320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Panso
    replied
    Meeskond euroks:

    squad.JPG



    Rohkem pilte ja pudipadi siit: http://vivoazzurro.it/it/gli-azzurrri/giacatori

    Leave a comment:


  • hofnar
    replied
    2008 mindi välja ju penaltidega praeguse parima tiimi Hispaania vastu.
    Ja Snickers on see hooaeg löönud rohkem väravaid kui Matri, Iaquinta või Osvaldo.

    Leave a comment:


  • count
    replied
    Algselt postitas Panso Vaata postitust
    Kui mälu ei peta, siis mitte ammu rääkisite siin Osvaldost kah kui põhimehest kes peaks Poola sõitma/lendama. Nüüd siis piirdute ainult Tottiga.
    Osvaldo PEAKSki Poola lendama ja ka põhis alustama, aga kahjuks on Prandelli meil selline peast pehmekene ja ei saa ise ka täspelt aru mida ta selle koondisega tegema hakkab. Meenutab juba vähe 2008 aasta "supermeest" Donadonit, kelle valikud turniiriks olid lihtsalt nii naeruväärsed et ennem kui pall lahti löödi oli teada et Itaalia kaotab kõik mängud ja ma isegi ei tundnud häbi. Seekord on Prandelli selles idioodi rollis. Kui ikka koondise peatreener ei näe et tema ründeliini keskmine pikkus on 1m50cm, siis on tal midagi korrast ära. Kui tekib vajadus mängida pikka palli, siis kellele sa seda seal mängid? Balotellile jälle v? See sama neeger siin videos v? :



    e: Okaka oleks isegi parem valik, vähemalt ei ootaks temalt keegi mingit imelist hattricki ja Ferrari jäi ka sinna ajastusse kus AS Roma pidi rahanappuse pärast klubisse võtma ükskõik kelle , peaasi et oleks kaks jalga ja teaks mis kujuga pall on.

    Leave a comment:


  • Halb ründaja
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Ega Aquliani pole süüdi et Allegri üks andetu peatreener on, kes lihtsalt ei oska talenti õiges kohas märgata. Minu andmetel ei saanud Aleberto isegi mitte võimalust ennast tõestada , nühkis terve hooaja lambist pinki, samal ajal kui Notsu-Riinu säras oma 10 väravaga. Aquliani on erinevalt Giovincost ja Notsu-Riinust selle koondisega ka päris palju kokkumängu saanud teha, niiet selle mehe välja jätmise kirjutan ma puhtalt Prandelli lolluste aeda.

    Paluks mingitki materjali et Balo vääriks Matri , Osvaldo või kasvõi Iaquinta asemel koondise kutset, põhikooseisu toppimisest ma ei hakka üldse rääkima. Löögu Balo kasvõi 25 väravat EMil, minu jaoks ta jääb lambi neegriks , kes määrib püha särki ja kogu lugu! Temast on Itaalias mitmeid kordi andekamaid ja talendikamaid ründemehi , kes tõesti annaksid koondisele endast parima ja kelle IQ oleks suurem kui 68 punkti.
    Isegi Romas on üks andekam neeger - Okaka, ja kunagi oli must Ferrari ka.

    Leave a comment:


  • Panso
    replied
    Kui mälu ei peta, siis mitte ammu rääkisite siin Osvaldost kah kui põhimehest kes peaks Poola sõitma/lendama. Nüüd siis piirdute ainult Tottiga.

    Leave a comment:

Working...
X