320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Major League Soccer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Mask
    replied
    Philadelphial on täitsa vahva koosseis väljakul. Ründes tsirkuseartist Eric Ayuk Mbu (mitu(kųmmend) saltot ta peale väravat tegi?), keskväljal keegi härra Wenger ja väravas ilmselt parim Peter Cechi jäljendaja - John McCarthy:


    Viimase kohta ka üks tore lugu: Philadelphia Union local boy John McCarthy makes "indescribable" journey from fan to starting GK

    Leave a comment:


  • Mask
    replied
    Eilne jäi vahele ja täna õhtune jätab ka pigem külmaks (Philly-NYC, ilmselt poole silmaga siiski vaatan) aga homme öösel (2:15) on Galaxy-Seattle, mis peaks küll ütlemata vinge mäng tulema. Loodetavasti.

    Leave a comment:


  • Epic
    replied
    Colorado, saamatu seltskond (18 mängu võiduta, kuus mängu järjest väravata), läheb külla Dallasele, kes viimasest 14-st kodus kaotanud ühe (11 võitu) ja võidab 4-0. Ainult Ameerikas.

    Leave a comment:


  • Mask
    replied
    Tundub, et just need (kuidas nüüd öeldagi?) bling-bling meeskonnad (?) on hädas väravate löömisega. Orlando ja NYC puhul on isegi mõistetav. Uued meeskonnad ja kokkumäng võtab aega aga ka näiteks eelmise hooaja finalistid LA Galaxy ja NE Revolution pole ka just kõige voolavamat mängu hooaja algul näidanud. Aga seda huvitavam hooaeg tõotab tulla.

    Leave a comment:


  • Epic
    replied
    Jänkide mängud väga veidrad. Osa kohtumisi on sellised, kus kuidagi palli võrku ei saada nagu eilne Orlando vs DC United ja siis jälle korralikud paugutamised nagu tänases mängus.

    Leave a comment:


  • Mask
    replied
    Cheyrou lisas ka veel ühe teise poolaja keskel, kuid järgmisest rünnakust tegi Shaun Maloney 2:2. Seejärel üsna pea sai Toronto kaitsja Warren Creavalle oma teise kollase ehk kokku punase kaardi (kohtunik nagunii halastas talle juba korra. Kivi Toronto treeneri kapsaaeda, et meest varem välja ei võtnud) ja kanadalased jäid vähemusse. Veel hullem antud olukorrast teenitud karistuslöögist läks Chicago 3:2 juhtima. Sealt maalt oli ka sisuliselt Toronto jaoks mäng sahtlis ning oli õnne, et viimase 20 minuti jooksul rohkem välja ei korjatud.

    Kui eelmainitud Giovinco ja Cheyrou (esimesel poolajal tegi küll palju söödupraaki, kuid teisel parandas oma mängu märgatavalt ja algatas ka tolle kontrarünnaku, kus ta väravani jõudis) olid vägagi pildil ning isegi Bradley madalalt pidevalt palli üles tuues, siis Altidore oli küll Sunderlandi aegade vormis. Ehk täiesti nähtamatu.

    Nende mängude seast, mida on õnnestunud näha sel hooajal (6-7 neid on), oli nähtu kindlasti haaravaim ja põnevaim. Enamus Orlando ja NYC mängude ajal tuli näiteks uni peale aga võimalik, et asi oli ka hilises öötunnis.

    Seattle'it, keda näha tahaks, jätkuvalt pole näidatud (kui ma nüüd ei eksi). Viimati igatahes tõmmati Galaxyle kott pähe.

    Leave a comment:


  • j6u1uv4n4
    replied
    Ma ka imestasin, kui Giovinco nime algkoosseisus nägin ja nüüd paar minutit tagasi lõi ta värava ka. Lahe!

    Leave a comment:


  • Mask
    replied
    Chicago vs Toronto vaheline kohtumine just algas. Kui Chicago tuntuim on Šoti koondislane Shaun Maloney, siis Toronto nimekirjast leiab päris mitu vägagi kõlavat nime. Liiga peale kõige suurimat palka teeniv Sebastian Giovinco, Jozy Altidore, Michael Bradley ja minu suur lemmik Benoit Cheyrou. Toronto pole olenemata nimekatest mängijatest hooaega eriti hästi alustanud. Täpsemalt ühe võidu ja kahe kaotusega. Chicago on veelgi kesisemalt alustanud (1v-3k), kuid neilt vast ei oodata ka nii palju.

    Leave a comment:


  • j6u1uv4n4
    replied
    Kaka has picked his best XI of players he has played with and against. Päris lahe tiim!

    Leave a comment:


  • Mask
    replied
    Simeoned ja Del Posqued kahvatuvad Colorado Rapidsi peatreeneri kõrval.

    Pablo Mastreoni on uhkete vuntside kandjaks.

    Edit: Maininist väärt veel Colorado puhul on, et klubi omanikuks on Stan Kroenke, kes kuulub ka Arsenali omanike ringi.

    Leave a comment:


  • Mask
    replied
    Form is temporary, class is permanent!

    Leave a comment:


  • Mask
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Viskame siis selle nädala mängud ka üles:

    14. märts
    01:00 Houston Dynamo v Orlando City - Eurosport 2

    15. märts
    00:00 Chicago Fire v Vancouver Whitechamps - Eurosport 2
    23:00 New York City FC v New England Revolution - Eurosport
    Peale NYCFC-NE Revolution mängu pidi ka Portland-LA Galaxy eetris olema, kui reklaami uskuda. Pühapäeva öösel vastu esmaspäeva kell 1:00 siis.

    Leave a comment:


  • Mask
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    No see omavärav oli juba omaette vaatamisväärsus. Väravavaht tegi pulli.
    Youtube aitas järele.

    Täna öösel mängivate Vancouveri ja Chicago koosseise kiirelt sirvides ųlemäära palju tuttavaid nimesi ette ei tulegi. Vancouverist vaid Pa Modou Kah, kes kunagi Rodas koos Operiga mängis. Chicagol on minu jaoks tuttvaid nimesi pisut rohkem. Ghana koondisega AFCON-il hõbedale tulnud Accam näiteks. Shaun Maloney muidugi ja kunagi Rennes'is mänginud Adailton. Sotonis mänginud Do Prado ka.

    Leave a comment:


  • Epic
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Öine Houston-Orlando oli surmigav pusimine. Esimese poolaja vaatasin unega võideldes ära. Teist enam ei vaevanud. Üldiselt kahetsema ei pidanud, sest kuulduste kohaselt kulges ka teine poolaeg samal viisil. Orlando küll sai vastase omväravast teisel poolajal klubi ajaloo esimese MLS-i võidu kätte.
    No see omavärav oli juba omaette vaatamisväärsus. Väravavaht tegi pulli.

    Leave a comment:


  • Mask
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Houston Dynamo - Orlando City vist Eurosport 2 pealt.
    Just. Nii oli.

    Kahju, et Seattle'i mänge pole veel kavas olnud. Selle kokkuvõtte põhjal, mis Eurosport öise mängu eel näitas, tunduvad väga lõbusat ja ilusat jalgpalli mängiv sats olevat. Avavoorus tõmbasid New Englandi Clint Dempsey ja Obafemi Martinsi vedamisel ikka korralikult ribadeks. Öine Houston-Orlando oli surmigav pusimine. Esimese poolaja vaatasin unega võideldes ära. Teist enam ei vaevanud. Üldiselt kahetsema ei pidanud, sest kuulduste kohaselt kulges ka teine poolaeg samal viisil. Orlando küll sai vastase omväravast teisel poolajal klubi ajaloo esimese MLS-i võidu kätte.

    Leave a comment:

Working...
X