Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Napoli
Collapse
X
-
Crvena Zvezda vastu veri ninast väljas võit kätte saada ja eeldusel, et PSG ei võida Liverpooli, oleks edasipääs juba pärast 5. vooru garanteeritud.
-
Kui te nüüd sama südikalt mängite kui meie vastu, siis ei tohiks PSG kaotuses küsimustki olla.
Leave a comment:
-
Osad fännid on kahjuks samal ajal tööl ja ootavad mängijaid.Algselt postitas Katk Vaata postitustKas Napoli kodumängudel ongi staadion tavaliselt nii tühi?
Milik sai nüüd nime kirja üsna auväärsesse Napolis röövitud Napoli mängijate listi, kus hetkel juhib Hamsik kolme korraga:Milik arrived home from the Champions League match against Liverpool on Wednesday. His car was driven by a friend because, as he himself told the police, after matches he prefers to relax. When they arrived at his villa in Varcaturo, the two bandits showed up.
"They were waiting for me, they knew everything and did not say a word. They had guns and they split the glass. They then took the watch I had on my wrist" Milik said.
Leave a comment:
-
Jagus laule ja jagus skandeerimisi. Mängu poolest respect, oldi väga valmis nii taktikaliselt kui ka hingestatult ning impressive tehnikapagas mängijatel, olin üllatunud. Tulevik paistab teil roosiline.Algselt postitas Katk Vaata postitustKas Napoli kodumängudel ongi staadion tavaliselt nii tühi?
Leave a comment:
-
Siis, kui mingid mõttetud satsid külla tulevad, siis küll.Algselt postitas Katk Vaata postitustKas Napoli kodumängudel ongi staadion tavaliselt nii tühi?
Leave a comment:
-
Mingi Värk on, et tahavad renoveerida, aga klubi ja kohalik omavalitsus on tülis.Algselt postitas Katk Vaata postitustKas Napoli kodumängudel ongi staadion tavaliselt nii tühi?
Leave a comment:
-
a kes sul fantasy footballis on?Algselt postitas Mushroom Ninja Vaata postitustKrt Napoli, mu megapanus läks just teie mängu tõttu pekki
20 pealelööki, 8 raami
Leave a comment:
-
Oleks võinud küsida. Napolilt see hooaeg ei tasu palju loota.Algselt postitas Mushroom Ninja Vaata postitustKrt Napoli, mu megapanus läks just teie mängu tõttu pekki
20 pealelööki, 8 raami
Leave a comment:
-
Krt Napoli, mu megapanus läks just teie mängu tõttu pekki
20 pealelööki, 8 raami
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustLisaks peaks naasma Milik (kui teda just laenule ei saadeta) ja tasuta tuli jaanuari alguses keegi Zinedine Machach, kes eesnime järgi võiks ju mängumees olla küll.Machach saadeti Carpisse laenule. Serie A-s mänge ette näidata pole.Algselt postitas Mask Vaata postitustTalenti on, aga ülemisel korrusel paraku vuhiseb ainult tuul.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: