kui terve serie a hooaja vaatasid Chiellinit kui ühte maailma parimat kaitsemängijat, võitles nii, et veri ninast väljas, kui vaja lõi otsustava värava Roma vastu ja siis nüüd nagu, situb ja eksib lihtsates olukordades, nagu WTF???!!!!

    Barzagli ilmselt on alles poolpidune ja pole mõtet teda sinna iga hinna eest panna, (mäletades juve hooaega), nagu näha ei maksa see hea hooaeg ka Chiellini puhul midagi, nüüd kus mul just oleks vaja, et Chiellini mängiks nagu Juves raudkindlalt, otsustab mees näkku sittuda.

    Cassano on hetkel ainukene aju ründes, teda ei saa kuidagi väljajätta.
    Balotelli oli teine mäng juba parem, kuid siiski mida pole on väravad, mida ühelt ründajalt ootame.Osvaldo oleks olnud kahtlemata mitu korda etem, arvestades juba fakti, kui palju ta meie eest peaga ärakoksas väravaid täiesti võimatutest olukordades, lisaks hea tehnika ja pallivaldamine, hoidmine, lisaks oskas mees kenasti assisteerida, täiesti müstika, et ta väljajäeti meeskonnast.Balotelli pole oma valikut seni veel paraku õigustanud.Balol ikka enamikes olukordades jookseb katus kokku.

    Traquartista ja Diamanti kardan, et klassi jääb väheks.

    Eks nüüd jõuame ikka otsaga sinna, et milleks oli vaja Totti koju jätta, mees, kes oleks neile lontrustele palli kenasti jalale lükanud.Arvestades kui edukad olid Cassano-Totti koos, siis oleks olnud veel üks salarelv varrukas võtta, mitte mingi Barzagli kaitsesse või Diamanti traquartistaks

    Diamanti on seni pingil kõdunenud, samahästi oleks võinud ju võtta Totti kaasa salarelvana, et kui päris häda käes, siis vanameister tuelb dirigeerib, nüüd aga kaheldakse, keda kuhu panna ja kas diamanti suudab üldse jnee.....
    Andke andeks, aga minu meelest, on Diamantil tahtmist rohkem kui klassi, et pigem ta üritab liigapalju üksi ja ise ärateha.

    Et nuh Prandelli võib aint ennast süüdistada!!!

    Leave a comment:


  • Panso
    replied
    Nii otsustavas mängus?

    Ja ma loen, et Barzagli paranemisele vaatamata tahab PRandelli De Rossiga keskkaitses alustada.

    Leave a comment:


  • Halb ründaja
    replied
    Kõige lähedasem asi trequartistale selle koosseisus, mis meil on.

    Leave a comment:


  • Panso
    replied
    Prandelli tested out a 3-4-1-2 tactic with Bologna’s Diamanti as the trequartista behind the strikers.


    WTF

    Diamanti on siis päästeingliks? Kahtlen siiralt.

    Leave a comment:


  • Devil
    replied
    Balo peab mängima terve mängu muidu on kojuminek.

    Leave a comment:


  • Panso
    replied
    Mängu käigust siis ootan, et Balo tuleb vahetusest ja lihtsalt, et selline suur kuju sinna ette kuhugi kui Iirlased on juba 60 minutit mänginud. Barzagli võib-olla teine vahetus, et mees saaks mängu maitse suhu ja kui seis on hea, siis lisada kaitsejõudu ja siis liituks kaitses ja De Rossi läheks keskväljale tuues pingile ühe Mottast/Nocerinost. 3s vahetus sõltub mis seis on, kuna Prandelli on siiani kombeks mõlemad ründajad välja võtta siis võib-olla Giovinco tuleb teise ründaja asemel. Aga kui mänguseis ei ole hea, siis pannakse jõud ründele ja võetakse üks äär võib-olla isegi välja Abate või Balza näol ja häda pärast võib Chiellini hakata läbi tulema vasakult kuna mängukäik eeldab ründavamalt peale minemist ja juba praegustes mängudes on Chiellinil kombeks paar korda seal vastase kastis ka ära käia.


    EDIT: noh jah, kaardipakki võib segada muidugi Montolivo.

    Leave a comment:


  • Panso
    replied
    Algselt postitas Tanel Vaata postitust
    Giaccherini on Iirimaa vastu pingil ja Balzaretti algkoosseisus. Selles mõttes oleks võinud toda lüket juba Horvaatia vastu proovida teisel poolajal.

    Giacil tahtmist on kahe mehe jagu, aga muus osas võib aru saada, miks ta veel paar aastat tagasi madalamates liigades mängis.

    Ja De Rossi läheb keskväljale. Motta pingile.
    The team believe in the 3-5-2 system with De Rossi at the back and a Coach must not go against the conviction of the group,” the tactician stated in this afternoon’s Press conference as Andrea Barzagli returned to training.

    Selle uudise põhjal nii ei lähe.

    Hakkasin siin just mõtlema, et Iirlased on karistuslöökide olukorras ainult teravad (arvestan ka valiksarja, mitte turniiri), Barzagli on üks paremaid õhus mängijaid, ma kardan, et see süsteem pole ikka päris õige praegu ja De Rossi kaitses on midagi muud ja just Iirimaa võib siin nõelata mõne karistuslöögi olukorraga. Aga nagu praegu jutt on siis De Rossi ikka kaitses.


    Praeguste spekulatsioonide põhjal on oodata midagi sellist:

    ---------Cassano---------DN--------------
    Balza---Motta---Pirlo----Noce-----Abate
    -------Chiello------De Rossi----Bon-------
    ------------------Buffon-----------------------

    Küsimus ainult selles kas Marchisio lükkab ühe nendest keskväljal olijatest pingile, Abate osas on ka kahtlus kuna Prandelli pole teda eriti valiksarjas soosinud, aga Maggio sai kriitikat meedias ja Prandelli mainis 3-4 muutust. Siin line-upis ongi 4 muutust.

    Nocerino ja Motta alustaks kuna nad lisaks sellist füüsilist keskväljale, Marchisio rohkem ju äärel mängiv ründav mängija. ja DN alustab põhis kuna ainus tõestanud ründaja kes suudab ka lüüa väravaid (mõtlen siin Udinese karjääri mitte praegu käivat eurot).

    Leave a comment:


  • Panso
    replied
    Iirimaa on kahes mängus järjest kiire avavärava endale lasknud lüüa, Itaalia peab ka neile lööma varakult, muidu ma arvan, et tuleb pikk õhtu, kuigi Hispaania vastu neil võimalusi ei näinudki, siis arvan, et see Horvaatia värav mingil määral rikkus nende olukorda seal.

    Leave a comment:


  • Tanel
    replied
    Giaccherini on Iirimaa vastu pingil ja Balzaretti algkoosseisus. Selles mõttes oleks võinud toda lüket juba Horvaatia vastu proovida teisel poolajal.

    Giacil tahtmist on kahe mehe jagu, aga muus osas võib aru saada, miks ta veel paar aastat tagasi madalamates liigades mängis.

    Ja De Rossi läheb keskväljale. Motta pingile.

    Leave a comment:

Working...
X