Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Napoli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    Napoli saabki nüüd Europa League'le keskenduda. Itaalia MM meeskonnale ongi parem, kui kutid välismänge teevad.

Leave a comment:

• Jr
    replied
    Ma ütleks, et sümboolselt panid. Tüüpiline Napoli. Hea, et niikauagi vastu punnisid. Vt tiime alates 3 koha pealt. Juve võib hooaja lõpuni primavera ka mängima panna ja Lazio, Roma, Inter, Milan hui järgi jõuavad.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Kahju.

Leave a comment:

• Devil
    replied
    Juba selle pealt peaks Napoli tiitli võitma -> Mertens

Leave a comment:

• Jr
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Kui nüüd ka meistriks ei tulda, siis võivad prükkarid paela kaela ka panna juba.
    Allianzil ju veel mängida. Pakun, et Higuain teeb ära ja juubeldab Napoli fännide ees, et ikka tugevalt piprane see neile oleks.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kui nüüd ka meistriks ei tulda, siis võivad prükkarid paela kaela ka panna juba.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Elati end korralikult välja täna

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    EL-ist ei teeni küll aga mina olen kuulnud väga palju tagasisidet just selle kohta,et EL on palju huvitavam kui CL. Meeskonnad on võrdsemad.
    Saan aru millest telekavaataja räägib ning nõustun.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    No vot, isegi mind eestis elava Milanipoolehoidjana ei tea muhvigi itaalia klubidest EL. Sest kedagi väga ei koti. Endiselt.

Sellest jauras Galliani ka kunagi, kui itaali oma 4 CL koha ära kaotas, et üks suuri põhjuseid on just nimelt itaalia klubide ükskõiksus EL suunas.

See pole ühe klubi probleem vaid kogu liiga nägemus. Just sellepärast, mis ülevalpool välja toodud - raha sellest ei tule, feimi ei tule, fännidel savi, mängijatel ka tihti.

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Ma taandasin kõik konkreetsele meeskonnale läbi aastate, mis iseloomustab Serie A meeskondi.
    MIllal mõni itaalia meeskond üldse EL poolfinaali jõudis?
    Puusalt - Parma mingi 2003 vms.
    Fiorentina

07-08 ja 14-15

Juve

13-14

Napoli

14-15 (vs Dnipro ffs) Oleks peaagu Itaalia klubide finaal tulnud.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Ma taandasin kõik konkreetsele meeskonnale läbi aastate, mis iseloomustab Serie A meeskondi.
    Üks võistkond väga tahtis võita pärast häbiväärset CL-st langemist ning peatus poolfinaalis.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Me vaidleme erinevate asjade üle. Sa taandad kõike konkreetse mängu raamistikku, ma vaatan üldpilti. See, et Napolil on hea võimalus Seria A tiitel koju tuua on tõsiasi.

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Üldpilt on see, et EL on teisejärguline võistlus osadele suurliigade klubidele. Puhtalt sellepärast, et raha mis sealt tagasi saad, on väiksem kui raha, mida sa peaksid lisamängijatele kulutama, et oleks võistkonnas sügavust ja konkuretsi seal osalemiseks. Kõik see kandub üle ka treeneritele ja mängijatele. Profimängijad tunnetavad väga hästi, millal on vaja 100% endast anda ja millal 60%.

Napoli on üks neist, aga mitte ainus. Ja ma pole üldse kindel, et Napolil ka on piisavalt kvaliteeti et EL võita.

Leave a comment:

• JanK
    replied
    EL pole huvitav ja eikoti. Scudettole keskenduda ja muud midagi. Ja nii ongi.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Me vaidleme erinevate asjade üle. Sa taandad kõike konkreetse mängu raamistikku, ma vaatan üldpilti. See, et Napolil on hea võimalus Seria A tiitel koju tuua on tõsiasi.

Leave a comment:

Working...
X