Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Napoli
Collapse
X
-
Viimases viies mängus 13 väravat sisse lastud. Itaalias niimodii küll konkurentsis ei püsi.
-
Õnnitlused Napolile, olite ikka väga liimist lahti ja sitad....aga minu jaoks tegite töö ära. Petkovitt VÕIKS ja VÕIB-OLLA ka teeb seda ja lahkub juba täna töölt.
Keita tulevikutäht näitas jälle, mis puust ta tehtud on.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustTubli!
Kõigi üllatuseks Napoli võidabki CLi!
Ma arvan et Marseii päris nulli peale ei jää ja kaarte segavad ikka.
Leave a comment:
-
Põnevus püsib Dortmund võõrsil ja Arsenal kodus, kas suudetakse mingid punktid ära tuua läheb raskeks. Seis on siiski 4 vooru järel oodatust parem. Seda gruppi ei nimetatud niisama surmagrupiks Arsenal, Dortmund ja Napoli keegi peab langema. Oleks imeline, kui Marseille suudaks siin veel kaarte segada, kuid seda on vist liiga palju tahta. Jään põnevusega ootama! FORZA NAPOLI!
Leave a comment:
-
Suht huvitav mäng oli tegelikult...
Mängupilt eriti teise poolaja alguses lubas, et Napoli tuleb mängu tagasi, kuid see õnnetu punane, millest kehva striimi järgi ei saanud aru rikkus põneva lõpu ära...
Kuid Napoli on vägev... Tahaks juba meie enda meest seal platsil näha(Liivakut)
Leave a comment:
-
Mulle ei tule aastatepikkuse jalgpalli vaatamise juures nii perses päevaga venda meelde.
Loodame, et paela kaela ei pane.
Leave a comment:
-
Roma ikka võitmatu see hooaeg, eks näis kuna tuleb mõõn või panevad lõpuni sellise hooga? Praegu neil igatahes kõik toimib!
Leave a comment:
-
Kas ainult mulle tundub, et kui Higuain kaalule panna ja tulemust võrrelda eelmise aastaga, siis võib täheldada mõningast juurdekasvu.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: